Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer Mahagóni

Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer

0 40 Hz - 20 kHz 9,2 kg
62 890 Ft ÁFA-val
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Aktív rendszer 13,5 cm-es (5,25") subwooferrel és öt szatellit hangfallal és összesen 50W + 5 x 15W RMS teljesítménnyel

Bassreflex subwoofer, sidefiring konstrukcióval, talapzattal az optimális hangtulajdonságokhoz

Elegáns dizájn, zongoralakkos előlappal és fa szekrénnyel

Termék leírása

Az auna Areal 525 surround rendszerrel magán szórakozását kedvező áron emelheti fel a házimozi rendszer szintjére.

Az auna hangfal rendszer 5.1-bemenetje fogadja a térhangzású jeleket a DVD és Blu-ray lejátszóról, majd az öt elegáns szatellit hangfalba és a sidefiring konstrukciójú bassreflex subwooferbe továbbítja azt. A sztereó cinch bemeneten keresztül az auna hangfalakhoz bármilyen audio eszközt csatlakoztathatunk – CD lejátszót, MP3 lejátszót, laptopot és televíziót.

A rendszer egyes komponensei tökéletesen össze vannak hangolva, miközben a teljes hangerőt a nappali tulajdonságaihoz igazíthatjuk, és zenei elképzeléseit kényelmesen irányíthatja a távirányítóval, hogy elérje az optimális zenei sokszínűséget.

A rendszerhez minden szükséges kábelt melléklünk.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Portok: 1 x sztereó cinch audio bemenet, 1 x cinch surround kimeneti készlet, 5 x cinch kimenet szatellit hangfalak csatlakoztatására (a kábel a szatellit hangfalba be van építve)
 • 5.1/2.1-üzemmód
 • Pro Logic
 • Frekvenciatartomány: 40 Hz – 20 kHz
 • Zajtávolság: > 70 dB
 • Csatornák elkülönítése: > 45 dB
 • Hangfal hangereje külön állítható
 • Némítás
 • Alvó üzemmód
 • Készenléti üzemmód
 • Állapotjelző LED diódák
 • Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a berendezés hátoldalán
 • Áramellátás: 230 V, 50 Hz
Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer

Méretek és műszaki adatok

 • 16,5 x 32 x 34 cm (SzxMxM)
 • 25 x 10 x 12 cm (SzxMxM)
 • 10 x 15 x 12 cm (SzxMxM)
 • Subwoofer tömege: kb. 5,5 kg
 • Középhangfal tömege: kb. 900 g
 • Surround hangfal tömege: 700 g

Mi lett kiküldve?

 • 1 x subwoofer
 • 5 x szatellit hangfal
 • 1 x távirányító
 • 3 x cinch kábel
 • 1 x AUX kábel
 • Használati útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(51 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

The speakers look much better than they sound. I expected far more than what they provide. My 18-year-old Logitech X-530 5.1 system has much better quality and richer sound with stronger and deeper bass. I'm definitely continuing to use the old Logitech system, and I'll use these new speakers for the PC.

A hangszórók sokkal jobban néznek ki, mint a hangjuk. Sokkal többet vártam, mint amit nyújtanak. A 18 éves Logitech X-530 5.1 rendszerem sokkal jobb minőségű és gazdagabb hangzású, erősebb és mélyebb basszussal. Határozottan továbbra is a régi Logitech rendszert fogom használni, és ezeket az új hangszórókat fogom használni a PC-hez.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Auna Areal 525,echt super lank, und für den Preis einfach spitze, kann sie nur weiterempfehlen

Csak ajánlani tudom az Auna Areal 525-öt, ami igazán szuper vékony, és az árához képest egyszerűen remek

Ellenőrzött ellenőrzés

Super Produkt und schnelle Lieferung auch dazu.. die Qualität ist super.

Szuper termék és gyors szállítás is.. a minőség kiváló.

Ellenőrzött ellenőrzés

Alles super

Minden nagyszerű

Ellenőrzött ellenőrzés

Preis Leistung ist sehr gut aber auch nicht mehr Was will man für den Preis erwarten?! Die Richtung des Sounds lässt sich nur begrenzt einstellen, nichts desto trotz bin ich sehr zufrieden damit!

Ár-érték arány nagyon jó, de nem több.Mit vársz az árért?! A hang iránya csak korlátozottan állítható, de nagyon meg vagyok vele elégedve!

Ellenőrzött ellenőrzés

Ist gut für den Preis

Árához képest jó

Ellenőrzött ellenőrzés

Alles super guter Klang

Minden remek hangzás

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich gebe zu ich war am Anfang skeptisch. Jedoch nach dem ich das System aufgestellt hatte war ich begeistert. Für das Geld reicht es wenn man nicht unbedingt Kino Qualität haben muss

Bevallom, eleinte szkeptikus voltam. Azonban miután felállítottam a rendszert, meglepődtem. A pénzért bőven elég, ha nem kell feltétlenül moziminőséget elérni

Ellenőrzött ellenőrzés

Nix

Semmi

Ellenőrzött ellenőrzés

Preis Leistung absolut ok

Ár teljesítmény teljesen rendben van

Ellenőrzött ellenőrzés

Optik und Design kommt im Raum gut an 5 Sterne. Sound jedoch lest zu wünschen übrig - es dauert ca. 30 Min. bis 1 Std. bis das starke rauschen weg ist. Leider habe ich die Anlage ohne zuerst zu testen, so angebracht das es sich nicht mehr lohnt sie zurück zu senden. Wenn das Problem mit dem Rauschen behoben werden würde ist sie für den Preis auch wert. Wenn jedoch das Rauschen nach gewisser Zeit weg ist, ist der Sound gut.

