Monroe Black, kombinált hűtőszekrény, 61/24 liter, F energiahatékonysági osztály, Retrolook, fekete Fekete
Monroe Black, kombinált hűtőszekrény, 61/24 liter, F energiahatékonysági osztály, Retrolook, fekete Fekete
Monroe Black, kombinált hűtőszekrény, 61/24 liter, F energiahatékonysági osztály, Retrolook, fekete Fekete
Monroe Black, kombinált hűtőszekrény, 61/24 liter, F energiahatékonysági osztály, Retrolook, fekete Fekete
Monroe Black, kombinált hűtőszekrény, 61/24 liter, F energiahatékonysági osztály, Retrolook, fekete Fekete

Monroe Black kombinált hűtőszekrény

Fekete Fridge_freezer, Fagyasztó, Hűtőszekrény 70 watt
76 390 Ft 137 990 Ft ÁFA-val
Alap szín:

Monroe Black kombinált hűtőszekrény

76 390 Ft 137 990 Ft ÁFA-val
Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap
14 napos elállási jog ingyenes szállítás

Fö jellemzök

Takarékos hűtőszekrény fagyasztóval, az ötvenes évek retro stílusában

Hűtőszekrény 61 literes térfogattal

Fagyasztó 24 literes térfogattal, fagyasztott pizzára, hasábburgonyára, jégkrémre, stb.

Termék leírása

Flashback a konyhában! A Klarstein Monroe Black egy kombinált hűtőszekrény fagyasztóval, amely elegáns fekete színével az 1950-es évek hangulatát idézi fel, hogy játékos módon frissen tartsa az élelmiszereket.

A
Klarstein Monroe Black kombinált hűtőszekrény fagyasztóval retro frissességet hoz az egyedülállók és a kis háztartások konyhájába. Ez a kis készülék nem csak retro stílusú külsejével fogja megdobogtatni szívét. Az áramfogyasztás az F energiaosztálynak felel meg. A 61 literes hűtőrekesz és a 24 literes fagyasztórekesz kapacitása elegendő helyet biztosít mind a friss, mind a mélyhűtött élelmiszerek tárolására a kisebb háztartások számára. A hűtő belső részében a rendről két törésálló üvegből készült polc, egy kivehető zöldségrekesz és két ajtórekesz gondoskodik, amelyekben az üvegek, a befőttesüvegek és tárolóedények találják meg helyüket. A mélyhűtött élelmiszerek számára a pizzás doboz szélességében lévő nagy fagyasztórekesz mellett az ajtóban egy másik rekesz is található a vaj vagy a fűszernövények részére.


A frissesség mint otthoni divatkiegészítő: a Klarstein Monroe Black kombinált hűtő-fagyasztó segítségével a konyha igazi retro-étteremmé válik az 1950-es évekből.


Elérhető változatok: Monroe Black, Monroe Red (termékszám 10029332).

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • bekapcsolás/kikapcsolás a beltéri hőmérséklet-szabályozón keresztül
 • 5 fokozatban állítható hűtési teljesítmény
 • bemeneti teljesítmény: 70 W
 • hűtőszekrény hőmérséklet-tartománya: 0 - 10 °C
 • hőmérséklet a fagyasztórekeszben: -18 °C
 • 2 hűtőpolc törhetetlen üvegből
 • kivehető zöldségrekesz
 • hűtőszekrény két polccal az ajtóban
 • fagyasztórekesz egy polccal az ajtóban
 • belső világítás
 • alacsony működési hangerő 41 dB
 • állítható magasságú lábacskák
 • ajtónyitás: jobbra (nem változtatható)
 • könnyen tisztítható
 • hűtőanyag: R600a
 • szerelőeszköz: nem
 • mellékelve jégkaparó és jégkockakészítő 12 darab jégkocka készítéséhez
 • kockák
 • tápegység: AC 220 - 240 V, 50 Hz
Monroe Black, kombinált hűtőszekrény, 61/24 liter, F energiahatékonysági osztály, Retrolook, fekete

Méretek és műszaki adatok

 • Méret: kb. 45 x 86 x 49,5 cm (SzxMxM)
 • Fagyasztó belső mérete: kb. 33 x 19 x 33 cm (SzxMxM)
 • Hűtőszekrény belső mérete: kb. 38 x 48 x 33 cm (SzxMxM)
 • Tömeg: kb. 22 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x hűtőszekrény
 • 1 x jégkaparó
 • Jégkocka készítő
 • Használati útmutató (nyelvek: német, angol)

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap

Vásárlói értékelések

(13 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Kühlschrank tut, was er soll und sieht dabei noch gut aus. Manchmal ist er nicht ganz so lautlos, was aber zu verschmerzen ist. Klein, schnuckelig und für einen Singlehaushalt völlig ausreichend. Passt perfekt in meine Miniküche.

