Ecowash-Pico mini mosógép, centrifuga funkció, 3,5 kg, 260 W, fekete

38 090 Ft 50 390 Ft ÁFA-val
 • Kemping mosógép
 • Fekete
 • 260 watt
Termékkód: 10030789
Ecowash-Pico mini mosógép, centrifuga funkció, 3,5 kg, 260 W, fekete
38 090 Ft 50 390 Ft ÁFA-val
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Energiatakarékos, felültöltős mosógép 260 Watt mosási teljesítménnyel, centrifuga funkcióval

 • 135 Watt centrifuga teljesítmény, 3,5 kg mosási kapacitás

 • Állítható mosás és centrifuga időzítő

Termék leírása

260 Watt mosási teljesítmény 3,5 kg ruhaneműhöz, centrifuga funkcióval.

Egyszemélyes háztartásokba, diákotthonba, hétvégi házakba és kempingekbe ajánlott.

Fekete konstrukció, hátoldali kábel feltekerés, fogantyú.

A oneConcept Ecowash-Pico mini mosógép mindenekelőtt az egyszemélyes háztartásokba, hétvégi házakba és kempingekbe ajánlott.

A kompakt mini mosógép felültöltős kialakításával olyan helyeken lesz nagyon hasznos, ahol eddig csak kézi mosást tudott alkalmazni. 260 Wattos mosási teljesítményével megkönnyíti a munkát az egyszemélyes apartmanokban, a kempingekben, utazásokon vagy a keri kisházban. A beépített centrifuga funkció lerövidíti a szárítási időt akár 3,5 kg mosásnál is - ez további előny, főleg kempingezéskor, hogy nem szükséges sok ruhát magával vinnie. A mosási időzítőt 0 - 10 perc között, a centrifuga időzítőt 0 - 3 perc között állíthatja.

A mini mosógép nem csak kevés helyet igényel, de vizet és energiát is spórol. Alacsony tömege és törésálló műanyagból készült kompakt teste az Ecowash-Pico készüléket kempingezés és utazás során is könnyen kezelhetővé teszi.

Elérhető színek: fekete, zöld (10030788 számú termék), kék (10030791 számú termék)

Tulajdonságok

 • Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a készüléken
 • Mosás időzítő: 0 - 10 perc között
 • Centrifuga időzítő: 1 - 3 perc között
 • Beépített kivezető cső
 • Csendes üzemelés
 • Lehajlítható fogantyú
 • Hátoldali kábel feltekerés
 • Gumis lábak
 • Tápcsatlakozás: 220-240 V, 50/60 Hz
Termékkód: 10030789

Méretek és műszaki adatok

 • Méret: kb. 35 x 44 cm (ØxM)
 • Bevezető cső: kb. 1,5 x 112 cm (ØxH)
 • Kivezető cső: 2 x 35 cm (ØxH)
 • Kábel hossza: 135 cm
 • Tömeg: kb. 5 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x készülék
 • 1 x kivezető cső
 • 1 x bevezető cső
 • 1 x szösz-szűrő
 • Használati utasítás

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
15 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 05/11/2020

Die Maschine ist gut aber nicht für große Badetücher und Bettdecke geeignet. Für Camping ist es super toll.

A gép jó, de nagy fürdőlepedőkhöz és paplanokhoz nem alkalmas. Kempingnek kiváló.

Ellenőrzött ellenőrzés 30/09/2020

Das Produkt wird mit zum Camping genommen. Dafür ist es vorgesehen. Es ist formschön, ausreichend für die Waschleistung zwischendurch und schön grün.

A terméket a kempingbe viszik. Erre van kitalálva. Formás, elegendő a köztes mosáshoz és szép zöld.

Ellenőrzött ellenőrzés 24/08/2020

First load washed right on arrival out of the box........ I put it i the baht tub and let the drain hose into the tub whenn washig was done. No rocket science to get it working, and the washing results are surprisingly good. Forget the spin cycle or let it run for 20 minutes to get some water out of the clothes. All in All, a perfect little washig machine just right for my ONE man show.

