[Újracsomagolt] Hotpot multifunkciós főzőedény

53 090 Ft 58 990 Ft ÁFA-val
Termékkód: 52028680
Hotpot multifunkciós főzőedény
53 090 Ft 58 990 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Új termék vásárlása
  58 990 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

A termék állapota: újracsomagolt

Ez a termék újcsomagolt vagy kisebb csomagolási sérüléssel rendelkező tétel. A termék teljes működőképességét ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.

Fö jellemzök

 • Helytakarékos multifunkciós főzőedény: 23 programjával több tucat konyhaeszközt ötvöz

 • Széleskörű főzőfunkciók: főzés, főzés párában, pirítás, sauté, sütés, grillezés és így tovább

 • Nagy teljesítményű, 950 W-os fűtőtest 35 °C-tól 160 °C-ig

Tulajdonságok

 • Sokszínű programok: 22 előbeállított főzési funkció, do-it-yourself program és öntisztító funkció
 • Előbeállított programok a következők elkészítésére: zabpehely, rizs, pilaf, kása, lekvár, joghurt, édességek, tészta, főtt hús, leves, kalács, bébiételek, és kenyér
 • Főző funkciók: gyors főzés, párában főzés, multifunkciós főzés, melegítés, lassú főzés, sauté, főzés, sütés és fritőz
 • Do-it-Yourself (DIY) program: hőmérséklet és főzés idejének megadása kívánság szerint
 • Főzés ideje beállítható óránkénti és percenkénti lépésekben, akár 24 órára
 • Főzés hőmérséklete beállítható 5 °C-os lépésekben
 • Automatikus hőmegtartó funkció a program befejeztével 24 órán át, manuálisan is aktiválható
 • Időzített bekapcsolás: beprogramozható óránkénti és ötpercenkénti lépésekben, 24 óráig
 • BPA mentes műanyag kiegészítők mellékelve: betét párában való főzéshez, mérőpohár, spatula, és merőkanál
 • Belső fazék, fedő és gőzszelep külön-külön kivehető, így egyszerűen tisztítható
 • Belső fazék tapadásmentes felülettel kívül, belül
 • Mérőskála a belső fazékon
 • Konstrukció alumíniumból és műanyagból
 • Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a készülék hátoldalán
 • Áramellátás: 220-240 V/50-60 Hz
Termékkód: 52028680

Méretek és műszaki adatok

 • Készülék méretei: kb. 28 x 27 x 43 cm (SZxMxM)
 • Belső fazék méretei: kb. 21 x 14 cm (ØxM)
 • Készülék tömege: kb. 4,6 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x készülék
 • 1 x belső fazék
 • 1 x hálózati kábel
 • 1 x betét párában való főzéshez
 • 1 x mérőpohár
 • 1 x spatula
 • 1 x merőkanál
 • Használati útmutató

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap

Vásárlói értékelések
7 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 03/04/2017

Buen robot de cocina para el día a día.

Se trata de un robot de cocina de gran capacidad (5l) suficiente para varias personas, en casa somos 3 y tenemos mas que de sobra.

Es muy util pues podemos programarla y cuando lleguemos a casa, tendremos la comida recien hecha y caliente.

Cuenta con 23 programas predefinidos, donde uno de ellos es el modo DIY, que nos permite adecuarlo a las caracteristicas que deseemos. Posee un panel frontal que nos mostrará los distintos ajustes. El manejo se realiza mediante los botones táctiles que posee en los laterales y parte inferior de la pantalla.

Ademas de su función cocinera, la cual es sin duda su función principal, tambien podemos usarla como olla tradicional para hacer sofritos o lo que deseemos, ahorrandonos ensuciar mas cacharros.

Cuenta en la parte trasera con un pequeño deposito que usará para depositar los líquidos que queden condensados en el interior. También por la parte trasera encontramos el botón de encendido y apagado y la toma de alimentación.

Viene así mismo con varios accesorios como son la paleta, un cazo, o un accesorio para colocar sobre la olla y cocinar al vapor.

La olla es de fácil extracción para su limpieza.

No incluye recetario, un detalle que creo que hubiese estado bien, al menos para empezar a realizar las primeras recetas con ella.