Az optikát és a dizájnt jól fogadták a szobában 5 csillagos. A hang azonban sok kívánnivalót hagy maga után – körülbelül 30 perctől 1 óráig tart, amíg az erős sziszegés megszűnik. Sajnos előbb tesztelés nélkül úgy telepítettem a rendszert, hogy már nem éri meg visszaküldeni. Ha a zajprobléma megoldódna, akkor az árért is megéri. Ha azonban a zaj egy idő után elmúlik, a hang jó.

Ellenőrzött ellenőrzés

Angenehmer Klang und ein angemessener Preis für den Einstieg in die Surround-Welt.

Kellemes hangzás és elfogadható ár a surround világba való belépéshez.

Ellenőrzött ellenőrzés

alles in Ordnung

minden rendben

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich denke ich fange mal ganz von vorne an, dieses Set hat mich sehr überrascht. Als alles zuhause war dachte ich Geil, anklemmen und los geht's... falsch gedacht, Kabel zu kurz. Also aufjeden Kabel bestellen. Dann aber meine Universal Halter für die Wand montiert und aufhängen, Kabel verlegt angeschlossen und läuft. Erstmal alles eingestellt und ich bin überrascht, für diesen Preis liefert das Set einen tollen und stabilen Klang. Von mir gibt's ne Kaufempfehlung. Natürlich ist dies nicht vergleichbar mit Teufel und Co. Dafür muss man sich auch nicht mit 2000 Hypotheken verschulden um eine Box von Teufel zu kaufen ;)

Azt hiszem, az elejéről kezdem, ez a szett nagyon meglepett. Amikor minden otthon volt, azt hittem, Geil, pattintsa fel, és menjünk... rossz gondolat, túl rövid a kábel. Tehát rendeljen minden kábelt. De aztán az univerzális fali tartómat felszerelték és felakasztották, a kábelt lefektették, csatlakoztatták és működött. Először minden be van állítva, és meglepődöm, ezért az árért a készlet nagyszerű és stabil hangzást biztosít. Van egy vásárlási javaslatom. Persze ez nem hasonlítható össze a Teufel és Társával. Nem kell 2000 jelzáloghitellel eladósodni ahhoz, hogy Teufelnél vegyél egy dobozt ;)

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich wollte für mein Gästezimmer eine kleine Anlage für den TV. Hatte eigentlich nicht viel erwartet und auch mein Mann war bezüglich des Preises skeptisch. Es viel Platik verbaut aber für den Preis absolut top. Selbst mein Mann war überrascht was die Anlage Tonmäßig hermacht. Das diese Anlage nicht mit einer zu vergleichen ist welche weit im 3stelligen Preis liegt dürfte jedem klar sein. Aber für den Preis wesentlich mehr bekommen wie erwartet.

Egy kis rendszert akartam a TV-hez a vendégszobámba. Nem igazán vártam sokat, és a férjem is szkeptikus volt az árral kapcsolatban. Sok műanyagot használ, de az árához képest teljesen jó. Még a férjemet is meglepte a rendszer hangminősége. Mindenki számára világosnak kell lennie, hogy ez a rendszer nem hasonlítható össze egy olyan rendszerrel, amely messze a 3 számjegyű árkategóriában van. De az árért a vártnál sokkal többet kaptam.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ein gutes Preisleistungsverältnis!

Jó ár-érték arány!

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich bin insgesamt sehr zufrieden mit der Anlage. Der eine Stern Abzug ist aber, weil ich speziell eine Anlage gesucht habe, bei der man den Bass runter regeln kann (mehr Parteienhaus mit dünnen Wänden). Das ist zwar über die Fernbedienung in geringem Ausmaß machbar aber leider nicht so stark wie erhofft. Weiter Grund für den Abzug sind die Kabel. Sie sind für meine Anwendung im Arbeitszimmer mehr als lang genug, aber trotzdem sehr dünn und somit stark anfällig für Störgeräusche wenn man beispielsweise Stromkabel kreuzt. Das lässt sich aber leicht beheben wenn man sich bessere Kabel oder Kabelschläuche besorgt, was dann insgesamt immer noch günstiger ist als eine teurere Anlage bei der eventuell das gleiche Problem ist. Alles in allem sehen die Boxen sehr schön und Wertig aus und geben auch einen schönen Surround klar.

