Drybest 40 páramentesítő és légtisztító készülék, 40 l/24 h, fekete-szürke

Fekete , 40 cm , 67 cm
113.180 HUF ÁFA-val
Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 nap
  • 14 napos elállási jog
  • 60 000 forint felett ingyenes szállítás!
Drybest 40 páramentesítő és légtisztító készülék, 40 l/24 h, fekete-szürke

Termék leírása

A Klarstein Drybest 40 egy rendkívül erős páramentesítő készülék, amely alkalmas minden párás és nedves helyiségbe. A 600 Wattos teljesítményű kompresszoros motor akár 40 liter vizet von el a levegőből naponta, így hatékonyan segít a kiszárítani az 50 m²-es új építésű helyiségeket is, de épp úgy jó szolgálatot tesz árvíz után. A Drybest 40 készülék 3 különböző működési rezsimmel rendelkezik. Választható az automatikus rezsim az adott helyiség páratartalmától függően, 40 és 70 százalék közötti értékeknél, amely ha eléri a kívánt hatást, magától kikapcsol. Ezért leginkább tartós használatra alkalmas fürdőszobákban vagy konyhákban. A kondenzált víz a 6 literes tartályban gyűlik össze, amely ha megtelik, a készülék automatikusan kikapcsol. A LED világítás szintén jelzi, ha szükséges a tartályt kiüríteni.

A két másik rezsim a gyenge és az erős páramentesítés, amelyek a levegő páratartalmától függetlenül dolgoznak. Leginkább építkezéseknél van rájuk szükség, amikoris a lehető legkisebb nedvesség maradhat csak a levegőben. A csendes üzemelésnek köszönhetően - 45 dB (A) alatti hangkibocsátás - olyan nyugalmas helyiségekben is használható, mint a hálószoba vagy az iroda.

Páramentesítésen kívül a Klarstein Drybest 40 légtisztításra is tökéletes. A levegő megtisztításához tetszés szerint használható az aktív szén- vagy a HEPA filter. Az aktív szén filter mindenekelőtt az organikus részecskéket szűri, mint pl. virágport/pollent és a kellemetlen szagokat, míg a HEPA filter akár a 20 nanométer méretű finom részecskéket is letávolítja, mint pl. a por, füst vagy a baktériumok. A készülék rotorja forgatja a levegőt, ezáltal biztosítja a páramentesítés és légtisztítás maximális hatékonyságát. A kerek órákra beállítható időzítőnek köszönhetően az eszköz meghatározott idő után bekapcsol, ill. kikapcsol.

A 2 az 1-ben páramentesítő készüléket a felső részén található vezérlő panel segítségével vezérelheti. A 8 nyomógomb lehetővé teszi a gyors és egyszerű program beállítást. A beépített kijelző világító szimbólumokkal jelzi, melyik program van beállítva. A mobilitás érdekében a készülék 4 stabil kerékkel rendelkezik, ezért könnyen áthelyezhető. Az eszköz vizuálisan is meggyőzi vásárlóját. A fekete műanyag konstrukció szürke elemekkel egyáltalán nem tűnik régimódinak, sőt modern formájával gond nélkül beleillik minden lakótéri vagy munkahelyi környezetbe.

Elérhető színek: fekete-szürke

Bővebben

Tulajdonságok és funkciók

Erős 600 Wattos kompresszoros páramentesítő készülék

Akár 40 liter 24 óra alatt (80 % páratartalom és 30 °C hőmérséklet mellett)

3 páramentesítő fokozat: automatikus, erős, gyenge

Beépített légtisztító aktív szén- és HEPA filterrel való használathoz

Tulajdonságok és méretek

Alap szín Fekete
Szélesség 40 cm
Magasság 67 cm
Hossz 25 cm
Összesen 18,2 kg
Típus Párátlanító
Maximális hőmérséklet 32 CELSIUS
Szobák számára 42 SQUARE_METER
Zajosztály 45 dB
Teljesítmény fokozatok 3
Programok száma 3
Kapacitás 6 Ltr
260 m³/h
220-240V / 50Hz
40 LITER
45 dB
16 - 32 °C

Használati útmutató letöltése

Klarstein Drybest 40 páramentesítő és légtisztító készülék, 40 l/24 h, fekete-szürke

Szállítási feltételek

Mi lett kiküldve?
  • 1 x készülék
  • 2 x aktív szén filter
  • 1 x elvezető cső
  • Használati utasítás

Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 nap

Vásárlói értékelések

(0 értékelés) Írjon értékelést
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést.
Megfelelő termékek