Jó konyhai robot a mindennapokhoz. Ez egy nagy kapacitású (5l) konyhai robotgép, több személyre is elég, itthon 3-an vagyunk és több mint elég. Nagyon hasznos, mert programozhatjuk és hazaérve frissen készült és meleg ételeink lesznek. 23 előre definiált programmal rendelkezik, amelyek közül az egyik a DIY mód, ami lehetővé teszi, hogy a kívánt tulajdonságokhoz igazítsuk. Van egy előlapja, amely megmutatja nekünk a különböző beállításokat. A kezelés a képernyő oldalán és alján található tapintható gombokon keresztül történik. Főzési funkciója mellett, ami kétségtelenül a fő funkciója, hagyományos edényként is használhatjuk rántást vagy bármit, amit csak akarunk, megkímélve minket attól, hogy több edényt, serpenyőt szennyezzünk be. Hátul van egy kis tartály, amely a benne kondenzálódott folyadékok lerakására szolgál. Szintén a hátoldalon találjuk a be- és kikapcsoló gombot és a konnektort. Különféle kiegészítők is járnak hozzá, mint például a paletta, a serpenyő vagy az edényre helyezhető és gőzölhető kiegészítő. Az edény könnyen eltávolítható tisztításhoz. Nem tartalmaz receptkönyvet, egy olyan részletet, ami szerintem jó lett volna, legalább az első recepteket vele kezdeni.

Ellenőrzött ellenőrzés 03/04/2017

La recepcion rapida y embalaje perfecto.

Lo dicho, es perfecto para hombre poco cocineros como yo, desde ahora se acabó el depender de mi mujer para preparar comidas....ahora puedo ser el cheff que siempre quise y de una forma tan comoda.

Ofrece 23 programas, y la seleccion es facil mediante un menú en patalla led de facil o medianamente facil, para ser sinceros, de manejar.

Permite cocinar en temperaturas desde 35º hasta 160ºC, y su capacidad es de 5l, con lo que puedes cocinar para uno o para 5 personas.

Tiene 22 funciones de cocinar predeterminadas, para cocinar: purés de avena, arroces, pilafes, gachas, mermeladas, yogures, confituras, tallarines, cocidos, sopas, pasteles, alimentos para bebés y pan y tambien tiene diferentes funciones de cocción: cocción rápida, al vapor, multicocción, cocción lenta, recalentar, saltear, hervir, tostar y freír...

Entre sus funciones incluye un programa para auto programar segun tus gustos y funcion de autolavado.

Se puede programar hasta 24 horas de tiempo de cocción en intervalos de horas y minutos, mientras que la temperatura de cocción se ajusta en grados de 5 ºC, desde 35 ºC hasta 160 º C.

Bueno tiene una pinta bastante genial tal y como muestro en el video y las fotos, es super completa y viene con muchos accesorios.

Ya mostrare mi primer plato con ella, porque quiero usarla de auto regalo de Reyes!!

Gyors fogadtatás és tökéletes csomagolás. Ennek ellenére tökéletes azoknak a férfiaknak, akik nem olyan szakácsok, mint én, mostantól kezdve a feleségemtől függően elkészítem az ételeket... most olyan szakács lehetek, akire mindig is vágytam, és olyan kényelmes módon. 23 programot kínál, a választás pedig egyszerű a LED-képernyőn található menün keresztül, amely könnyen vagy közepesen könnyen kezelhető, őszintén szólva. 35°-tól 160°C-ig lehetővé teszi a főzést, űrtartalma 5l, így egy vagy 5 főre is főzhet. 22 előre meghatározott főzési funkcióval rendelkezik, főzéshez: zabpehely püré, rizs, pilafé, zabkása, lekvárok, joghurtok, befőttek, tészta, pörköltek, levesek, sütemények, bébiételek és kenyér, valamint különböző főzési funkciók: gyorsfőzés, párolt, többszörösen főzött, lassan főzött, felmelegített, pirított, főtt, pirított és sült... Funkciói között megtalálható az Ön ízlésének megfelelő automatikus programozás és az autómosó funkció. Akár 24 órás főzési idő is programozható óra-perces időközönként, míg a főzési hőmérséklet 5°C-ban állítható, 35°C-tól 160°C-ig Nos, a videón és a fotókon is jól néz ki, szuper komplett és sok tartozék jár hozzá. Megmutatom vele az első ételemet, mert a Kings ajándékba szeretném használni!