Összességében nagyon elégedett vagyok a rendszerrel. De az egycsillagos levonás azért van, mert kifejezetten olyan rendszert kerestem, ahol lehet szabályozni a basszust (több buliház vékony falakkal). Ez kis mértékben megtehető a távirányítón keresztül, de sajnos nem annyira, mint reméltük. A levonás másik oka a kábelek. Több mint elég hosszúak ahhoz, hogy a tanulmányban használhassam, de még mindig nagyon vékonyak, és ezért nagyon érzékenyek a zajra például a tápkábelek keresztezésekor. De ez könnyen orvosolható, ha jobb kábeleket vagy kábeltömlőket szerez be, ami összességében még mindig olcsóbb, mint egy drágább rendszer, amelynél ugyanaz a probléma. Összességében a dobozok nagyon szépek és értékesek, és szép térhangzást is adnak.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich fand der Sound sehr gut

Nagyon jónak találtam a hangzást

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Preisleistung bei diesem Gerät ist fantastisch, kleiner Preis, fantastischer Klang

Az ár-érték arány ezen a készüléken fantasztikus, alacsony ár, fantasztikus hangzás

Ellenőrzött ellenőrzés

Klein aber ok

kicsi, de rendben van

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe die Anlage im Keller eingebaut. Über einen HDMI-Adapter, den ich extra gekauft habe an einen Laptop angeschlossen.. und was soll ich sagen. https://www.amazon.de/gp/product/B07KFB1PM4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 Funktionierte alles. Über spezielle Adapter habe ich dann noch eigene lange Kabel angeschlossen, die ich im Keller unter Putz gelegt habe. https://www.amazon.de/gp/product/B07RP172GB/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 Sollte die Anlage den Geist aufgeben, hole ich mir vermutlich was teureres, aber für den Keller wollte ich nichts teures kaufen und bislang ... ist es für meine Zwecke vollkommen ausreichend. Ist halt ein Freizeitkeller mit Gaming-Ecke und Kickertisch und keine Klassik Genießer-Lounge. Leichtes Brummen von Sub.. jaaa ok, aber das geht unter, wenn man etwas aufdreht. Ich gebe für den Preis bislang auf jeden Fall einen Daumen hoch in der Hoffnung, dass die Anlage lange so gut funktioniert. :) !

A rendszert a pincében telepítettem. Külön vásárolt HDMI adapteren keresztül laptophoz csatlakozik.. mit ne mondjak. https://www.amazon.de/gp/product/B07KFB1PM4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 Minden működött. Ezután speciális adapterekkel csatlakoztattam a saját hosszú kábeleimet, amelyeket az alagsorban vakolat alá fektettem. https://www.amazon.de/gp/product/B07RP172GB/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 Ha a rendszer feladná a szellemet, valószínűleg drágábbat veszek, de nem akartam venni bármi drága a pincébe, és eddig ... tökéletesen megfelel a céljaimnak. Ez csak egy szabadidős szoba játéksarokkal és csocsóasztallal, nem pedig egy klasszikus ínyencek társalgója. Enyhe zümmögés a subból.. igen, rendben, de ez elmúlik, ha egy kicsit feltekered. Egyelőre határozottan feltartom az árát, abban a reményben, hogy a rendszer is sokáig fog működni. :) !

Ellenőrzött ellenőrzés

Soweit ist es ganz gut. Bisschen viel Bass. Und es nervt wenn es im Stand bey Modus ist, dass die Blaue Lampe durchgehend Blinkt. Die Einstellung des Tons ist auch nicht so einfach.

Eddig egész jó. Kicsit sok basszus. És készenléti üzemmódban bosszantó, hogy a kék fény folyamatosan villog. A hang beállítása sem olyan egyszerű.

Ellenőrzött ellenőrzés

Für den Preis nicht schlecht jedoch nervt das blinkende licht.

Az árához képest nem rossz, de a villogó lámpa zavaró.

Ellenőrzött ellenőrzés

Für den Preis kann man nichts sagen, außer dass die Kabel eventuell etwas länger sein können. Sowohl 2.1 als auch 5.1 gibt einen schönen Klng bei Filmen und für Musik definitiv mehr als genug Bass :) meine Nachbarn freuen sich, endlich von mir zu hören ;)

Az áráról semmit nem lehet mondani, csak azt, hogy a kábelek esetleg kicsit hosszabbak lehetnek. A 2.1-es és az 5.1-es is szép hangot ad a filmekhez, és határozottan több mint elég basszust zenéhez :) a szomszédaim örülnek, hogy végre hallanak rólam ;)

Ellenőrzött ellenőrzés

Super Teil jederzeit wieder

Nagyszerű rész újra bármikor

Ellenőrzött ellenőrzés

Ohne passende Soundkarte ist es umständlich. Leistung angepasst erstaunlich.

Megfelelő hangkártya nélkül nehézkes. A teljesítmény elképesztő volt.

Ellenőrzött ellenőrzés

Heute kam das Paket von Amazon bei mir an. Am Subwoofer war leider ein Transport Schaden. Ansonsten find ich für den Preis ist das Gerät Akzeptabel. Deswegen immerhin 3 von 5 Sternen.

Ma megérkezett a csomag az Amazontól. Sajnos a mélynyomó szállítás közben megsérült. Egyébként szerintem az árban elfogadható a készülék. Tehát legalább 3 csillag az 5-ből.

Ellenőrzött ellenőrzés

Soweit guter Klang und sehr gut das man jede Box separat einstellen kann. Leider keine Beschreibung vorhanden wie lange der sleeptimer geht und das Lautstärkelevel kann man auch nur erkennen wenn man beim Einstellen das blinken der roten Lampe zählt trotzallem für die Preiskategorie ein ordentliches Produkt und gut verarbeitet. Bisher kann ich mich nicht beschweren.

