Skyscraper Heat, 1600/2500 W, meleg levegős kerámia toronyventilátor, oszcilláció, időzítő

Ezüst , 33 cm , 114 cm
42.990 HUF ÁFA-val
A következő időponttól lesz elérhető: 09-08-2017 | Előrendelés
  • 14 napos elállási jog
  • 60 000 forint felett ingyenes szállítás!
Skyscraper Heat, 1600/2500 W, meleg levegős kerámia toronyventilátor, oszcilláció, időzítő

Termék leírása

Klarstein Skyscraper Heat meleg levegős kerámiaventilátor modern formatervezésben hozza el otthonába a kerámia fűtőtestek előnyeit. élvezze a kellemes és gyors meleget, kellemetlen szagok nélkül. A Skyscraper Heat pillanatok alatt meleg levegőt hoz a hideg irodákba, nappaliba, vagy lugasokba.

A fűtődróttal összehasonlítva a kerámia fűtőtest számos legyőzhetetlen előnnyel rendelkezik: melegítse fel a levegőt sokkal gyorsabban. A meleget már rövid idővel a bekapcsolás után érezni fogja. Ezek a fűtőtestek egyúttal kisebb helyet is foglalnak, így tökéletesen beépíthetők például egy helytakarékos toronymelegítőbe. Emellett sosem melegednek annyira fel, hogy megégetnék a porszemcséket. Nem keletkeznek kellemetlen, sem káros szagok, és az allergiában szenvedők számára kellemetlen por sem. Ráadásul kevésbé kell őket légáramlattal hűteni, ami hozzájárul az alapból nyugodtabb és halkabb üzemeltetéshez. A magasabb tömeg a melegítőnek nagyobb stabilitást biztosít. Emellett sokkal szilárdabbak és strapabíróbbak, mint a fűtődrótok.

A Klarstein Skyscraper Heat kerámia melegítőventilátor a felsorolt előnyök mellett teljesítményileg is meggyőző: a két, 1600W-s vagy 2500 W-s melegítési fokozat játékszerrel fűti be a max. 25 m² helyiségeket. A bekapcsolható oszcillációs funkció szétoszlatja a meleg levegőt a helyiségben, így felgyorsítja a felmelegedés folyamatát. A kívánt hőmérsékletcélt fokozatosan állíthatjuk be 15 és 28 °C között. A melegítő amint ezt eléri, automatikusan kikapcsol, azonban rögtön bekapcsol, amint a hőmérséklet több mint 2 °C-kal a kívánt hőmérséklet alá csökken - így áramot takarít meg és kellemesen melegen tartja a helyiséget. Rendelkezésére áll egy időzítő is, amellyel órában megadott intervallumokban állíthatja be az automatikus kikapcsolást 1 és 12 óra között, és a berendezés az eltelt idő után kikapcsol. Minden funkciót az áttekinthető érintőpanellel, vagy kényelmesen a távirányító segítségével tudunk irányítani.

A Skyscraper Heat vizuálisan is lenyűgöző. A kerámia fűtőtest az ultra vékony toronyszekrényben bújik meg, amely vonalaival és ezüst színével futurisztikus benyomást kelt, de jól passzol a helyiség klasszikus bútoraihoz is. Az alaprész kerek, 33 cm-es átmérőjű állványával a Klarstein melegítőventilátor rendkívül stabilan áll, és szó szerint csak nagyon kis helyre van szüksége.

Bővebben

Tulajdonságok és funkciók

Semmilyen kellemetlen szag és nem képez porszemcséket a por elégetésével

Két fűtési fokozat: 1600 W és 2500 W

Bekapcsolható oszcilláció az egyenletesebb hőeloszlatásért

A hőmérséklet a helyiségben állítható az automatikus bekapcsolással/kikapcsolással

Távirányító mellékelve, így kényelmesen vezérelhető

Meleg levegős toronyventilátor kerámia fűtőtesttel a hideg helyiségek villámgyors felmelegedéséért

Tulajdonságok és méretek

Alap szín Ezüst
Szélesség 33 cm
Magasság 114 cm
Hossz 33 cm
Összesen 3,9 kg
Típus Hősugárzók
Maximális hőmérséklet 28 CELSIUS
Teljesítmény 2500 watt
Teljesítmény fokozatok 2
Programok száma diverse
220-240V / 50-60Hz

Használati útmutató letöltése

Klarstein Skyscraper Heat, 1600/2500 W, meleg levegős kerámia toronyventilátor, oszcilláció, időzítő

Szállítási feltételek

Mi lett kiküldve?
  • 1 x meleg levegős toronyventilátor
  • 1 x állvány
  • 1 x távirányító elemekkel
  • Használati útmutató

A következő időponttól lesz elérhető: 09-08-2017

Vásárlói értékelések

(0 értékelés) Írjon értékelést
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést.
Megfelelő termékek