Ellenőrzött ellenőrzés 03/04/2017

Producto cedido para análisis objetivo. Comentario imparcial y sin compromiso sobre muestra gratuita.

Hoy en día, en los tiempos de prisas que pasamos donde no tenemos tiempo ni para hacer de comer porque todos los miembros de la unidad familar trabajamos (por una misera todo sea dicho) resulta muy cómodo (más bien diria imprescindible) tener un robot programable, en el que metamos los ingredientes y a medio dia tengamos la comida calentita a la llegada.
Este robot cumple esta premisa.

Tiene 22 programas, además del modo manual (DIY) y el modo auto limpieza, muy fácil de usar, con un panel frontal y una pantalla led. Tiene una capacidad de 5 litros, por lo que no tenemos problemas por la cantidad de comida, así que a medio día estará todo listo para todos los miembros de la familia.

Se puede hacer casi de todo, la verdad es que es fácil y bastante cómodo.

Lo que más me ha gustado es el modo programación, para que se haga a la hora que queramos y mantenga la comida caliente para nuestra llegada a casa. Una gozada.

Viene con varios accesorios como podréis ver en las fotos.

Lo que menos me ha gustado es que el panel frontal está en inglés, pero con consultar que es cada cosa al poco tiempo está todo controlado.

La recomiendo tanto para familias trabajadoras sin tiempo como para solteros que no tengan ganas de pasar tiempo en la cocina (o no sepan cocinar).

Objektív elemzéshez hozzárendelt termék. Pártatlan és nem kötelező megjegyzés az ingyenes mintához. Ma, a rohanó időkben, amikor még főzni sincs időnk, mert a család minden tagja dolgozik (kis összegért minden el van mondva) nagyon kényelmes (inkább azt mondanám, hogy elengedhetetlen) hogy legyen egy programozható robot, amibe beletesszük a hozzávalókat és délben meleg ételt kapunk érkezéskor. Ez a robot teljesíti ezt a feltevést. 22 programja van, a manuális módon (DIY) és az öntisztító módon kívül nagyon könnyen kezelhető, előlappal és led képernyővel. 5 literes az űrtartalma, így az étel mennyiségével nincs gondunk, így délre minden készen lesz a család minden tagjának. Szinte bármit megtehetsz, az igazság az, hogy könnyű és meglehetősen kényelmes. Ami a legjobban tetszett, az a programozási mód, hogy a kívánt időpontban tudjuk megcsinálni, és melegen tartsuk az ételt a hazaérkezésünkhöz. Öröm. Különféle kiegészítőkkel jár, ahogy a képeken is látszik. Ami a legkevésbé tetszett, hogy angol nyelvű az előlap, de rövid időn belül megnézve, hogy mi az, minden kézben van. Egyaránt ajánlom időhiányos dolgozó családoknak és egyedülállóknak, akiknek nincs kedve a konyhában tölteni az időt (vagy nem tudnak főzni).

Ellenőrzött ellenőrzés 03/08/2016

Gerne gebe ich auch eine Bewertung ab und meiner Vorrednerin in allen Dingen Recht. Selbst Kuchen und Brot gelingt Prima. Zu empfehlen ist ein Altdeutscher Apfelkuchen. Auftauen von eingefrorener Suppe gefällt mir immer wieder. Nichts verbrennt. Selbst Brötchen vom Vortag.. schnell mit Wasser eingepinselt und in den Hotpot und schon habe ich nach ein paar Minuten knackige Brötchen ohne den Backofen anschmeissen zu müssen. Perfekt. Ich würde ihn immer wieder kaufen. Übrigens, nicht nur der Hotpot sondern auch der Kundenservice begeistert mich. Deshalb werden auch meine nächsten Küchengeräte hier gekauft.

Én is szívesen adok értékelést, és az előző felszólalónak mindenben igaza van. Még a sütemények és a kenyér is nagyszerűek. Egy régi német almás pitét ajánlunk. Mindig élvezem a fagyasztott leves kiolvasztását. Semmi sem ég. Még az előző napi tekercsek is.. gyorsan lekentem vízzel és beraktam a forró edénybe és pár perc múlva már ropogós zsömlét kapok anélkül, hogy be kellene kapcsolnom a sütőt. Tökéletes. Megvenném őt újra és újra. Egyébként nem csak a Hotpot, hanem az ügyfélszolgálat is inspirál. Ezért a következő konyhai gépeimet is itt vásárolják meg.