Eddig jó hang és nagyon jó, hogy minden dobozt külön-külön lehet állítani. Arról sajnos nincs leírás, hogy meddig bírja az elalváskapcsolót és csak a hangerőt lehet látni, ha a piros lámpa villogását számoljuk a beállításnál.Mindennek ellenére az árkategóriához képest megfelelő termék és jól megcsinált. Egyelőre nem panaszkodhatok.

Ellenőrzött ellenőrzés

Preis-Leistungsverhältnis super. Boxen rauschen kurz nach dem Start etwas. Sonst keine Einwände.

Kiváló ár-érték arány. A dobozok egy kicsit susognak a kezdés után. Ellenkező esetben nincs kifogás.

Ellenőrzött ellenőrzés

Lieferung war schnell. Leider konnte ich sie erst 2 tage später benutzen weil an meinem fernseh (wie schon beim anderen käufer) der Kopfhörer Ausgang vergessen wurde und ich extra Umwandler und kabel kaufen musste. Klang ganz gut nur leider wenn sie vom strom getrennt wurde muss ich immer erneut leiser machen und es brummt. Das blaue blinklicht wenn er standby is nervt gewaltig. Habs abgeklebt. Nachtrag: das brummen und das schnarren wird immer schlimmer und nervt gewaltig. Ich will nich die bassbox ständig am strom lassen. Um dieses Problem zu entgehen. Schade war erst sehr begeistert. Langsam nich mehr.

A szállítás gyors volt. Sajnos csak 2 nappal később tudtam használni, mert a tévém fejhallgató kimenete (mint a másik vevőnél) kifelejtett, és kellett vennem egy plusz átalakítót és kábelt. Egész jól hangzott, de sajnos amikor lekapcsolták a tápegységről újra és újra le kell kapcsolnom és zúg. A villogó kék fény készenléti állapotban nagyon idegesítő. ragasztotta fel. Kiegészítés: a zümmögés és a zümmögés egyre rosszabb és idegesítő. Nem szeretném a basszusdobozt állandóan bedugva hagyni. A probléma elkerülése érdekében. Schade eleinte nagyon izgatott volt. Többé nem.

Ellenőrzött ellenőrzés

Zur Lieferung Top. Sogar noch einen Tag früher als angegeben. Verpackung Top. Alles gut verklebt, in Styropor gelegt und mit Doppelkarton verpackt. Karton ohne Beschädigung angekommen. Boxen keine Kratzer und optisch gut verarbeitet. Ton/Sound Für das was die Soundanlage erfüllen top. Alles schön regulierbar. Bei meinem Thrashmetal Gekloppe hat es gar nicht mal übel geklungen. Man kan für diesen Preis nicht meckern. Ob es später beim "zocken" ordentlich brummt, wird sich raus stellen. Ich bin jedenfalls überzeugt das hier Preis/Leistung passen (wenn ich jetzt auf die Optik gehe und die ersten Klangerlebnisse) kann man nicht viel falsch gemacht haben.

Szállításhoz nagyszerű. Akár egy nappal korábban is, mint a leírtak. csomagoló felső. Mindegyik jól ragasztva, hungarocellbe helyezve és dupla kartondobozba csomagolva. A doboz sértetlenül megérkezett. A dobozok karcmentesek, optikailag jól kidolgozott. Hangszín/hang Aminek a hangrendszer kiválóan alkalmas. Minden szabályozható. Egyáltalán nem hangzott rosszul, amikor thrash metalon vertem. Erre az árra nem lehet panasz. Majd kiderül, hogy később "szerencsejátéknál" fog-e rendesen zümmögni. Mindenesetre meggyőződésem, hogy az ár/teljesítmény arány itt megfelelő (ha most az optikát és az első hangélményeket nézem), nem tévedhetett nagyot.

Ellenőrzött ellenőrzés

Vielen Dank ! Lieferung war sehr schnell. The sound quality is fantastic. At last, I can listen to the music at a low volume and still the sounds come out clear and soft. Soft music sounds fill the room quietly. (I do not like loud music.) And for that advantagous price ! I am very satisfied. Thank you very much ! Merci beaucoup ! Merci villmols.

Vielen Dank! Lieferung war sehr schnell. A hangminőség fantasztikus. Végre halk hangerőn is hallgathatom a zenét, de a hangok tiszták és lágyak. Halk zenei hangok csendben töltik be a szobát. (Nem szeretem a hangos zenét.) És ezért a kedvező áron! nagyon elégedett vagyok. Nagyon szépen köszönjük ! Köszönöm szépen ! Merci villmols.

Ellenőrzött ellenőrzés

keine richtige anleitung dabei gewesen

nem voltak megfelelő utasítások

Ellenőrzött ellenőrzés

Für den Preis kann man überhaupt nicht meckern das einzige was nicht so toll ist das das system am anfang leicht brummt was aber nach einer kurzen zeit verschwindet

Az árra egyáltalán nem lehet panasz, csak az nem túl jó, hogy az elején enyhén zúg a rendszer, de ez egy kis idő múlva eltűnik

Ellenőrzött ellenőrzés

Keine Probleme mit der Anlage die schon 3 Umzüge mitgemacht hat und steht's ein Heimkino herzaubern kann

Semmi gond a rendszerrel, ami már 3 mozdulaton is átesett és házimozit varázsol

Ellenőrzött ellenőrzés

Preis Leistung passt! Beim Anschluss musste ich erstmal feststellen das die rechte Seite ohne Funktion ist. Bei der Fehlersuche ist dann raus gekommen das beim mitgelieferten Adapter Kabel cinch auf klinke gelb und rot vertauscht worden ist. Aber die Anlage läuft Super. Und in kleinen bis mittelgroße räumen zu empfehlen.