Az első adag azonnal kimosva a dobozból való megérkezéskor....... A baht kádba tettem, és a mosás végeztével beengedtem a leeresztő tömlőt a kádba. Nincs rakétatudomány a működéshez, és a mosási eredmények meglepően jók. Felejtsd el a centrifugálási ciklust, vagy hagyd futni 20 percig, hogy kisüljön a víz a ruhákból. Összességében egy tökéletes kis mosógép, pont megfelelő a ONE man show-mhoz.

Ellenőrzött ellenőrzés 20/06/2020

I think you need to look at this in terms of what it's designed for, not to compare it with a fully automatic washer dryer. It's cheap, aimed at mobile clothes washing, but can, at a pinch, function well in a small apartment. It does 2 things. Moves water around clothes and spins gently. Not more and not without manual intervention. In addition it's easy to make a big mess, so needs using with care. And the small capacity means many washes instead of the chuck it all in approach for the big machines. Construction is plastic. Pretty light (great for camping/mobile homes) but doesn't feel robust. Time will tell if it lasts or not. Small and compact, easy to stow. An annoyance is that the protective plastic on the lid doesn't come off cleanly, and it now has a fringe of this between the lid centre and the trim ring around it. Looks very scruffy. Load capacity is small and the spin basket much smaller, so although it will easily wash a pair of my (gents large) jeans, these won't fit in the spin basket. So the sequence is wash, rinse (maybe 2 or 3 times), hang jeans up wet after squeezing the worst out by hand. For full mixed loads separate into smaller batches and spin separately. Yes, you'll need a wash bucket to go with it. First attempt with this was close to being a disaster. I set it up, put washing liquid in, added water and knocked the hose off. Out comes water... Mostly soap as that went in first. Oops. Double oops, cos that means mess and that if you add the soap first, much of it drops into the hose and doesn't get to the clothes. The hose hook/clip is not good, and the hose extension seems to have a life of it's own, constantly making a dive for the floor like a South American soccer player. And each time it succeeds, there's more mess. Secure that hose well. And only add the soap after you've put the water in. However the clothes come out clean - and if not clean enough after the first 10 minute cycle, put it on for a further 10 minutes. The water that comes out from dirty clothes looks disgusting. I never realised just how much crap they pick up until I saw this. Significant rinsing is needed, I found 3 3 minute cycles with half the original amount of water worked well. Unless there was too much soap originally. But be sure to drain completely in between cycles. Tipping the machine towards the hose gets a bit more out. And just continue until you get clean, soap free water coming out. Spin - gets the worst out, but don't expect too much. You'll need mains power and a sink fairly close together. And using warm-hot water improves cleaning a lot. All in all it works for me. Just don't expect full functionality from this - it's not designed for it.