Ellenőrzött ellenőrzés 08/05/2016

Mein Hotpot Multikocher von KLARSTEIN

Vorab möchte ich sagen, seitdem ich den Hotpot von Klarstein habe, habe viele meiner normalen Kochtöpfe in den Keller gebracht. Der Hotpot ist für mich, viele Töpfe in Einem und fast täglich im Gebrauch. Mit seinen 23 Programmen bietet er mir alles was ich brauche, braten, kochen, dämpfen, dünsten, backen, frittieren, aufwärmen, kurzbraten, rösten, Joghurt zubereiten u.v.m. Er ist sooo vielfältig. Einfach nur die Zutaten in den Topf oder den Dampfgareinsatz geben, das gewünschte Programm dazu schalten und los gehts.

Es gibt auch ein DIY Programm, wo man selbst die Zeit und die Temperatur einstellen kann und es gibt sogar ein Reinigungsprogramm AUTOCLEAN. Obwohl auch hier, wie bei all meinen KLARSTEIN-Geräten, die Reinigung ein Kinderspiel ist. Die anderen vorprogrammierten Einstellungen kann man VOR dem drücken des Startknopfes noch verändern indem man auf der linken Seite Timer/Temp. drückt.

Eigentlich möchte ich gar keine Bewertung schreiben, sondern einfach nur schreiben...holt euch diesen HotPot !

Jahrelang habe ich Gemüse und Kartoffeln im Kochtopf auf dem Herd gekocht...JETZT weiß ich wie furchtbar das geschmeckt hat. Gemüse und Kartoffeln werden nur noch gedämpft und das Gemüse schmeckt nach Gemüse und die Kartoffeln schmecken auch nicht mehr wässrig. Ich bin endlos begeistert von diesem Gerät. Letzte Woche habe ich im schwarzen Topf Gulasch angebraten, dann mit Brühe und Rotwein abgelöscht und auf ROAST eingestellt. In den letzten 20 min habe ich Kartoffeln und Gemüse in den Dampfkorb gegeben und es war alles gleichzeitig fertig. OHNE 3 Töpfe zu brauchen.

Sollte man das piepen am Ende des Programmes nicht hören, nicht schlimm....der Hotpot schaltet sich danach in ein Warmhalteprogramm. Und das 24 Stunden lang.

Was gewöhnungsbedürftig war, ist die englische Tastenbeschreibung. Aber auch da gab es Abhilfe, ich hab mir eine kleine Tabelle ausgedruckt, die mir jetzt hilft das richtige Programm zu finden.

Hier noch einpaar Eckdaten:
- 950 W Heizelement für Temperaturen von 35° bis 160°C
- einfache Bedienung über Touch-Panel und Digitalanzeige
- bis zu 5 Liter Fassungsvermögen
- platzsparend
- Leistung 950 W
- Garzeit bis zu 24 Stunden (Stunden und Minutenweise programmierbar)
- Temperatur in 5°C-Schritten von 35° bis 160° Celsius einstellbar
- der Innentopf hat eine Meßskala und 2 Griffe, was bei vielen Multi´s fehlt
- das Gehäuse ist aus Alu und Kunststoff
- an der Hinterseite des Gerätes ist ein kleiner Tropfauffang, den man herausziehen und leeren kann

Programme vom Klarstein – Hotpot
Fast Cook - Schnelles Kochen
Oatmeal - Haferflocken
Rice - Reis
Pilaf - Reispfanne
Steam - Dämpfen / Dünsten
Multicook - Multi
DIY - Selbst programmieren
Yogurt - Joghurt
Porridge - Haferflocken
Reheat - Aufwärmen
Saute - Anbraten
Slowcook - Langsames Kochen
Pasta - Nudeln
Jelly - Gelee
Stew - Eintopf
Soup - Suppe
Cake - Kuchen Backen
Babyfood - Babybrei
Jam - Marmelade
Boil - Kochen
Roast - Braten
Fry - Frittieren
Bread - Brot backen
Autoclean - Reinigen

Wie auch bei all meinen anderen Klarsteingeräten ist die Reinigung ein Kinderspiel. Wir sind echt begeistert und würden uns immer wieder für den Hotpot entscheiden. Danke KLARSTEIN !