Az ár-teljesítmény passzol! Csatlakozáskor először rá kellett jönnöm, hogy a jobb oldal funkció nélküli. A hibaelhárítás során kiderült, hogy a mellékelt adapterkábel csonkját a sárga és a piros csatlakozóhoz felcserélték. De a rendszer remekül működik. Kis és közepes méretű helyiségekben ajánlott.

Ellenőrzött ellenőrzés

Nachdem unsere alte Heimkinoanlage leider verstorben war, brauchten wir eine neue und wollten hier einer günstigen eine Chance geben. Als allgemeines Fazit kann ich sagen: sie ist für diesen Preis völlig okay. Mehr kann und sollte man da schlicht nicht erwarten. Das es mal eine Anlage in weiß ist, empfand ich durchaus als angenehm. Ich hasse schwarze Geräte ;) Der Aufbau ist unkompliziert, insofern man etwas Ahnung hat. Denn eine wirkliche Anleitung liegt nicht bei. Aufpassen, wenn ihr, wie wir, einen neueren Player mit Digital Out Ausgang habt, dann benötigt ihr zwingend einen Analog-Digital-Wandler, sonst wird es nichts. Und nicht vergessen, den Ausgabekanal am Player zu ändern, insofern möglich. ;) Man kann jede Box einzeln von der Lautstärke her anpassen und zwischen 5.1 und 2.1 Sound wechseln, falls man das benötigt. Was ich wirklich als massives Manko empfand: Alle Kabel (bis auf die Center Box) sind viel zu kurz. ca 2m für die Frontboxen und mickrige 4m für die SL und SR. Das ist ein Witz. Wir haben wirklich kein großes Wohnzimmer, aber nicht mal quer durch den Raum wäre das gegangen. Wir mussten bei uns alle 4 Boxen verlängern. D.h. es kamen Mehrkosten dazu. Auch das Stromkabel des Subwoofers hätte etwas mehr Länge durchaus vertragen. Auch etwas von Nachteil: ist die Anlage im Standby blinkt sie wirklich nervig in hellem blau. Damit man sie ganz ausschalten kann, muss man hinten am Subwoofer einen Schalter umlegen. Ich denke, da werde ich auf lange Sicht wohl auf eine Funksteckdose zurückgreifen, jedesmal hinter den Schrank zu krabbeln erscheint mir nicht erstrebenswert. im Großen und Ganzen: eine solide Anlage, stellt Euch aber auf Mehrkosten bzgl. Adapter und Kabelverlängerungen ein.

Miután a régi házimozi rendszerünk sajnos kihalt, szükségünk volt egy újra, és esélyt akartunk adni egy olcsónak. Összegzésként azt tudom mondani: ennyiért teljesen rendben van. Nem lehet és nem is szabad többet várni. Az a tény, hogy ez egy fehér rendszer, nagyon kellemesnek találtam. Utálom a fekete készülékeket;) A felépítése egyszerű, ha van valami ötleted. Mert nincsenek valódi utasítások. Vigyázz, ha van egy újabb lejátszód digitális kimenettel, mint nálunk, akkor feltétlenül szükséged van egy analóg-digitális átalakítóra, különben nem fog működni. És ne felejtse el megváltoztatni a kimeneti csatornát a lejátszón, ha lehetséges. ;) Az egyes dobozok hangerejét egyénileg állíthatod, és ha kell, válthatsz 5.1 és 2.1 hang között. Amit valóban hatalmas hiányosságnak találtam: Minden kábel (kivéve a központi dobozt) túl rövid. körülbelül 2 m az elülső dobozok és egy csekély 4 m az SL és SR. ez egy vicc Valóban nincs nagy nappalink, de még csak át sem ment volna a szobán. Mind a 4 dobozt ki kellett hosszabbítanunk. Vagyis további költségek merültek fel. A mélynyomó tápkábele kicsit hosszabb lehetett volna. Hátránya is: ha készenléti állapotban van a rendszer, akkor élénk kéken villog, ami nagyon idegesítő. A teljes kikapcsolásához a mélynyomó hátulján lévő kapcsolót kell megfordítani. Azt gondolom, hogy hosszú távon valószínűleg visszaesek egy rádiós konnektorba, a szekrény mögé mászkálás minden alkalommal nem tűnik kívánatosnak. Összességében: szilárd rendszer, de készüljön fel az adapterek és kábelhosszabbítók többletköltségeire.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Anlage an sich hat einen schönen Klang... Ärgerlich ist nur das chinch Kabel mitgeschickt wurden aber keine Adapter um diese mit den verbauten Kabeln zu verbinden.

Magának a rendszernek is szép a hangja... Az egyetlen bosszantó dolog a cinch kábel, amit elküldtek, de a beépített kábelekhez nincs adapter.