Szerintem ezt abból a szempontból kell nézni, hogy mire tervezték, nem pedig egy teljesen automata mosó-szárítógéphez hasonlítani. Olcsó, mobil ruhamosásra alkalmas, de egy kis lakásban is jól működik. 2 dolgot csinál. Megmozgatja a vizet a ruhák körül és finoman pörgeti. Nem több és nem kézi beavatkozás nélkül. Ezenkívül könnyű nagy rendetlenséget csinálni, ezért óvatosan kell használni. A kis kapacitás pedig sok mosást jelent a tokmány helyett, mindezt a nagy gépeknél. A szerkezet műanyag. Elég könnyű (nagyszerű kempingezéshez/mobilházakhoz), de nem érzi robusztusnak. Az idő eldönti, hogy kitart-e vagy sem. Kicsi és kompakt, könnyen tárolható. Bosszantó, hogy a fedélről nem jön le tisztán a védőműanyag, és most ennek a rojtja van a fedél közepe és a körülötte lévő díszgyűrű között. Nagyon kopottnak tűnik. Kicsi a rakodóképessége és sokkal kisebb a centrifugálási kosár, így bár könnyen kimoshat vele egy pár (nagy úri) farmeremet, ezek nem férnek el a centrifugás kosárba. Tehát a sorrend: mosás, öblítés (talán 2-3 alkalommal), akassza fel a farmert nedvesen, miután kézzel kinyomta a legrosszabbat. A teljes vegyes töltethez ossza szét kisebb tételekre, és külön centrifugálja. Igen, kell hozzá egy mosogatóvödör. Az első kísérlet ezzel a katasztrófához közeledett. Felállítottam, öntöttem mosófolyadékot, hozzáadtam a vizet és leütöttem a tömlőt. Víz jön ki... Többnyire szappan, ahogy az előbb bement. Hoppá. Dupla hoppá, mert ez rendetlenséget jelent, és azt, hogy ha először hozzáadja a szappant, annak nagy része a tömlőbe esik, és nem jut el a ruhákhoz. A tömlőkampó/bilincs nem jó, és úgy tűnik, hogy a tömlőhosszabbítás megvan a maga életében, folyamatosan ugrál a padlón, mint egy dél-amerikai futballista. És minden alkalommal, amikor ez sikerül, egyre nagyobb a rendetlenség. Jól rögzítse a tömlőt. És csak azután adjuk hozzá a szappant, miután beleöntöttük a vizet. Azonban a ruhák tisztán jönnek ki – és ha az első 10 perces ciklus után nem elég tiszták, vegyük fel további 10 percre. A piszkos ruhákból kifolyó víz undorítónak tűnik. Soha nem tudtam, mekkora baromságot szednek össze, amíg meg nem láttam ezt. Jelentős öblítés szükséges, 3 3 perces ciklust találtam az eredeti vízmennyiség felével jól bevált. Hacsak nem volt túl sok a szappan eredetileg. De ügyeljen arra, hogy a ciklusok között teljesen ürítse ki. Ha a gépet a tömlő felé billenti, akkor egy kicsit jobban kijön. És csak folytassa, amíg tiszta, szappanmentes víz nem folyik ki belőle. Pörgetés – a legrosszabbat hozza ki, de ne várjon túl sokat. Szüksége lesz a hálózati tápellátásra és egy mosogatóra, amely elég közel van egymáshoz. A meleg-forró víz használata pedig sokat javít a takarításon. Összességében nekem működik. Csak ne várja el ettől a teljes funkcionalitást – nem erre tervezték.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/04/2020

Diese kleine Maschine erspart einen die Handwäsche. Wir haben sie für unsere Ferienwohnung gekauft. Die Wäsche ist topp sauber, natürlich nicht so gut wie zu Hause. Die Schleuder benutzen wir nicht, diese ist zu klein und man muss hinterher ohnehin noch mal wringen. Fakt ist die Maschine ist zu empfehlen und ich würde sie wieder kaufen.

Ezzel a kis géppel megkíméli a kézi mosást. Nyaralónkba vettük őket. A szennyes szuper tiszta, persze nem olyan jó, mint otthon. Nem használjuk a csúzlit, túl kicsi és úgyis utána újra kell csavarni. Tulajdonképpen ajánlott a gép, és újra venném.