Az én Hotpot multifőzőm a KLARSTEIN-től Először is szeretném elmondani, hogy amióta megvan a Klarstein Hotpot, sok normál főzőedényemet az alagsorba tettem. Számomra a Hotpot sok edény egyben, és szinte minden nap használom. 23 programjával mindent kínál, amire szükségem van, pörkölés, forralás, párolás, gőzölés, sütés, olajban sütés, melegítés, serpenyőben sütés, pörkölés, joghurt készítés és még sok minden más.Nagyon sokoldalú. Egyszerűen tegye a hozzávalókat az edénybe vagy a párolóbetétbe, kapcsolja be a kívánt programot, és már mehet is. Létezik egy barkácsprogram is, ahol saját maga állíthatja be az időt és a hőmérsékletet, és van még AUTOCLEAN tisztító program is. Bár itt is, mint minden KLARSTEIN készülékemnél, a takarítás gyerekjáték. A többi előre beprogramozott beállítás a Start gomb megnyomása ELŐTT módosítható az Időzítő/hőmérséklet kiválasztásával. tolja. Tulajdonképpen egyáltalán nem akarok véleményt írni, csak írj... szerezd be ezt a HotPotot! Évekig főztem zöldséget és burgonyát egy lábosban a tűzhelyen...MOST tudom, milyen borzasztó íze volt. A zöldségeket és a burgonyát csak párolják, és a zöldségeknek olyan ízük van, mint a zöldségeknek, és a burgonyának már nem vizes az íze. Végtelenül izgatott vagyok ezért a készülékért. Múlt héten a fekete edényben megpirítottam a gulyást, majd leöntöttem húslével és vörösborral, és PÖRÖKRE tettem. Az utolsó 20 percben burgonyát és zöldséget tettem a párolókosárba, és egyszerre kész is volt. 3 edény nélkül. Ha nem hallod a sípolást a program végén, semmi gond... a hotpot ezután melegítő programra kapcsol. És ezt 24 órán keresztül. Amit megszokni kellett, az az angol gombleírás. De volt rá orvosság, kinyomtattam egy kis táblázatot, ami most segít megtalálni a megfelelő programot. Íme néhány további fontos adat: - 950 W-os fűtőelem 35°-tól 160°C-ig - egyszerű kezelés érintőpanelen és digitális kijelzőn keresztül - 5 literes kapacitásig - helytakarékos - teljesítmény 950 W - főzési idő max. 24 óra (óra és perc programozható) - Hőmérséklet 5°C-os lépésekben állítható 35°-tól 160°C-ig - A belső edényben mérőskála és 2 fogantyú található, ami sok Multiból hiányzik - A ház alumíniumból és műanyagból készült - A készülék hátulján található egy kis csepegtetőtálca, mely kihúzható és üríthető Klarstein programok - Hotpot Fast Cook - Gyors főzés Zabpehely - Zabpehely rizs - Rice Pilaf - Rizsserpenyő gőz - Gőzölés / gőzölés Multicook - Multi DIY - Önálló programozás Joghurt - Joghurtos zabkása - Zabpehely felmelegítés - Bemelegítés Pörkölt - Slowcook - Slowcook - Lassan főz tészta - Tészta zselé - Kocsonyás pörkölt - Pörköltleves - Levestorta - Sütemény bébiétel - Baba zabkása Lekvár - Lekvárfőzés - Sült sült - Sült sült Kenyérsütés - Kenyérsütés Autoclean - Clean Ugyanaz, mint az összes többi Klarstein készülékem, gyerekjáték a takarítás. Nagyon izgatottak vagyunk, és újra és újra a Hotpotot választanánk. Köszönöm KLARSTEIN!

Ellenőrzött ellenőrzés 09/01/2016

Multicuiseur avec récipient amovible anti-adhérent pour faciliter le nettoyage. On peut le programmer pour un départ différé. Pratique pour les mamans pressées qui ont peu de temps de cuisiner le soir.

Multicooker kivehető tapadásmentes tartállyal a könnyű tisztítás érdekében. Késleltetett indításra programozható. Kényelmes elfoglalt anyukák számára, akiknek kevés idejük van este főzni.

Ellenőrzött ellenőrzés 14/12/2015

Il tempo... A volte credo che le 16 ore di attività di ogni mia giornata siano sempre insufficienti dato che il tempo libero per fare qualcosa solo per me non c'è mai. Le mie mattinate da quando mi alzo all'ora del pasto sono un via via di pulizie, di faccio quello, faccio quell'altro, a quell'ora arriva l'infermiera, a quell'altra arriva l'assistente e per l'ora di pranzo che per me gallina del nord est è mezzogiorno in punto devo mettermi ai fornelli entro e non oltre le undici. Avendo un'alimentazione molto varia il menù, composto sempre di un solo piatto ma completo per una dieta equilibrata alla fine mi ritrovo a programmare i soliti dieci piatti alternandoli, un po' come in mensa. So quanto tempo impiego a prepararli quindi è più semplice.
Da oggi si cambia! Stanca del poco tempo, stufa della monotonia sotto l'albero di Natale è arrivato il CUOCIVIVANDE dei miei sogni firmato KLARSTEIN!
In uno spazio contenuto il CUOCIVIVANDE dal design furistico, scelto da me in versione nera, ha impostato 23 programmi per cucinare quasi tutte le pietanze che desideriamo preparare.
Il CUOCIVIVANDE è stato meticolosamente imballato e aprirlo è stata un'emozione. Immaginate già di risparmiare tempo anche solo guardandolo! Le istruzioni sono multilingue italiano compreso ma credetemi l'utilizzo è davvero intuitivo!
All'interno della confezione sono presenti:
il cuocivivande
il cavo adattatore con presa tedesca
un cucchiaio
una spatola
un dosatore
un cestello
Per aprire il cuocivivande basta premere il pulsante che si trova appena sopra il display e il coperchio si solleva. All'interno è presente un contenitore con manici, che rappresenta la pentola in cui andiamo a mettere i nostri ingrdienti. Sotto il coperchio fisso è presente un coperchio in alluminio che si può estrarre facilmente per una perfetta pulizia.
Nella parte esterna sul lato posteriore e laterale del CUOCIVIVANDE sono presenti:
Sul lato nella parte posteriore il tasto di accensione/spegnimento della macchina e accanto il vano dove inserire lo spinotto per collegarlo alla corrente.
Sulla parte posteriore è presente una vaschetta raccogli acqua a incasso, da svuotare una volta terminato l'utilizzo del CUOCIVIVANDE.
Nella parte superiore del coperchio oltre al tasto di apertura è presente la valvola di scarico del vapore che ci permette di ottenere una cottura perfetta degli alimenti.
Sulla parte frontale del CUOCIVIVANDE è presente un display che si illumina di azzurro e tutti i comandi. Intorno al display sono presenti otto tasti con cui programmiamo le azioni della macchina.
Nella parte alla nostra sinistra c'è il tasto "HOUR" per impostare ORE/MINUTI, il tasto del "TIMER/TEMP" che, cliccando una volta visualizza il tempo per regolare il timer, mentre cliccato due volte indica la temperatura di cottura. Il terzo e ultimo tasto presente è quello "STOP/KEEP WARM"| premendo una volta il tasto si mantiene il programma in modalità stand by, premendolo per tre secondi si interrompe il programma di cottura.
Sul lato opposto abbiamo altri tre pulsanti. DI fronte allo "STOP" è presente lo "START" che attiva il programma scelto se premuto per tre secondi. Il "MENU" permette di selezionare il programma di cottura mentre il "PRESET" è lo START PROGRAMMATO. Dopo aver impostato l'ora col tasto "HOUR" è possibile programmare l'avvio ritardato del CUOCIVIVANDE in base alle nostre esigenze
Nella parte sottostante al display ci sono i tasti +/- ( più/meno ) racchiusi in due freccine che permettono di scorrere il programma per selezionare quello che desideriamo oppure regolare la temperatura.
A questo punto è arrivato il momento di scegliere la tipologia di cottura del CUOCIVIVANDE. Pasta, riso, carne, bolliti, pane, dolci, addirittura yogurt e marmellate ma ancora zuppe, minestre, cottura al vapore, cottura lenta, veloce, fai da te, solo alcune delle funzioni programmate. Una volta selezionato il pasto da preparare sul display compare il tempo di cottura. Un allarme acustico ( melodico non il