Ellenőrzött ellenőrzés

also die Anlage ist in Ordnung. genau wie erwartet. aber die cinchstecker kabel mit 1,20 m sind zu kurz 2m wäre besser gewesen. der Sound ist spitze. bin sehr zu frieden. aber die Anleitung so klein gedruckt wieder am falschen ende gespart und deswegen nur 3 Sterne. und ich würde mich freuen wenn man die voreingestellte Lautstärke bei der Anlage beibehalten kann. was bei meiner nicht der Fall ist. Leider musste ich feststellen das es nicht die Anlage ist die auch abgebildet ist. bei der Anlage die mir geliefert wurde kann ich nur zwischen 5.2 und 2.1 Surround wählen.

szóval jó a rendszer. pontosan a vártnak megfelelően. de az 1,20 m-es cinch dugós kábel túl rövid 2m jobb lett volna. remek a hang. Nagyon örülök. de az olyan kicsire nyomtatott utasítások rossz végén mentek, és ezért csak 3 csillagot kaptak. és örülnék, ha meg tudná tartani az előre beállított hangerőt a rendszerben. ami az enyémnél nem így van. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem is a rendszer látható. A hozzám szállított rendszerrel csak 5.2 és 2.1 surround között tudok választani.

Ellenőrzött ellenőrzés

Alles super tip tip

Mindenki szuper tippje

Ellenőrzött ellenőrzés

Nice sound quality 5.1 works amazing . Could include longer cables for the 2 souround speakers.

Szép hangminőség 5.1 csodálatosan működik. Tartalmazhat hosszabb kábeleket a 2 hangsugárzóhoz.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Kabel für die Rear-Lautsprecher sind sehr kurz für ein großes Wohnzimmer,sonst ist die Anlage sehr gut im Klang besonders der Subwoofer bringt sehr gute Bässe.

A hátsó hangsugárzók kábelei nagyon rövidek egy nagy nappalihoz képest, egyébként nagyon jó hangzású a rendszer, főleg a mélynyomó produkál nagyon jó basszust.

Ellenőrzött ellenőrzés

Klänge sind gut

jók a hangok

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Wichtigste: Die kleine Anlage hat einen erstaunlich guten Klang. Sie besteht aus vier kleinen Satelliten, einem Center-Lautsprecher mit zwei Mitteltönern und einem Subwoofer, der zugleich den Verstärker beinhaltet. Das Exemplar, das ich erhalten hatte, ist auch fehlerfrei verarbeitet gewesen. Hinweise zu den Anschlüssen: (o) Die Eingänge sind drei Cinch (!)-Paare: 2x Front (L/R), 2 hintere Lautsprecher (L/R), 1 Paar Center/Subwoofer (rot-weiß markiert) (o) Die fünf Anschlüsse für L/R (vorne und hinten) sowie Center sind ebenfalls Cinch-Ausgänge. (o) Cinch-Kabel sind an den Satelliten (2x L/R sowie Center) fest angebracht. Sie sind mit jeweils 1,50 Metern recht kurz. Wenn man verlängern muss, benötigt man die entsprechende Anzahl an einfachen (!) Cinch-Kabel-Verlängerungen (an einer Seite weiblich, am anderen Kabelende männlich). (o) Zum Anschluss an einen PC mit 5.1-Klinke-Audioausgängen (wie sie viele Mainboards haben) sind genau drei Klinke-auf-Cinch-Anschlusskabel erforderlich (gesondert zu bestellen). (o) Die Anlage hat zusätzlich zu den 5.1-Eingängen auch noch zwei Cinch-Eingänge für "normales Stereo". Man kann hier zusätzlich (!) ein Gerät anschließen und mit der Fernbedienung oder an der Front des Subwoofers zwischen den Eingängen hin- und herschalten. Also ist es z.B. möglich, den PC und (!) die B-Zone (Stereo) eines anderen Verstärkers anzuschließen. (o) Die Anlage hat nur Analogeingänge. Zum Anschluss eines Digitaleinganges benötigt man daher einen separaten Digital-zu-Analog-Konverter. Kurz die Vorteile und Nachteile: (+) Erstaunlich guter Klang; um Längen besser als die typsichen "Brüllwürfel", die als PC-Soundlösungen verkauft werden. Für "Heimkino" ist die Anlage wohl nur bei einfacheren Ansprüchen geeignet. Bei vernünftiger Positionierung und Einstellung einer Soundkarte, die 5.1 unterstützt und die entsprechenden Ausgänge hat, wird auch gut wahrnehmbarer Raumklang erzeugt. (+) Gleichzeitiger Anschluss eines 5.1-Signals und eines Stereo-Signals möglich (kann per Fernbedienung hin- und hergeschaltet werden). Das Stereo-Signal wird dann aber nicht über alle Satelliten ausgegeben. (+) gute Bässe. Subwoofer sind bereits ausreichend entkoppelt, wenn man es mit der Lautstärke nicht übertreibt. (+) Subwoofer steht auf einem Kunststoff-"Ständer" und ist "Sidefire" (Lautsprecher zur Seite hin), was bei mäßigen Lautstärken eine separate Entkopplung vom Boden überflüssig macht. (+) Fernbedienung richtig dimensioniert (recht klein) und enthält nur die erforderlichen Tasten. (+) Kirschholz-"Furnier" ist dunkler als auf den Abbildungen, passt zu dunklen Holzmöbeln und sieht nicht billig aus. Auf den typischen Produktabbildungen sieht dieses Furnier heller und "billiger" aus als in Wirklichkeit. (+) Lautstärke der Satelliten ist einzeln über die Fernbedienung regelbar. Wer dann alles rettungslos verstellt, kann mit der "Reset"-Taste auf den Ausgangszustand zurückstellen. Nachteile: (-) Die Anschlusskabel sind zu kurz; siehe oben zu den nötigen Verlängerungen. (-) Im Standby-Modus blinkt eine helle blaue LED. (-) Lautsprecher haben kein Loch zum Aufhängen. Man muss also basteln oder eine Lösung zum "Draufstellen" finden, um sie an der Wand zu befestigen. (-) Keinerlei digitale Unterstützung: Keine digitalen Eingänge und damit natürlich auch kein Bluetooth/WIFI/HDMI/Toslink... Also nicht für eine zeitgemäße "Heimkino"-Lösung geeignet, aber zum Anschluss an einen PC mit Analogausgängen sehr gut geeignet. Fazit: Sehr zu empfehlen, wenn man guten Klang aus analogen Eingängen für einen günstigen Preis benötigt. Sowohl Höhen als auch Bässe werden überzeugend wiedergegeben. Bei diesem Gebrauchsfall braucht die Anlage den Vergleich mit viel teureren Lösungen nicht zu scheuen und schlägt die typischerweise als PC-Soundlösungen verkauften diversen "Brüllwürfel" um Längen. Die Anlage wirkt optisch auch nicht minderwertig oder billig, auch wenn sie natürlich keinen Design-Preis gewinnen wird. Klare Kaufempfehlung, wenn man weiß, was man benötigt und bereit ist, noch Cinch-Verlängerungen dazuzukaufen.

