Elektromos takarók, párnák

Elektromos takaró és párna

A Klarstein elektromos takarók és párnák segítségével energiatakarékos módon, gázfűtést nem használva melegíthetjük fel ágyunkat, kanapénkat, illetve közvetlenül saját magunkat. A mosható elektromos takaró és melegítő párna szabályozóval és állítható hőfokokkal gondoskodik arról, hogy bármilyen időjárás és szobahőmérséklet esetén kellemes meleg legyen az Ön közvetlen környezetében. Kínálatunkban elektromos ágymelegítő termékek széles választéka elérhető változatos színekben, így bármilyen hálószobához vagy nappalihoz könnyedén megtalálhatja a tökéletes kiegészítőt.

Elektromos melegítő takaró, ágymelegítő

A kínálatunkban elérhető elektromos melegítő takaró és Klarstein ágymelegítő termékek gazdaságos módon 120 W teljesítménnyel, 6 különböző állítható hőmérséklet fokozat segítségével gondoskodnak a megfelelő meleg és kényelem biztosításáról. Az elérhető termékek legnagyobb része nagy, 200 x 180 cm méretű, így akár párok is kényelmesen tudják használni a hálószobában vagy a nappaliban. A fűthető takaró terméket akár elalváshoz is lehet használni, hiszen 3 óra elteltével magától, automatikusan kikapcsol, így segíti az elalvást, de nem működik egész éjszaka feleslegesen.

Elektromos melegítő alátét, szőnyeg

Az elektromos melegítő alátét vagy melegítő szőnyeg termékek tökéletes választásnak bizonyulnak a nappaliba a karosszék, fotel vagy kanapé elé, ahol kellemes meleget nyújtanak a rajtuk pihentetett lábaknak. A kábeles vezérlő segítségével különböző erősségű melegítő fokozatok közül választhatunk, amelyek 75 W teljesítmény mellett melegítenek. A legtöbb elektromos melegítő szőnyeg mérete 60 x 40 cm, azaz szinte bármilyen asztal mellett, irodában vagy fotel előtt kényelmesen leteríthető és használható.

A funkciók között választható kétfajta időzített kikapcsolás 30 perc vagy 5 óra működést követően. Az automatikus működésnek köszönhetően megfeledkezhet a készülék manuális kezeléséről, az magától kikapcsol a meghatározott intervallumon belül. Az alátét hátoldalán csúszásmentes tapadókorongok gondoskodnak arról, hogy a szőnyeg mindig a helyén maradjon.

Thermo ujjas melegítő takaró

A thermo ujjas melegítő takaró hasonló elv alapján működik, mint a hagyományos elektromos takaró vagy elektromos párna, azonban kialakításának köszönhetően köntöshöz hasonlóan, magunkra öltve viselhetjük a hideg téli vagy őszi napokon. A melegítő takaró fűtéséről egy 120 W teljesítményű fűtőberendezés gondoskodik, melynek hőfoka három fokozatban állítható, hogy mindig az optimális hőmérsékletet érzékelje. A kínálatunkban elérhető takarók méretüknél fogva férfiak és nők számára egyaránt viselhetők és akár nagyon magas vagy széles törzsű emberek is használni tudják. A fűthető takaró 155 cm széles és 180 cm magas, míg ujjai 60 cm hosszúságúak, így ülő vagy fekvő pozícióban is kényelmesen viselhető mindenki számára.

Az elektromos takarók fő tulajdonságai

A Klarstein elektromos melegítő takaró és Klarstein elektromos melegítő párna termékek mind a nappaliban mind a hálószobában jó szolgálatot tesznek. A kínálatunkban elérhető takarók általánosan 200 x 180 cm méretűek, ami lehetővé teszi az egyidejű páros használatot, illetve magas vagy széles törzsű emberek számára is kényelmes. A legtöbb takaró 120 W teljesítményre képes, amivel kényelmesen képes felmelegíteni testünket, végtagjainkat és környezetünket rövid idő alatt.

Hogyan válasszunk elektromos ágymelegítő készüléket?

Elektromos ágymelegítő vásárlása esetén érdemes mérlegelni azt, hogy egyedül vagy párosan használnánk-e a vásárolni kívánt terméket, illetve érdemes átgondolni, hogy milyen szín és minta kombináció illeszkedik a felhasználás helyének stílusába leginkább, ami lehet nappali vagy hálószoba.

Gyakran ismételt kérdések

Vannak különböző ujjas elektromos takaró méretek?

Az általunk forgalmazott köntösként viselhető, ujjas elektromos takarók egy méretben érhetők el, ugyanakkor 155 x 180 cm mérettel és 60 cm ujjhosszal férfiak és nők számára egyaránt viselhető. A kényelmes méretezés és szabás miatt alacsony és nagyon magas emberek egyaránt, illetve széles törzsű emberek is kényelmesen tudják használni a takarót.

Hogyan tudom tisztítani az elektromos melegítő takarót?

Az elektromos takaró termékek a vezérlő egység eltávolítása után 30 fokon mosógépben moshatók.

Használható elektromos párna vagy takaró alváshoz?

Igen, a Klarstein webáruház kínálatában megtalálható elektromos ágymelegítő berendezések automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkeznek, így akár alváshoz is viselhetők, hiszen az éjszaka során maguktól kikapcsolnak.

fel