KR-130 konyhai rádió, bluetooth, hands-free, FM, LED, ezüst

22 190 Ft 24 990 Ft ÁFA-val
 • 0
 • UKW
 • 21,5 cm
Termékkód: 10031855
KR-130 konyhai rádió, bluetooth, hands-free, FM, LED, ezüst
22 190 Ft 24 990 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  18 860 Ft 24 990 Ft
 • Újracsomagolt termék vásárlása
  Ez a termék újcsomagolt vagy kisebb csomagolási sérüléssel rendelkező tétel. A termék teljes működőképességét ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  19 970 Ft 24 990 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Hands Free: praktikus hands-free rendszer bluetooth-on keresztül

 • Csatlakoztatható: kábelmentes táblagép-, okostelefon- vagy számítógép csatlakozás bluetooth-on keresztül

 • Erős hang: sztereó hangszórók és basszus hangszórók max. 10 Watt teljesítménnyel

Termék leírása

Az auna KR-130 konyhai rádió nem csak zenei támogatást nyújt a főzéshez. A bluetooth funkciónak köszönhetően az alsó beépítésű rádiót egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonjához és használhatja hands-free eszközként telefonáláshoz.

A konyhai rádió legfőbb előnye a bluetooth technológiában rejlik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zenelejátszást az okostelefonról, notebook-ról vagy táblagépről. Az erős hangról a két sztereó hangszóró gondoskodik, amit két kisebb basszus hangszóró támogat. A bluetooth funkciónak hála a rádiót használhatja hands-free eszközként is, melynek köszönhetően kényelmesen telefonálhat főzés közben is.

Az auna KR-130 vízálló érintőkijelzővel rendelkezik, mellyel az összes funkció vezérelhető. Így a rádiót főzés közben nedves kézzel is beállíthatja, majd később megtisztíthatja nedves törlőkendővel.

A készülék alap felszereltségéhez tartozik az FM-PLL rádiótuner, 40 rádióállomás tárhely és LED lámpa a főzőfelület megvilágítására. Annak érdekében, hogy nyomon követhető legyen a főzési idő, a készülék mindig mutatja az órát. A széleskörű ébresztő funkciók – mint a dual-alarm, szundi funkció és sleep timer (időzítő) – zárják a készülék funkcióinak sorát. Ébresztési hangként a rádiót és a jelzőhangot is beállíthatja.

Elérhető színek: ezüst, fehér (10031854 számú termék)

Tulajdonságok

 • Bluetooth verzió: 4.1
 • Bluetooth profil: A2DP, AVRCP, HSP
 • Bluetooth hatótávolság: max. 10 méter
 • Kimeneti teljesítmény: 2 x 2 Watt RMS
 • Impedancia: 4 ohm
 • Frekvencia terjedelem: 80 – 18000 MHz
 • FM-frekvencia terjedelem: 87,5 – 108 MHz
 • RDS funkciók: óra szinkronizálás
 • Rádióállomás tárhely: 40 állomás
 • Tápcsatlakozás: 220 – 240 V, 50/60 Hz (5 volt, 1,5 amper)
Termékkód: 10031855

Méretek és műszaki adatok

 • Méret: kb. 21,5 x 5 x 15 cm (SZxMxM)
 • Tömeg: kb. 1 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x készülék
 • 1 x hálózati csatlakozó
 • Rögzítő anyag
 • Használati utasítás (angol, német stb.)

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
20 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 03/10/2022

Alles ist prima

Minden rendben

Ellenőrzött ellenőrzés 18/09/2022

Sehr gefälliges Produkt mit im Grunde einfacher Bedienung. Ärgerlich allerdings, dass die im Display versteckten Bedienelemente nicht beleuchtet sind. Sendersuchlauf und gezieltes Ansteuern einzelner Sender nur mit Taschenlampe möglich! Einfache und sichere Montage; guter Klang.

Nagyon tetszetős termék alapvetően egyszerű kezeléssel. Bosszantó viszont, hogy a kijelzőben elrejtett kezelőszervek nincsenek megvilágítva. Az állomáskeresés és az egyes állomások célzott vezérlése csak zseblámpával lehetséges! Könnyű és biztonságos összeszerelés; jó hang.

