Tastemaker Sous Vide főző + FoodLocker Pro vákuumozó

Vákuumozógép , AC 220-240V / 50Hz , Vákuumozógép, Sous-vide Cooker
60.990 HUF ÁFA-val 62.280 HUF
A termék nincs raktáron, így utánrendelés lesz szükséges.
14 napos
elállási jog
ingyenes
házhozszállítás
Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén
Tastemaker Sous Vide főző + FoodLocker Pro vákuumozó

Termék leírása

Most konyhája egy profi stúdióvá válhat! A Klarstein Tastemaker Sous-vide Garerrel tökéletes steakeket, ropogós zöldségeket és illatos halételeket varázsolhat, ujjai megégetése nélkül. A sous-vide vagy vákuumos főzést már a hetvenes évek óta használják a profi szakácsok, amely eddig az otthoni használathoz túl bonyolult volt: A szükséges eszközök hiánya, valamint a hőmérséklet és a főzés idejének állandó figyelése sok energiát követelt meg. Ezt a munkát most átveszi a Tastemaker. Mindössze le kell zárnia a kívánt alapanyagokat - a húst, a zöldséget, vagy a gyümölcsöt - a fűszerekkel vagy a páccal a vákuumos zacskóba, végül be kell állítania a főzés idejét és hőmérsékletét a Tastemakeren (a javaslatokat megtalálja a mellékelt használati útmutatóban). Az eszköz a főzés teljes ideje alatt ezen az értéken tartja a konstans hőmérsékletet, legfeljebb 1 °C-kos eltéréssel.

Az 550 W-tos nagy teljesítmény a levehető, tapadásmentes, alumíniumból készült belső fazekat egyenletesen 40 - 90 °C-os hőmérsékleten tartja, és garantálja az élelmiszer sikeres megfőzését. A hőmérsékletet 1 °C -os lépésekben állíthatja be, és a berendezés megtartja ezt az értéket a főzés teljes ideje alatt. A főzés idejét 10 perces lépésekben állíthatja be, 1 és 24 óra között - tökéletes az étel kívánt mértékű megfőzéséhez. Minden beállítást az előlapon található vezérlőpanellel tehet meg. Az LCD kijelző segít a választásban.

Természetesen a Klarstein Tastemakert nem csak vákuumos főzésre használhatja, hanem probléma nélkül főzhet vele a hagyományos módon, alacsony hőmérsékleten, felmelegítheti vagy melegen tarthatja vele az ételt.

A főzés után a mosogatás következik, amelyben a Klarstein szintén a segítségére lesz. A kivehető főzőbetétet és a fedőt is elmoshatjuk mosogatógépben, tehát külön megtisztíthatjuk őket, ami nagyon praktikus. A kézi tisztítás is nagyon egyszerű a belső fazék tapadásmentes felületének köszönhetően.

Kompakt méreteinek köszönhetően a Sous-vide Garer még a legkisebb konyhákban is helyet talál magának, ahol modern-elegáns vörös, rozsdamentes acél konstrukciójával és az átlátszó ablakos fekete fedelével még vizuálisan is nagyon jó benyomást kelt.

A professzionális szakácsok számára, a vákuumos főzőkészlet bővítésére és az élelmiszerek csomagolására a Foodlocker Pro vákuumozó gépet kínáljuk: A vákuumozó gép kiszívja a műanyag zacskókból a levegőt, megakadályozva az oxidáció folyamatát és a mikrobák terjedését. Így gondoskodik az ételek nyolcszor hosszabb szavatosságáról, megőrzi az aromák és vitaminok frissességét, és helyet csinál a hűtőszekrényben vagy fagyasztóban.

A Klarstein a Foodlocker Pro fóliázóval egy praktikus konyhai segítőtársat hoz, amely különféle módon használható: A húst hamarabb és hatékonyabban bepácolhatja a vákuumos zacskóban. Fagyassza le helytakarékosan az élelmiszereket, fagyfoltok kialakulása nélkül. Őrizze meg a kávé, tea, vagy fűszerek aromáját, védje meg a dióféléket az avasodástól. A sous-vide főzéshez az élelmiszerek vákuumos csomagolása előfeltétel. Ezenkívül a légmentesen lezárt ételeket együtt is becsomagolhatja anélkül, hogy átvennék egymás ízét és aromáját.

A kompakt Klarstein Foodlocker Pro vákuumozó gép új normákat állít fel a légmentes lezárás terén. A -0,8 bar, illetve 12 l/min. szívóerővel a legfeljebb 30 cm szélességű fóliazacskók lezárása nagyon gyorsan történik, automata üzemmódban pedig még gyorsabban. Minden funkciót kényelmesen és egyszerűen vezérelhet a Klarstein Foodlocker Pro vákuumozó gép felső oldalán található érintős vezérlőpanellel. A gyors kezdéshez a Klarstein Foodlocker Prot 5 nagy és 5 kicsi vákuumozó zacskóval küldjük.

Bővebben

Tulajdonságok és méretek

Elektromos fazék tulajdonságai:

 • Hőmérséklettartomány: 40 - 99 °C
 • Hőmérséklet beállítása 1 °C-os lépésekben
 • Főzés ideje: 1 óra - 24 óra
 • Főzés idejének beállítása 10 perces lépésekben
 • Tapadásmentes hatliteres belső betét
 • A fedő és a belső fazék mosogatógépben mosható
 • Egyszerű vezérlőpanel LCD kijelzővel, a berendezés elülső oldalán
 • Minőségi, rozsdamentes acél konstrukció, elegáns vörös színben
 • Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a berendezés elülső oldalán
 • Áramellátás: AC 230 V/50 Hz

Vákuumozó gép tulajdonságai:

 • Maximális nyomás: kb. -0,8 bar
 • Elszívás sebessége: kb. 12 l/min.
 • 3 mm-es forrasztó
 • Fogyasztás: 120 W
 • 5 kicsi (30 x 21,5 cm) és 5 nagy (39,5 x 28 cm) vákuumozó zacskó mellékelve
 • Forrasztás ideje két különböző érték lehet: hosszabb a folyadékok és nedves élelmiszerek esetében
 • Fólia forrasztó: egyszerű, 3 mm-es forrasztó, legfeljebb 30 cm-es szélességig
 • Leállító gomb a vákuumozás megszakítására
 • Csiszolt nemesacél felület
 • Kábelvezetés a hátoldalán
 • Áramellátás: 220-240 V, 50 Hz
Klarstein Tastemaker + Foodlocker Pro, készlet vákuumos főzéshez (sous-vide), elektromos főzőedény + vákuumozó gép, 550 W/6 l, 0,8 bar

Szállítási feltételek

Mi lett kiküldve?

A termék nincs raktáron, így utánrendelés lesz szükséges.

Vásárlói értékelések

(1 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót
Megfelelő termékek