Ellenőrzött ellenőrzés 26/02/2020

Ich war beeindruckt von der Vielseitigkeit und Funktionalität der oneConcept Ecowash -Maschine, sobald ich diese gekauft habe. Nicht nur wegen seiner geringen Größe, die zum Beispiel auch in ein kleines Badezimmer passt. Es ist auch so, dass der Ecowash ein so leistungsstarkes und hilfreiches Werkzeug für Ihre täglichen Reinigungsaufgaben ist. Müssen Sie nur ein oder zwei Kleidungsstücke waschen? Bitte benutzen Sie Ihre große Maschinenwaschmaschine nicht (oder waschen Sie sie nicht von Hand). Lassen Sie sie einfach in die Ecowash fallen und in weniger als 10 Minuten können Sie sie drehen und aufhängen. Müssen Sie Unterwäsche waschen, ohne während des Badens oder der Benutzung des Waschbeckens viel Wasser zu verbrauchen? Legen Sie ein paar davon in die Ecowash und drücken Sie Start. Reinigen Sie viel Unterwäsche, ohne jedes Mal viel Wasser auszugeben, wenn Sie sie separat waschen. Und wenn man von der geringen Größe spricht, passt es auch perfekt für einen Campingausflug mit der Familie. Ich empfehle es für Singles, Paare, kleine Familien und Familien mit Kindern, die ständig ein oder zwei Kleidungsstücke waschen müssen.

Amint megvettem, lenyűgözött a oneConcept Ecowash gép sokoldalúsága és funkcionalitása. Nem csak a kis mérete miatt, ami például egy kis fürdőszobába is elfér. Az is, hogy az Ecowash egy olyan hatékony és hasznos eszköz a napi takarítási feladatokhoz. Csak egy vagy két ruhát kell kimosnia? Kérjük, ne használja nagy gépi mosógépét (vagy kézzel mosson). Csak dobja be őket az Ecowash-ba, és kevesebb mint 10 percen belül elforgathatja és felakaszthatja őket. Ki kell mosnia fehérneműt anélkül, hogy sok vizet használna fürdés vagy mosogató használata közben? Tegyen néhányat ezek közül az Ecowash-ba, és nyomja meg a start gombot. Tisztítson meg sok fehérneműt anélkül, hogy sok vizet költene minden alkalommal, amikor külön mossa őket. És ha már a kis méretet illeti, egy családi kempingezéshez is tökéletesen megfelel. Egyedülállóknak, pároknak, kiscsaládosoknak, gyermekes családoknak ajánlom, akiknek állandóan egy-két ruha mosására van szükségük.

Ellenőrzött ellenőrzés 23/02/2020

Um ehrlich zu sein, hab ich sie ein ganz klein wenig größer erwartet. Aber die Maße hab ich wohl überlesen. Die erste Enttäuschung wich dann aber nach dem Probelauf. Da die Waschmaschine nun ja als Camping-Waschmaschine gekauft wurde, kam sie auch beim Camping zum Einsatz und hat nicht enttäuscht. Skiunterwäsche und Shirts, Socken und selbst Handtücher ... rein, Flüssigwaschmittel zu und laufen lassen. Keine Handwäsche mehr im Waschbecken... perfekt. Das Schleudern hats auch gebracht und die Wäsche ist nicht mehr tropfnass auf die Leine. Das Ablassen der Waschlauge ... nunja, keine Pumpe - aber sie ist ja auch fürs Camping und nicht für die Alltagswäsche. Hochheben und auskippen oder eben - welch Glück - mit Fussbodenablauf. Die Lieferung erfolgte problemlos und in doppelter Umverpackung. Von mir gibts die volle Punktzahl, da die "Maschine" macht was sie soll. Mir etwas Arbeit abnehmen.

Őszintén szólva arra számítottam, hogy egy kicsivel nagyobbak lesznek. De azt hiszem, lemaradtam a mérésekről. Az első csalódás aztán a próbafutás után megadta magát. Mivel a mosógépet kemping mosógépnek vásárolták így kempingezésre is használták és nem okozott csalódást. Sí alsóneműt és inget, zoknit és még törölközőt is... rakjon bele, adjon hozzá folyékony mosószert, és hagyja futni. Nincs több kézmosás a mosogatóban... tökéletes. A centrifugálási ciklus is segített, és a ruhanemű már nem csöpög a zsinórra. A hab leeresztése... nos, nincs pumpa – de kempingezésre való, és nem mindennapi mosásra. Emelje fel és billentse ki, vagy - mi a szerencse - padlólefolyóval. A szállítás egyszerű volt és dupla külső csomagolásban. Teljes pontot adok rá, mert a "gép" azt csinálja, amit kell. szabadíts meg egy kis munka alól

Ellenőrzött ellenőrzés 16/02/2020

Macht alles was ich will. Für Alltagswäsche wie Socken, Unterwäsche oder Shirts gut geeignet. Die Schleuderfunktion ist eher ein Witz. Da dringe ich die nassen Sachen lieber aus.