A legfontosabb: elképesztően jó hangzású a kis rendszer. Négy kis műholdból, egy középső hangszóróból két középkategóriás meghajtóval és egy mélynyomóból áll, melyben az erősítő is található. A kapott példány is hibátlan volt. Megjegyzések a csatlakozásokhoz: (o) A bemenetek három cinch (!) párból állnak: 2x első (bal/jobb), 2 hátsó hangszóró (bal/jobb), 1 pár középső/mélynyomó (piros és fehér jelzéssel) (o) Az öt bal/jobb (első és hátsó) és középső csatlakozó egyben RCA kimenet is. (o) A cinch kábelek szilárdan rögzítve vannak a műholdakhoz (2x bal/jobb és középen). Elég alacsonyak, egyenként 1,50 méter. Ha meg kell hosszabbítani, akkor megfelelő számú egyszerű (!) cinch kábelhosszabbítóra van szükség (egyik oldalon anya, másik kábel végén dugó). (o) 5.1 jack audiokimenettel rendelkező számítógéphez való csatlakoztatáshoz (amennyire sok alaplap van), pontosan három jack-to-cinch csatlakozókábel szükséges (külön kell megrendelni). (o) Az 5.1-es bemeneteken kívül a rendszer két cinch bemenettel is rendelkezik a "normál sztereó" számára. Ide (!) is csatlakoztathatunk eszközt, és a távirányítóval vagy a mélynyomó előlapján oda-vissza válthatunk a bemenetek között. Ezért lehetséges például a PC és (!) másik erősítő B zónája (sztereó) csatlakoztatása. (o) A rendszernek csak analóg bemenetei vannak. Ezért a digitális bemenet csatlakoztatásához külön digitális-analóg átalakítóra van szükség. Röviden, az előnyök és a hátrányok: (+) Elképesztően jó hangzás; Sokkal jobb, mint a tipikus "üvöltő kockák", amelyeket PC-s hangmegoldásként árulnak. A "házi mozi" esetében a rendszer valószínűleg csak egyszerűbb követelményekre alkalmas. Ha az 5.1-et támogató és megfelelő kimenetekkel rendelkező hangkártya elhelyezése és beállítása ésszerű, akkor jól érzékelhető térhangzás is keletkezik. (+) Egy 5.1-es jel és egy sztereó jel egyidejű csatlakoztatása lehetséges (távirányítóval előre-hátra kapcsolható). Ekkor azonban a sztereó jel nem minden műholdon keresztül érkezik. (+) jó basszus. A mélysugárzók már kellően leválasztottak, ha nem viszed túlzásba a hangerőt. (+) A mélysugárzó műanyag "állványon" van, és "oldaltűz" (oldalra hangszóró), ami mérsékelt hangerő esetén szükségtelenné teszi a padlóról való külön leválasztást. (+) Távirányító megfelelő méretű (elég kicsi) és csak a szükséges gombokat tartalmazza. (+) A cseresznyefa "furnér" a képen láthatónál sötétebb, illik a sötét fa bútorokhoz, és nem tűnik olcsónak. A tipikus termékképeken ez a furnér könnyebbnek és "olcsóbbnak" tűnik, mint amilyen valójában. (+) A műholdak hangereje a távirányítóval egyénileg állítható. Ha ezután mindent visszavonhatatlanul megváltoztat, a "Reset" gombbal visszaállíthatja a kezdeti állapotot. Hátrányok: (-) A csatlakozó kábelek túl rövidek; lásd fent a szükséges bővítményeket. (-) Készenléti üzemmódban egy élénk kék LED villog. (-) A hangszórókon nincs nyílás a felakasztáshoz. Tehát bütykölni kell, vagy "állni" megoldást kell találni a falra rögzítéshez. (-) Semmiféle digitális támogatás: nincs digitális bemenet, és ezért természetesen nincs Bluetooth/WIFI/HDMI/Toslink... Tehát modern "házi mozi" megoldáshoz nem alkalmas, de analóg kimenettel rendelkező PC-hez nagyon jól használható. Következtetés: Erősen ajánlott, ha jó hangra van szüksége analóg bemenetekről elfogadható áron. Mind a magas, mind a mélyhangok meggyőzően reprodukálódnak. Ebben az alkalmazásban a rendszernek nem kell visszariadnia a jóval drágább megoldásokkal való összehasonlítástól, és messze felülmúlja a különféle, általában PC-s hangmegoldásként árusított "üvöltő kockákat". A rendszer sem tűnik gyengébbnek vagy olcsónak, még akkor sem, ha természetesen nem nyer dizájndíjat. Világos vásárlási ajánlás, ha tudja, mire van szüksége, és hajlandó cinch hosszabbítókat vásárolni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Für den preis ist sie sehr gut. Empfehlenswert.