Ellenőrzött ellenőrzés 21/07/2022

Schönes kleines Radio für die Küche. Montage relativ einfach, Nachteil usr

Szép kis rádió a konyhába. Telepítés viszonylag egyszerű, hátránya usr

Ellenőrzött ellenőrzés 17/07/2022

Super Radio, cooles Design. Super Klang. Für den Preis hervorragend.

Remek rádió, klassz dizájn. Nagyszerű hangzás. Árához képest kiváló.

Ellenőrzött ellenőrzés 03/06/2022

Artikel wie erwartet

tétel a vártnak megfelelően

Ellenőrzött ellenőrzés 26/05/2022

keine Displebeleuchtung schade

nincs kijelző világítás túl rossz

Ellenőrzött ellenőrzés 13/05/2022

Echt ein tolles Gerät Super Da gibt es

Tényleg egy szuper készülék

Ellenőrzött ellenőrzés 04/05/2022

Schlecht zum einstellen

Rossz beállítani

Ellenőrzött ellenőrzés 14/03/2022

Wir brauchten für die Küche ein kleines Radio, welches keinen Platz wegnehmen sollte. Gesucht und gefunden! Anbringung und Einrichtung war in 10 Minuten erledigt. Sind sehr zufrieden!

Szükségünk volt egy kis rádióra a konyhába, ami nem foglalhat helyet. Kerestek és találtak! A telepítés és beállítás 10 perc alatt megtörtént. Nagyon elégedettek!

Ellenőrzött ellenőrzés 02/02/2022

Ich finde das Radio sehr gut, einfach zu montieren, Lautstärke ist gut und ich kann mich mit meinem Handy verbinden für YouTube oder eigene Musik macht es leichter

Szerintem nagyon jó a rádió, könnyen összeszerelhető, jó a hangerő és a telefonomat a YouTube-hoz tudom kötni, vagy a saját zeném megkönnyíti

Ellenőrzött ellenőrzés 22/01/2022

Sehr gutes Radio. Guten Klang. Es müsste aber die Bedienerknöpfe beleuchtet sein. Es ist nicht möglich diese bei wenig Licht, zu bedienen. Ich muss eine Taschenlampe nehmen,um es zu bedienen.

Nagyon jó rádió. jó hang De a kezelőgombokat meg kell világítani. Ezt gyenge fényviszonyok mellett nem lehet használni. El kell vennem egy zseblámpát a működtetéshez.

Ellenőrzött ellenőrzés 20/01/2022

Die druck gnöpe könnten auch beleutet sein im Dunkeln muss mann immer so lange fummeln

A nyomógnópot a sötétben is meg lehetne világítani, és ilyen sokáig kell tapogatni

Ellenőrzött ellenőrzés 19/01/2022

s.ober

józan

Ellenőrzött ellenőrzés 03/01/2022

Das küchenradio ist wirklich toll. Hat einen tollen Klang und das Design ist sehr schön! Das einzige Mango ist, dass das Display mit den Funktionstasten ganz dunkel ist. Man kann nicht ohne ganz helles Licht die Tasten nicht richtig bedienen! Das einzige was gut Ist, es zeigt die Uhr und die Frequenz, abwechselnd schön hell an.

A konyhai rádió nagyon jó. Nagyon jó a hangja és nagyon szép a dizájnja! Az egyetlen hátránya, hogy a funkciógombokkal ellátott kijelző teljesen sötét. Nagyon erős fény nélkül nem lehet megfelelően működtetni a gombokat! Az egyetlen jó dolog, hogy felváltva mutatja az órát és a frekvenciát szépen, fényesen.

Ellenőrzött ellenőrzés 26/12/2021

Radio ist gut. Nur die tasten sieht man schlecht.

jó a rádió Csak a gombokat nehéz látni.