A hűtőszekrény azt csinálja, amit kell, és jól is néz ki. Néha nem olyan néma, de ez elviselhető. Kicsi, aranyos és tökéletesen megfelel egy háztartásnak. Tökéletesen illeszkedik a minikonyhámba.

Ellenőrzött ellenőrzés

Vorab, ich habe den Kühlschrank, als 2. Kühlschrank, bereits vor 1.5 Jahren gekauft. Von Anfang an war ich begeistert von diesem Kühlschrank. Vor allem das große Eisfach, welches getrennt vom normalen Kühlraum ist, hat mich beeindruckt. Vom Design her, einfache schlichte Schönheit. Nun ist der Kühlschrank leider kaputt gegangen, hat nicht mehr gekühlt. Kurze Mail an den Verkäufer. Nach kurzer Zeit habe ich eine Mail bekommen, mit Paketmarken und der bitte den Kühlschrank zurück zusenden. Kaum eine Woche später habe ich unkompliziert ein Ersatzgerät bekommen. Damit hätte ich überhaupt nicht gerechnet. Ich bin einfach nur glücklich das alles so unkompliziert und reibungslos abgelaufen ist. Ist nicht immer selbstverständlich. Ich bedanke mich und freue mich über meinen Kühlschrank. Danke Danke Danke

Először is 1,5 éve vettem a hűtőt 2. hűtőnek. Kezdettől fogva lelkes voltam ezért a hűtőért. Különösen nagy benyomást tett rám a nagy fagyasztórekesz, amely elkülönül a normál hűtőszekrénytől. Tervezés szerint egyszerű, sima szépség. Sajnos a hűtő elromlott és nem hűlt tovább. Rövid e-mail az eladónak. Rövid idő elteltével kaptam egy e-mailt csomagbélyegzőkkel, és arra kértek, hogy küldjem vissza a hűtőszekrényt. Alig egy hét múlva gond nélkül kaptam egy cserekészüléket. Erre egyáltalán nem számítottam volna. Örülök, hogy minden ilyen egyszerűen és gördülékenyen ment. Ez nem mindig magától értetődő. Köszönöm és örülök a hűtőmnek. Köszönöm köszönöm köszönöm

Ellenőrzött ellenőrzés

Super Qualitaet. Leider kann man schlecht in den Kuehlschrank schauen. Ist bedingt durch die Groesse.

Szuper minőség. Sajnos a hűtőbe nem lehet belenézni. A méretnek köszönhető.

Ellenőrzött ellenőrzés

Stylisch und Praktisch, reicht völlig für einen Single Haushalt aus. Schnelle Lieferung über Post.

Stílusos és praktikus, egyetlen háztartásban is elég. Gyors szállítás postai úton.

Ellenőrzött ellenőrzés

war nicht der richtige

nem volt a megfelelő

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Kühlschrank kam schnell und war hervorragend verpackt, leider so gut, dass einer der Klebestreifen, mit dem das Innenleben gesichert war, nach dem Abziehen, Kleber-Reste auf der Innenseite des Türanschlages hinterlassen hat. Dies hat dazu geführt, dass beim Schließen der Tür, die Türdichtung anhaftete, was beim Öffnen zu zum Lösen der selben aus der der Klemmhalterung führte. Nach Abwaschen der Kleberreste, war das Problem behoben. Ansonsten, sehr leise, gute Kühlleistung, optimal für einen 1-2 Personenhaushalt!