Bármit csinál, amit csak akarok. Jól használható mindennapi mosáshoz, mint például zokni, fehérnemű vagy ing. A centrifugálás funkció inkább csak vicc. Mivel inkább a nedves dolgokba hatolok be.

Ellenőrzött ellenőrzés 30/12/2019

Gute Qualität für diese Preisklasse. Jedoch wenig Platz - zum verdeutlichen zwei Jeans Hosen maximal können gewaschen werden... weil das Material dick ist, bei t-shirts ist das Limit sicherlich mindestens bei vier.

Jó minőség ebben az árkategóriában. Viszont kevés a hely - hogy egyértelmű legyen, maximum két farmert lehet mosni... mert vastag az anyaga, pólóknál biztosan minimum négy a határ.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/11/2019

Gut aber sollte besser sein

Jó, de jobbnak kellene lennie

Ellenőrzött ellenőrzés 18/10/2019

Practical size, light and easy to use. Perfect for one person laundry. Spin function could be improved (the basket is too small and the speed is not fast)

Praktikus méret, könnyű és könnyen használható. Tökéletes egyszemélyes mosásra. A centrifugálás funkció javítható (a kosár túl kicsi és a sebesség nem gyors)

Ellenőrzött ellenőrzés 15/09/2019

Good small washing machine, Is not like a normal Washing machine that you program and do everything automatic, you have to stay to control and change the water But very good

Jó kis mosógép, nem olyan, mint egy normál mosógép, amit automatikusan programozsz és mindent automatikusan csinálsz, maradni kell, hogy irányítsd és cseréld a vizet, de nagyon jó

Ellenőrzött ellenőrzés 29/08/2019

Die Waschmaschine ist klein und praktisch, bis jetzt hatten wir keinen Probleme mit waschen. Aber Schleuderfunktion ist absolut Alptraum: in Schleuder-Kammer passen nicht so viele Wäsche rein und nachher bleiben die Wäsche immer noch sehr nass

A mosógép kicsi és kényelmes, eddig nem volt gondunk a mosással. De a centrifugálási funkció egy rémálom: nem sok ruhanemű fér be a centrifugálási kamrába, és utána a ruhanemű még mindig nagyon nedves

Ellenőrzött ellenőrzés 16/08/2019

Gut ist, dass man in einem Gerät waschen und Schleudern kann und dass die Miniwaschmaschine sehr klein ist und wenig Platz benötigt.

Jó, hogy egy készülékben mosható és centrifugálható, és hogy a mini mosógép nagyon kicsi és kis helyet foglal.

Ellenőrzött ellenőrzés 09/05/2019

Leider ist das Gerät gar nicht zu empfehlen. Es passt nicht mal ein großes bade Handtuch rein und so richtig sauber wird die Wäsche leider auch nicht. Leider mussten wir das Wasser auch per Hand reinmachen da der dazugehörige Schlauch an keinen Anschluss passt. Das gute daran ist das es schnell geht und relativ unkompliziert von der Anwendung und dem Aufbau ist.

Sajnos a készülék egyáltalán nem ajánlható. Még egy nagy fürdőlepedő sem fér bele és sajnos a ruhanemű sem lesz igazán tiszta. Sajnos a vizet is kézzel kellett betenni, mert a hozzá tartozó tömlő nem fért bele semmilyen csatlakozóba. Az a jó benne, hogy gyors és viszonylag egyszerű a használata és beállítása.