Az árához képest nagyon jó. Ajánlott.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das System ist wie beschrieben. Die Verarbeitungsqualität ist besser als beim Preis zu erwarten gewesen ist, jedoch schlechter als man auf den Bildern erkennen kann. Das System kann mit einer Externen Soundkarte auch für Mediengeräte genutzt werden. (Fernseher) Größter Minuspunkt ist die blaue Standby-Leuchte diese Blendet und ist Nacht sehr Hell, zudem blinkt sie.

A rendszer a leírtaknak megfelelő. A feldolgozás minősége a vártnál jobb, de rosszabb, mint a képeken. A rendszer külső hangkártyával rendelkező médiaeszközökhöz is használható. (TV) A legnagyobb mínusz a kék készenléti lámpa, ez vakol és nagyon világos éjszaka, és villog is.

Ellenőrzött ellenőrzés

Alles gut Top

Minden jó

Ellenőrzött ellenőrzés

Preisleistung ist top sound ist auch recht gut fernbedinung bzw die bedienungsanleitung könnte aufschlussreicher sein ma brauch schon ein bisschen um zuverstehn wie alles funzt leider kann man die einzeln lautsprecher nicht über das gerät steuern

Ár teljesítmény csúcs hang is elég jó távirányító vagy a kezelési útmutató lehetne informatívabb de kell egy kicsit hogy megértsd hogy működik minden sajnos nem tudod az egyes hangszórókat a készüléken keresztül vezérelni

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich muss sagen die lautsprecher sind für ihren preis unglaublich gut gemacht jedoch tanzt ein Lautsprecher bei mir ton technisch aus der reihe.. Er kling blechig was besonders bei höheren frequenzen auffällt. Es kann sein das ich einfach Pech hatte aber davon abgesehen sind diese lautsprecher für ihren preis einfach nur ihr geld wert und ich würde sie mir nach einer woche konstanten nutzen wieder kaufen

Azt kell mondanom, hogy az árához képest hihetetlenül jól meg vannak készítve a hangszórók, de az egyik hangszóró technikailag nem állja meg a helyét, halk a hangja, ami különösen jól érezhető magasabb frekvenciákon. Lehet, hogy csak szerencsétlen voltam, de ezek a hangszórók ár-érték arányban megfelelőek, és egy hét folyamatos használat után újra megvásárolnám őket

Ellenőrzött ellenőrzés

Man kann es nicht mit einer Anlage von Bose Vergleichen. Aber für 60 Euro bekommt man hier erstaunlich guten Klang. Man merkt den Preis aber am Sub Wirklich laut ist nich bzw. Geht aber will man nicht, da der Sub sonst flattert. Die kabel sind sehr kurz 2,50m Fl,Fr,C 4m Sl,Sr

Nem lehet összehasonlítani egy Bose rendszerrel. De 60 euróért itt meglepően jó hangzást kapsz. Észreveszed az árat a subon, de nem igazán hangos, vagy nem akarod, mert különben csapkodna a sub. A kábelek nagyon rövidek 2,50m Fl,Fr,C 4m Sl,Sr

Ellenőrzött ellenőrzés

Für den Preis kann man wirklich nichts sagen. Mit dieser Anlage wird jetzt unsere ziemlich große Wohnküche beschallt und wir sind super zufrieden. In 5 Minuten aufgebaut und angeschlossen. Lässt sich kinderleicht bedienen und macht auch noch echt etwas her (kann sich sehen lassen). Mein Mitbewohner meint, dass die Kabel ggf. in ein paar Jahren eventuell gegen hochwertigere ausgetauscht werden könnten, aber der Klang ist erstmal klar, die Bässe klingen auch super und unsere Lieblingsmusik kann endlich wieder richtig laut genossen werden (die Nachbarn kommen kaum drum rum

Az árra nem igazán tudok mit mondani. A meglehetősen nagy étkezőkonyhánkat most ultrahangosítják ezzel a rendszerrel, és rendkívül elégedettek vagyunk. Beállítás és csatlakozás 5 perc alatt. Nagyon könnyen használható, és nagyon jól is néz ki (lenyűgöző). Szobatársam úgy gondolja, hogy a kábeleket pár éven belül ki lehetne cserélni minőségibbre, de a hang eleinte tiszta, a basszus is remekül szól, és végre újra igazán hangosan élvezhető a kedvenc zenénk (a szomszédok alig tudnak megkerülni). azt

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése