Hogyan válasszunk konyhai robotgépet?

A konyhai robotgép a konyhai beruházás jelentős részét képezi.

Kiválasztani a legmegfelelőbbet nem is olyan egyszerű – hiszen csak a mi kínálatunkban számos robotgép fajta található. Melyek azok a paraméterek, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni és melyek azok a funkciók, amelyeket valóban kihasználunk a sütés-főzés során? Ez az útmutató felel minden kérdésére. Először is kezdje azzal, hogy eldönti, milyen típusú háziasszonynak tartja magát:

Ökomama

Ízletes zöldség vagy gyümölcs smoothivel kezdi a napot, a gyerekeknek pedig a sütőből éppen kiemelt kenyérből készíti a tízórai szendvicset?

Egészséges életmódot követ és a családjának mindig a legjobbat szeretné nyújtani. A egészséges ételek, főleg a raw ételek készítése nagyon igényes feladat lehet. Erős teljesítményű robotgépre van szükség, hogy lehetősége legyen feldolgozni a végtelen mennyiségű nyersanyagot az egészséges ételek készítéséhez.

Ezért Önt az olyan erős motor fogja érdekelni, amelynek legalább 1200 W a teljesítménye. Naponta kihasználja a mixert – éppen ezért felesleges, hogy önállóan vásárolja meg, amikor része lehet a robotgépnek. A tészta készítésére, darálásra és számos más fnkcióra való tartozékot főleg a szezonban tudja kihasználni , amikor nagyobb mennyiségű gyümölcs és zöldség feldolgozására van szükség. A habverő, keverőlapát, dagasztó kampó, amely feldolgozza a különböző állagú nyersanyagokat, magától érthetődő tartozéka a robotgépnek. Önnek egyszerűen olyan robotgépre van szüksége, mint a Lucia 2G.

14 NAPOS ELÁLLÁSI JOG
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
3 ÉV GARANCIA MINDEN TERMÉKÜNKRE

Kísérletező

Ha szívesen kísérletezik a konyában, szeret kipróbálni új recepteket és munkameneteket, akkor főleg sokoldalú robotgépre van szüksége. Hiszen egyik nap a kókuszfagyi alapját fogja kikeverni, a következő napon már a húsos pite tésztáját dagasztja.

Ezért fontosak a tartozékok, amelyekkel a robot képes dolgozni. Azonkívül, hogy tud habot verni, gyúrni és dagasztani, kell, hogy tudjon diót vagy húst darálni és segíteni a tésztafélék elkészítésénél. Az is fontos, hogy le lehet-e szerelni a tartozékokat – hiszen nem fontos, hogy mindig minden kéznél legyen, a főzés utáni tisztítás így sokkal egyszerűbb lesz.

Szintén fontos a motor teljesíménye és a hozzáférhető beálltások. Kell, hogy képes legyen lassan levegőt keverni a piskótatésztába, gyorsan le tudja darálni a húst és el tudja végezni az összes többit, ami e kettő között van. És természetesen rendelkeznie kell a szükséges kiterjesztésekkel – habverő, seprőcske kalácstészta készítéséhez, valamint dagasztó kampó kenyértészta dagasztásához. Ezért az Ön számára a Curve Plus lesz a ideális segítőtárs.

14 NAPOS ELÁLLÁSI JOG
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
3 ÉV GARANCIA MINDEN TERMÉKÜNKRE

Konyhatündér

A főzés hozzátartozik a mindennapjaihoz – éppen ezért kitartó és tartós robotgépre van szüksége. A legfontosabb amire figyelni fog, nem a szépen kinéző funkciók és a kiterjesztések tömege, hanem a kidolgozás minősége és az anyag amelyből készült.

Az az ideális robotgép az Ön számára, amelynek a szerkezete teljes egészében fémből készült, ugyanúgy valamennyi alkatrésze is. Az ilyen robotgép jól bírja a mindennapi munkát és hosszú ideig a rendelkezésére fog állni. Végezetül ne felejtsen el figyelmet szentelni a dagasztótál méretének. Habár általában elegendő lesz egyfajta nagyság (ha csak a család számára süt és főz), azonban az év folyamán biztosan lesz olyan alkalom, amikor több ember részére kell készítenie ételt – akkor tudja majd igazán értékelni, mennyi időt tud megspórolni , ha nem kétszerre, hanem egyszerre tudja elkészíteni az egész tésztaadagot.

Magától érthedődően el van látva habverővel (tojásfehérje felveréséhez vagy tejszínab készítéséhez), keverőlapátkával a nem túl sűrű tészta keveréséhez, valamint dagasztó kampóval dagasztáshoz. Az Ön számára az ideális választás a Bella Robusta Metal lesz.

14 NAPOS ELÁLLÁSI JOG
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
3 ÉV GARANCIA MINDEN TERMÉKÜNKRE

Az elfoglalt

Gyors és aktív életet él. Nem főz túl gyakran – de ha egyszer rászánja magát, akkor annak meg is van az eredménye. Éppen ezért olyan konyhai segítségre van szüksége, amely nem foglal helyet fölöslegesen és minden szükséges feladatnak megfelel. Legyen könnyen szétszedhető, még könnyebben tisztítható és gyorsan összerakható.

Válasszon robotgépet alapfelszereléssel és esszenciális funkciókkal. Elegendő a habverő habok készítéséhez, keverőlapátka hígabb tészták , krémlevesek vagy mártások kikeveréséhez valamint dagasztó kampó – ha szeretne tésztát készíteni, de nincs ideje kézzel dagasztani. Nincs szüksége a piacon hozzáférhető legerősebb „fenevadra“, megfelel a közepesen erős 500-750W teljesítmény is. Biztosan meg fog felelni azoknak a kívánalmaknak, amelyeket elvár a konyhában a robotgépétől. Pontosan ilyen a mi Bella Pico robotgépünk vagy az erősebb változata, a Bella Pico 2G.

14 NAPOS ELÁLLÁSI JOG
INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
3 ÉV GARANCIA MINDEN TERMÉKÜNKRE
fel