Bigfoot faszenes grillező, füstölő, BBQ grill, 55 x 40 cm, acél, fekete

Fekete , 142 cm , 105 cm
75.430 HUF ÁFA-val
Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 nap
  • 14 napos elállási jog
  • 60 000 forint felett ingyenes szállítás!
Bigfoot faszenes grillező, füstölő, BBQ grill, 55 x 40 cm, acél, fekete

Termék leírása

A Klarstein Bigfoot faszenes grillező bizonyíték arra, hogy a grillezés mennyire egyszerű lehet. Mindegy, hogy kolbászt, steaket vagy csemegekukoricát szeretne sütni, vagy finom sertéshúst és bordát szeretne készíteni, a Bigfoot az ideális partner. Az 55 x 40 cm nagyságú grillező felület fekete, zománcozott felülete sok finomságnak ad teret. A jövőben nem probléma ha a barátokkal steaket kíván, vagy nagyobb családi összejöveteleket rendez. A kiegészítő, magasított rács 54 x 24 cm mérettel az elkészült ételek melegentartását garantálja. Hosszabb idejű grillezéskor értékelni fogja a praktikus tüzelőajtót is: Ahelyett, hogy el kellene távolítani a grillrácsot, egyszerűen kihúzza a tüzelőtér ajtaját, és szükség szerint feltölti a tüzelőanyagot. A hőmérséklet szabályozás a forgatókar segítségével valósítható meg a tüzelőtér megemelésével vagy süllyesztésével. A kettő szellőzőnyílással szabályozható az oxigén bejutása a tűzhöz. Füstöléshez vagy lassú főzéshez a Bigfoot készülék nagy fedelét le kell csukni. A 2 szellőzőnyílás ideális a légáramlatok vezérlésére, amivel 60 és 427 °C között szabályozható a hőmérséklet.

Az egyszerű használat érdekében a Klarstein Bigfoot grillező extrákkal felszerelt: A grillező oldalán 2 rakodó polc található. A polcokon lévő kampók az éppen nem használt grillező kellékek vagy evőeszközök tárolására szolgál. Az extra nagy alsó polcon a grillezéshez szükséges brikettet, faszenet helyezheti el. Annak érdekében, hogy a Bigfoot mindig a figyelem középpontjában legyen, 2 stabil kerékkel rendelkezik, amelyekkel könnyen áthelyezhető.

Válljon ön is grillező bajnokká! A Klarstein Bigfoot BBQ grillezővel mindenki a lángok mesterévé válhat, és finom grillspecialitásokat készíthet.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a grillező összeszerelhető készletként van szállítva. A szerelés egyszerű, körülbelül 1 órát vesz igénybe.

Bővebben

Tulajdonságok és funkciók

Sokoldalú grillező sütéshez, füstöléshez vagy lassú főzéshez

Nagy, 55 x 40 cm méretű grillező felület a kisebb-nagyobb grillező akciókhoz

Nagy fedél a füstöléshez beépített hőmérővel és kettő szellőzőnyílással

Egyszerű tüzelőanyag töltés a tüzelőtér ajtónak köszönhetően

Tulajdonságok és méretek

Alap szín Fekete
Szélesség 142 cm
Magasság 105 cm
Hossz 60 cm
Összesen 26 kg
Típus Faszenes sütő
Anyag Króm, Rozsdamentes acél, Zománc

Használati útmutató letöltése

Klarstein Bigfoot faszenes grillező, füstölő, BBQ grill, 55 x 40 cm, acél, fekete

Szállítási feltételek

Mi lett kiküldve?
  • 1 x grillező (összeszerelhető készlet)
  • Használati utasítás

Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 nap

Vásárlói értékelések

(0 értékelés) Írjon értékelést
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést.
Megfelelő termékek