Idő... Néha úgy gondolom, hogy a napi 16 óra tevékenység mindig kevés, mert soha nincs szabadidő arra, hogy csak nekem csináljak valamit. Reggeljeim felkeléstől étkezésig egymást követik a takarítás, azt csinálom, azt csinálom a másikat, ilyenkor jön a nővér, máskor jön az asszisztens és az ebéd órája, ami nekem a tyúk. északkeleten éles a dél, legkésőbb tizenegykor a tűzhelyhez kell érnem. Mivel nagyon változatos az étrendem, a menü mindig egy fogásból áll, de a kiegyensúlyozott étrendhez teljes, a végén azon kapom magam, hogy a szokásos tíz ételt tervezem, váltogatom őket, kicsit úgy, mint a menzán. Tudom, hogy mennyi ideig tart elkészíteni őket, így könnyebb. Mától változunk! Megunva a kevés időt, belefáradva a karácsonyfa alatti monotonitásba, megérkezett álmaim KLARSTEIN TÜZÉSE! Zárt térben az általam fekete változatban választott furisztikus kialakítású TÜZŐ 23 programot állított be, hogy szinte minden ételt elkészítsen, amit szeretnénk. A TÜZÉS aprólékosan be volt csomagolva, kinyitása pedig izgalmas volt. Képzeld el, hogy már azzal is időt takaríthatsz meg, ha ránézel! Az utasítások többnyelvűek, beleértve az olaszt is, de higgyétek el, a használat nagyon intuitív! A csomag belsejében találhatóak: az ételfőző adapter kábel német csatlakozóval kanál spatula mérőpohár kosár A tűzhely kinyitásához egyszerűen nyomja meg a közvetlenül a kijelző felett található gombot és a fedél felemelkedik. A belsejében van egy fogantyús edény, amely azt az edényt jelenti, amelybe a hozzávalókat tesszük. A rögzített fedél alatt egy alumínium fedél található, amely könnyen eltávolítható a tökéletes tisztítás érdekében. Kívül, a TŰZZŐ hátulján és oldalán találhatók: Hátul a gép be-/kikapcsoló gombja és mellette az a rekesz, ahova bedughatja a dugót az áramra való csatlakoztatáshoz. A hátoldalon egy beépített vízgyűjtő tálca található, amelyet ki kell üríteni, ha befejezte a TŰZŐZŐ használatát. A fedél felső részén a nyitógombon kívül egy gőzkioldó szelep is található, amely lehetővé teszi az étel tökéletes elkészítését. A COOKER elején egy kéken világító kijelző és minden kezelőszerv található. A kijelző körül nyolc gomb található, amelyekkel a gép műveleteit programozzuk. A bal oldalunkon található az "ÓRA" gomb az ÓRA/PERCEK beállításához, az "IDŐZÍTŐ/HŐMÉRSÉKLET" gomb, amelyre egyszeri kattintással az időzítő beállításának időpontja jelenik meg, kétszeri kattintás pedig a főzési hőmérsékletet jelzi. A harmadik és egyben utolsó gomb a "STOP/KEEP WARM" | a gomb egyszeri megnyomásával a program készenléti üzemmódban marad, három másodperces lenyomása megszakítja a főzési programot. A másik oldalon van még három gomb. A "STOP"-pal szemben található a "START", amely három másodpercig tartó megnyomásával aktiválja a kiválasztott programot. A "MENÜ" lehetővé teszi a főzési program kiválasztását, míg a "PRESET" a PROGRAMOZOTT START. Az "ÓRA" gombbal történő időbeállítás után lehetőségünk van igényünk szerint beprogramozni a TŰZZŐ késleltetett indítását A kijelző alatti részben két kis nyílba zárva a +/- gombok (plusz/mínusz) találhatók. amelyek lehetővé teszik, hogy a programot görgetve válassza ki, mit akar, vagy állítsa be a hőmérsékletet. Ezen a ponton eljött az idő, hogy kiválasszuk a TŰZŐZŐ főzési típusát. Tészta, rizs, hús, főtt húsok, kenyér, desszertek, még joghurt és lekvárok is, de mégis levesek, gőzfőzés, lassú, gyors, barkácsolás, csak néhány programozott funkció. Az elkészítendő étel kiválasztása után a főzési idő megjelenik a kijelzőn. Hangos riasztás (dallamos nem a