Ellenőrzött ellenőrzés 18/10/2021

Die einfache Montage ist gut. Aber was mir gar nicht gefällt, dass das Display nicht vollständig beleuchtet ist. Man sieht nicht , wo man das Gerät anschalten kann bzw. die anderen Funktionen kann man nur mit Hilfe einer Taschenlampe sehen. Schade drum, denn ansonsten finde ich dieses Gerät toll.

A könnyű összeszerelés jó. De ami egyáltalán nem tetszik, hogy nincs teljesen megvilágítva a kijelző. Nem látja, hol lehet bekapcsolni a készüléket, vagy csak egy zseblámpa segítségével látja a többi funkciót. Kár, mert egyébként szerintem remek ez a készülék.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/10/2021

Das Unterbau Radio wird bei mir auch als Unterbau Radio benutzt. Die Montage war sehr schnell erledigt einfach unterm Hänge schrank mit den mitgelieferten Schrauben angeschraubt. Als erstes muß ich sagen ist es sein Geld nicht wert der halbe Preis wäre auch gerechtfertigt. Es ist nur am Rauschen und man bekommt kein richtigen Sender rein. Ich wohn aber auch nicht direkt neben einen Sendemast. Die Bedienung ist mit den kleinen Touchknöpfen für große Finger wie meine bedingt geeignet. Die LED Lampe ist sehr Praktisch und ausreichend. Der Ton hingegen ist wirklich schlecht am liebsten möchte ich es wieder zurückgeben aber es ist jetzt einmal am Schrank dran und bleibt auch dran da ich nur übers Handy Musik höre und das geht übers Radio recht gut. Der Klang war mir fast klar ist nicht so besonders aber was soll aus so einer kleinen Kiste auch rauskommen. Die Uhr wird schön gross und hell angezeigt. Für mich war auch dir Größe wichtig ich wollte das kleinste Unterbau Radio was es gibt. Fakt ist es ist sein Geld nicht wert.

Az alépítményrádiót alépítményrádióként is használják. A telepítés nagyon gyors volt, egyszerűen a fali szekrény alá csavarozva a mellékelt csavarokkal. Először is azt kell mondanom, hogy nem éri meg a pénzt, mint az indokolt ár fele. Ez csak a zaj, és nem lehet bejutni egy igazi állomásra. De én sem lakom közvetlenül a sebességváltó árboc mellett. A műveletet korlátozzák a kis érintőgombok az olyan nagy ujjakhoz, mint az enyém. A LED lámpa nagyon praktikus és elegendő. A hang viszont nagyon rossz, szeretném visszaadni, de most a szekrényben van és fent marad, mert csak a mobilomon hallgatok zenét és az elég jól működik rádión. A hang szinte tiszta volt számomra, nem az a különleges, de minek kell kijönnie egy ilyen kis dobozból. Az óra szép nagy és világos. Számomra a méret is fontos volt, a lehető legkisebb alépítményes rádiót szerettem volna. Valójában nem éri meg a pénzt.

Ellenőrzött ellenőrzés 03/03/2021

Meine Freundin wollte ein Küchenradio zum Geburtstag haben und da ich bis jetzt immer gute Erfahrungen mit Auna gemacht hatte, habe ich diese Radio gewählt und was soll ich sagen, wiedereinmal nicht enttäuscht worden. + unkomplizierte Montage unterm Regal/Schrank. + super Zusatzfunktionen die in der Küche die Arbeit erleichtern: Eieruhr, Alarm, Licht für Arbeitsplatte. + trotz der einfachen Drahtantenne super Empfang um die Sender zu finden und abzuspeichern. + unglaublich guter Klang, klingt nicht blechern oder billig und man kann auch mal richtig aufdrehen ohne das es komisch klingt. - die oben erwähnte Arbeitsleuchte könne etwas heller und flächiger sein und (persönlicher Geschmack) in warmweiß leuchten.

Barátnőm szeretett volna egy konyhai rádiót a születésnapjára és mivel eddig mindig jó tapasztalataim voltak Aunával, ezért ezt a rádiót választottam és mit ne mondjak, ismét nem csalódtam. + egyszerű beépítés a polc/szekrény alá. + Szuper kiegészítő funkciók, amelyek megkönnyítik a munkát a konyhában: tojásidőzítő, riasztó, munkalap világítás. + Az egyszerű vezetékes antenna ellenére nagyszerű vétel az állomások megtalálásához és mentéséhez. + Hihetetlenül jó hangzás, nem hangzik halkan vagy olcsón, és tényleg fel lehet forgatni anélkül, hogy furcsán hangozna. - a fent említett munkalámpa lehetne valamivel világosabb és laposabb, és (személyes ízlés) meleg fehérben világítana.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/10/2019

Das alte Unterbauradio hat nach 16 Jahren seinen Geist aufgegeben. Es musste schnell ein neues her. Dieses bot sich an, BT klang charmant, Tonqualität schien passabel und eine Leuchte am Radio, welch Luxus. Angeklickt, bestellt und 2 Tage später geliefert. Wahrscheinlich bin ich etwas aus der Zeit gefallen, mich haute in Realität das schlanke, kleine Design um. Wie erwähnt, das alte Küchenradio 16 Jahre alt und im Vergleich dazu ein Dinosaurier: groß, klobig und kantig. Das hier rezensierte Gerät wirkt klein, schlank, formschön. Die Montage relativ einfach, Bohrschablone nicht notwendig, da die Aufhängevorrichtung im Grunde als diese dient. Ein Gadget hier beim Radio, wieder im Vergleich zum Vorgänger ist, dass man bei Bedarf das Radio aus der Aufhängung aushaken kann. Wird man sicherlich selten tun, wer trägt sein Radio schon spazieren, dient aber sicher einer besseren Reinigung von etwaigen Dunstwrasen, passiert ja schon mal in einer Küche. Das neue Radio hat einen wirklich schönen vollen Sound, keine Quäkkiste, die mitgelieferte Gebrauchsanweisung ist gut verständlich und macht die Installation einfach. Radiosender sind wohl bis zu 30 einspeicherbar, brauche ich aber in dieser Anzahl gar nicht. BT klappt wunderbar, kein Knacken, keine Übertragungsschwächen. Uhrzeit/Senderanzeige mit angenehmer Beleuchtungsintendität, im Radiomodus wechselt alle paar Sekunden und springt zwischen Zeit und Frequenz hin und her, auch eine sehr angenehme Funktion. Alles in allem fühle ich mich wieder auf dem Stand der Zeit und trauere dem alten Gerät absolut nicht nach.

A régi alépítményes rádió 16 év után feladta a szellemet. Gyorsan kellett egy új. Ez jó ötlet volt, a BT elbűvölően szólt, a hangminőség elfogadhatónak tűnt, és fény a rádióban, micsoda luxus. Kattintva, megrendelve és 2 nappal később kézbesítve. Valószínűleg egy kicsit elavult vagyok, a valóságban lenyűgözött a vékony, kicsi dizájn. Mint említettük, a régi konyhai rádió 16 éves és ehhez képest dinoszaurusz: nagy, esetlen és szögletes. Az itt ismertetett készülék kicsinek, karcsúnak és formásnak tűnik. Az összeszerelés viszonylag egyszerű, fúrósablon nem szükséges, mivel a felfüggesztés alapvetően ezt szolgálja. Egy kütyü itt a rádiónál, ismét az elődhöz képest, hogy szükség esetén le lehet akasztani a rádiót a felfüggesztésről. Bizonyára ritkán tesz ilyet, ha sétálni viszi a rádiót, az minden bizonnyal jobban eltávolítja a párát, ami a konyhában történik. Az új rádió igazán szép telt hanggal rendelkezik, nincs nyikorgás, a hozzá tartozó instrukciók könnyen érthetőek és egyszerűvé teszik a telepítést. A rádióállomások valószínűleg 30-ig tárolhatók, de erre a számra egyáltalán nincs szükségem. A BT csodálatosan működik, nincs repedés, nincs átviteli gyengeség. Idő/állomás kijelző kellemes fényerővel, rádió üzemmódban pár másodpercenként vált és ide-oda ugrik az idő és a frekvencia között, szintén nagyon kellemes funkció. Összességében ismét naprakésznek érzem magam, és egyáltalán nem bánom a régi készüléket.

Ellenőrzött ellenőrzés 10/02/2018

Ich habe ein Küchenradio gesucht, über welches ich per Bluetooth Musik vom Handy abspielen kann. Das war gar nicht so einfach, immerhin habe ich schon vor einem Jahr mal nach einem entsprechenden Artikel gesucht und nichts qualitativ ansprechendes gefunden. Meine Anforderung: Bluetooth vernünftiger Radioempfang helles Display, erkennbar auch von der Seite leicht einstellbare und sinnvolle Eieruhr Zweitrangig: Design Klang Nun habe ich das Radio ein paar Tage in Benutzung und hatte bisher keine Probleme. Die BT-Funktion funktioniert ohne Probleme und auch die Eieruhr ist leicht einstellbar. Der Klang ist für meine Bedürfnisse gut. Für den vernünftigen Konsum von Musik habe ich eine Soundanlage im Wohnzimmer. Design: Flott Der Radioempfang ist gut und besser als bei meinem alten Radio. Die normalen großen Radiosender kommen immer gut rein (Radio Hamburg, NDR,...), allerdings höre ich eher Rock und Metal und bin daher darauf angewiesen, dass meine entsprechenden Favoriten störungsfrei zu empfangen sind. Das sind sie. In Summe also ein guter Kauf. Wünschenswert: Das Radio ist preislich sehr attraktiv, entsprechend könnte aber auch die Verarbeitung ein klein wenig besser sein. Die schwarze Front wellt sich ganz leicht an der Stelle, wo sich das Display befindet (ist zumindest bei meinem Radio so). Das ist nichts kriegsentscheidendes und im Eifer des Kochens vollkommen uninteressant, aber es ist mir eben bei der Begutachtung des Radios aufgefallen. Ach ja, bevor jemand fragt: Die Schutzfolie habe ich freilich abgezogen :). Ich hätte auch gern ein paar Euros mehr ausgegeben für eine bessere Verarbeitung. Wie dem auch sei. Das Produkt erhält von mir 5 Sternchen. Was habe ich in der Bewertung nicht berücksichtigt: Die gute und schnelle Lieferung des Artikels durch den Verkäufer.

Konyhai rádiót kerestem, amivel Bluetooth-on keresztül lejátszhatok zenét a mobilomról. Ez egyáltalán nem volt egyszerű, elvégre egy évvel ezelőtt kerestem egy megfelelő cikket, és nem találtam semmi jó minőségűt. Igényeim: Bluetooth ésszerű rádió vétel fényes kijelző, oldalról felismerhető könnyen állítható és hasznos tojásidőzítő Másodlagos: dizájn hang Néhány napja használom a rádiót és eddig nem volt gond. A BT funkció probléma nélkül működik, és a tojásidőzítő is könnyen beállítható. A hang az én igényeimnek megfelelő. Van egy hangosítás a nappaliban, hogy ésszerűen tudjam fogyasztani a zenét. Kivitel: Gyors A rádióvétel jó és jobb, mint a régi rádiómmal. A normál nagy rádiók mindig jól jönnek (Radio Hamburg, NDR,...), de én inkább rockot és metalt hallgatok, ezért bízom benne, hogy a kedvenceim zavartalanul tudják venni őket. Ők azok. Szóval összességében jó vétel. Kívánatos: A rádió nagyon vonzó árú, de a kivitelezés is lehetne egy kicsit jobb. A fekete előlap enyhén hullámzik ott, ahol a kijelző van (legalábbis az én rádiómon így van). Ez nem döntő a háború szempontjából és teljesen érdektelen a főzés hevében, de csak a rádió vizsgálata közben vettem észre. Ja igen, mielőtt bárki megkérdezné: Természetesen a védőfóliát eltávolítottam :). Szívesen költöttem volna néhány euróval többet is a jobb feldolgozás érdekében. Akárhogyan is. A termék 5 csillagot kap tőlem. Amit nem vettem figyelembe az értékelésnél: A termék jó és gyors kiszállítása az eladó által.