Cleanhero, robot porszívó, távvezérlés, zöld

Zöld , 32 cm , 8 cm
84.990 HUF ÁFA-val
Variánsok
Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 nap
 • 14 napos elállási jog
 • 60 000 forint felett ingyenes szállítás!
Cleanhero, robot porszívó, távvezérlés, zöld
Tartozékok 21.430 HUF ÁFA-val

Termék leírása

A Klarstein Cleanhero robot porszívó átveszi a feladatot, amelyet sokunk csak nagy kedvtelenséggel és lelkesedés nélkül csinál meg: szőnyegek és padlók tisztítását. A kefével és a rongykoronggal gond nélkül szolgálatba áll a rövidszálú szőnyegeken, fa- és kemény padlókon (pl. kőburkolaton), miközben teljesen automatikusan gyűjtő tartályába szívja a port és a piszkot. A kis porszívó olyan helyekre is beférkőzik, amely a hagyományos porszívók számára neheze elérhető, például az ágyak, bútorok és kanapék alá.

Az önállóan dolgozó robot porszívó üzemeltetése nagyon egyszerű a porszívón található három vezérlőgomb segítségével, vagy az átlátható távirányítóval. Rendelkezésére áll az automata üzemmód és a folttisztító üzemmód is. Az automata üzemmódban a Cleanhero megtisztítja a felületet, például egy maximum 20m² területű helyiségét, míg az akkumulátor nem kényszeríti, hogy automatikusan visszatérjen a töltőállomásra. Munka közben gond nélkül felismeri az akadályokat, a falakat, lépcsőket és kikerüli őket. Az egyesével állítható magasságú gumi kerekeivel a robot porszívó megbirkózik a kisebb akadályokkal és a padló egyenetlenségeivel is. Az időzítő segítségével beállíthatjuk a munkaidőt a hét minden napján, hogy a porszívó mikor kapcsoljon be. Így mindig akkor dolgozhat, amikor senkit sem zavar, például éjszaka az irodában, vagy munkaidő alatt a nappaliban.

A folttisztító üzemmódban Klarstein Cleanhero intenzív ciklusba kapcsol, és egy körülbelül 1 m² nagyságú felületet tisztít, spirál alakban néhány percen át, eltüntetve így az erős szennyeződéseket is. Ezenkívül rendelkezésére áll két sebesség is, amelyekkel a porszívó áthalad a tisztítási zónán attól függően, hogy erősen szennyezett felületet kell megtisztítania lassan, vagy enyhén szennyezett felületet kell megtisztítania gyorsan. Amennyiben szükséges, a Cleanherot közvetlenül irányíthatja egy távirányítóval, az irányjelző gombok segítségével. Abból a célból, hogy a Klarstein robot porszívó ne jusson át olyan területekre, ahol nincs mit keresnie, egy virtuális fallal állíthatjuk meg. Infravörös jelek segítségével működik, és egy virtuális falként akadályozza meg a Cleanhero továbbjutását.

A tisztításhoz a tisztító robot néhány kefét használ, amelyek az alján vannak, továbbá forgó, oldalsó keféket, amelyek megtisztítják a sarkakat is. A nedves vagy száraz foltokra az egyenletes felületeken ezenkívül rongykoronot is használ, amely eltávolítja még a kávéfoltokat is. Az eltávolított szennyeződések a portartályban gyűlnek össze, amelyet pár mozdulattal kiüríthetünk a kukába - a Cleanhero esetében nincs szükség porzsákokra.

Választható színek: zöld, fekete (10028519), fehér (10028520)

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a távirányító és a virtuális fal üzemeltetésére szüksége lesz két AAA elemre, amelyek nem képezik a küldemény részét.

Bővebben

Tulajdonságok és funkciók

Teljesen automata robot porszívó, távirányítóval is vezérelhető

Különféle üzemmódok: automata, időzített és folttisztító

Két működési sebesség

önálló visszatérés a töltőállomásra az akkumulátor alacsony feszültsége esetén

Érzékelővel vezérelt akadály felismerés (pl. falak, lépcsők)

Tulajdonságok és méretek

Alap szín Zöld
Szélesség 32 cm
Magasság 8 cm
Hossz 32 cm
Összesen 3,1 kg
Típus Vákuumozógép
Anyag Rozsdamentes acél, Műanyag
Zajosztály 55 dB
Teljesítmény fokozatok 2
Programok száma 3

Használati útmutató letöltése

Klarstein Cleanhero, robot porszívó, távvezérlés, zöld

Szállítási feltételek

Mi lett kiküldve?
 • 1 x egység
 • 1 x virtuális fal
 • 1 x töltőállomás
 • 1 x távirányító
 • 1 x adapter
 • 1 x rongykorong
 • 1 x rongykorong tartó
 • 1 x oldalsó kefék
 • 1 x porecset
 • 1 x szűrő
 • 1 x akkumulátor
 • Használati útmutató

Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 nap

Vásárlói értékelések

(0 értékelés) Írjon értékelést
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést.
Megfelelő termékek