Herakles Steel turmixgép

Ezüst , 19 cm , 43 cm
25.990 HUF ÁFA-val
Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 munkanap
14 napos
elállási jog
ingyenes
házhozszállítás

Termék leírása

A Klarstein Herakles Steel asztali turmixgép a magas szintű teljesítményt köti össze az szép, időtálló, nemesacélból és üvegből készült dizájnnal. 1200 W teljesítménnyel a gyümölcsöt és zöldséget először felaprítja, majd ízletes smoothievá, tejes- vagy gyümölcsitalokká keveri össze. Még a jégkockákat is finom jégdarává aprítja fel, így bővíthetjük a frissítő hideg koktélok és fagyasztott smoothiek elkészítési lehetőségének sorát. A forgógomb segítségével könnyedén, fokozatmentesen állíthatjuk a teljesítményt a turmixgép tartalmához igazítva. A három funkciógomb segítségével kiválaszthatjuk a jégtörő, smoothie készítő, vagy automata tisztító funkciót. Az utolsó a vágómechanizmus egyszerű tisztítására szolgál a munkafolyamat befejezése után.

A nagy, 1,8 liter térfogatú üvegkancsó lehetővé teszi nagy és kis porciók elkészítését is, tehát Klarstein Herakles Steel asztali turmixgép ideális nagyobb háztartások konyhái számára. A kancsó nagyon szilárd és abszolút ízsemleges. A dombornyomott mérőpohár 100 ml-es léptékekben segít a hozzávalók kimérésében. Különösen praktikus: a pengés kiegészítőt könnyedén lecsavarhatjuk, ami lehetővé teszi a turmixgép edényének tisztítását mosogatógépben.

Technikai képességein kívül a Herakles Steel berendezés enyhén ívelt, csiszolt nemesacél testével is lenyűgözi önt, amely minden konyhába az elegancia benyomását kelti. A kis, mindössze 19 cm átmérőjű állófelület teszi, hogy helyhiány esetén is helyet találjunk a Klarstein turmixgépnek.

Bővebben

Tulajdonságok és méretek

Nagy teljesítményű 1200 W-s motor

1,8 literes keverőkancsó, ízsemleges üvegből

Forgógomb segítségével fokozatmentesen szabályozható teljesítmény

Tört jég, smoothie és automatikus tisztítás funkció

Tulajdonságok és méretek

 • Levehető fedél, hozzávalók hozzáadásához
 • Lecsavarható aprító eszköz az egyszerű tisztításért
 • Egyszerű irányítás a forgógomb és a három funkciógomb segítségével
 • Nemesacél szeletelő mechanizmus
 • Nyomott mérőskála 100 ml-es léptékkel
 • Csúszásmentes gumis lábak a biztonságos állásért
 • Áramellátás: 220-240 V/50-60 Hz

Használati útmutató letöltése

Klarstein Herakles Steel, 1,8 l, 1200 W, asztali turmixgép, üvegkancsó, nemesacél

Szállítási feltételek

Mi lett kiküldve?
 • 1 x berendezés alaprésze
 • 1 x üveg keverőkancsó
 • 1 x keresztpenge
 • 1 x fedél kupakkal
 • Használati útmutató

Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 munkanap

Vásárlói értékelések

(4 értékelés) Írjon értékelést
Ellenőrzött ellenőrzés

2018. március végén rendeltünk egy turmixgépet, 2019. júniusában eltörött a kés. A reklamációs felületet nem tudtuk kitölteni, mert a számlán nincsen vevőszám. Ezért emailben tettünk meg a reklamációt 2 hete küldik a futárt, de még nem érkezett meg. Naponta egy emailt kapunk, időhúzás jellegűen hol reklamációs számot kérnek ( nem tudom megadni, mert nem tudtam itt a felületen reklamálni vevőszám nélkül ) hol címet kérnek ( minimum kétszer leírtam ), hol az van küldik a futárt. Még mindig nem történt semmi, 2 hét után sem, így a fogyasztóvédelemhez fordulok. Nem ajánlom, nagyon nyügős a reklamálás. A hozzáállásuk a vevőkhöz egyenlő a minusz nullával, a telefont nem veszik fel 10 perc várakozás után sem.

Ellenőrzött ellenőrzés

Egy hete vásároltuk ezt a turmixgépet. Nagyon meg vagyunk elégedve vele. Ebben a kategóriában eddig ez a legjobb gépünk. Már elég sokat kipróbáltunk,de egyik sem készitett ilyen finom smoothiet.Remélem nagyon sokáig fog bennünnket szolgálni. Köszönet a gyártónak és a forgalmazónak.
Hidvégi Anita

Megfelelő termékek