A hűtőszekrény gyorsan megérkezett, és kitűnően volt becsomagolva, sajnos olyan jól, hogy a belső teret rögzítő ragasztócsíkok egyike az ajtó belső oldalán ragasztómaradványt hagyott maga után az eltávolítás után. Ez azt eredményezte, hogy az ajtó tömítése az ajtó becsukásakor letapadt, ami az ajtó tömítésének leválásához vezetett a bilincstartóról az ajtó kinyitásakor. A ragasztómaradványok lemosása után a probléma megoldódott. Egyébként nagyon halk, jó hűtési teljesítmény, 1-2 fős háztartásnak ideális!

Ellenőrzött ellenőrzés

Also..... der kleine Kühlschrank funktioniert gut, auch das Eisfach gefriert kleine Reste der Mahlzeiten problemlos. Er schaut ganz schön aus (wir haben ihn in schwarz) das Klarstein-Logo geht leider ab, -war ein netter Hingucker - aber hält nicht und rollt sich ein. Die Verpackung........ ich glaube, man hätte ihn damit zum Mond schicken können - doppelt ineinander verpackt - alles war sauber und unbeschädigt - aber Mengen von Müll....Zur Haltbarkeit kann ich noch wenig sagen - momentan funktioniert er super. Leider beim Einschalten etwas laut - mein Sohn schläft in diesem Zimmer. Aber die meiste Zeit gluckert er nur leise, das ist ok. Der Cola-Kühlwürfel hatte kein Eisfach und war wesentlich lauter im Betrieb...... Also, bis auf die fummelige Verpackung und die zeitweilige Geräuschentwicklung alles bestens.....

Szóval... a kis hűtő jól működik, a fagyasztó pedig gond nélkül lefagyasztja az apró ételmaradékokat. Nagyon jól néz ki (nekünk feketében van), a Klarstein logó sajnos leesik - szép volt a tekintet -, de nem bírja és felgördül. A csomagolás... szerintem a Holdra is fel lehetett volna küldeni vele - dupla becsomagolva - minden tiszta és sértetlen volt - de sok a szemét... a tartósságról nem tudok sokat mondani - jelenleg működik nagy. Sajnos egy kicsit zajos, amikor be van kapcsolva - a fiam ebben a szobában alszik. De legtöbbször csak halkan gurgulázik, ez rendben van. A Cola hűtőkockában nem volt jégrekesz és használat közben sokkal hangosabb volt...... Nos, a macerás csomagoláson és az időnkénti zajfejlődésen kívül minden rendben volt.....

Ellenőrzött ellenőrzés

echt schade das die großen Hersteller absolut nix Vergleichbares im Angebot haben verarbeitung nicht so dolle - fühlt sich ein bischen nach B-Ware an, aber die Funktion ist ok zum Teil ist etwas Klebstoff an den Abschlussleisten aber bin froh das ich nach längerer Suche diese kleine Kühl/Gefrier Kombination gefunden habe es ist eben leider ein Nieschenprodukt, ein Kühlschrank mit nur 70 Liter Kühlbereich ist eh schon schwierig - aber dann noch die 38 Liter Gerfierteil dazu finde ich einfach genial (könnte noch etwas größer sein bis zu 50 Liter)

kár, hogy a nagy gyártóknak semmi összehasonlítható kínálatuk nincs, a kidolgozás nem olyan jó - kicsit B-s készletnek tűnik, de a funkciója rendben van, van ragasztó a végcsíkokon, de örülök, hogy hosszas keresgélés után rátaláltam erre a kicsire találtam egy hűtő/fagyasztó kombinációt, sajnos ez egy niche termék, a mindössze 70 literes hűtőterű hűtő amúgy is nehézkes - de akkor szerintem a 38 literes fagyasztó rész egyszerűen fantasztikus (lehet legyen kicsit nagyobb 50 literig)

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Kühlkombination ist ideal für einen Singlehaushalt und auch zu zweit passt ausreichend hinein. Die Einstellung ist super simpel und er läuft ruhig.

A hűtőkombináció ideális egy háztartásban, és elég jól elfér két ember számára is. A beállítás rendkívül egyszerű, és csendesen működik.

Ellenőrzött ellenőrzés

voll und ganz zufrieden

teljesen elégedett

Ellenőrzött ellenőrzés

Es hätte Sinn gemacht, die leicht größere Ausführung zu bestellen, das Tiefkühlfach ist ok, aber der Rest ist schon sehr klein. Leider ist das Gerät auch nicht so leise wie beschrieben, aber man gewöhnt sich daran, ansonsten ok.

Értelme lett volna a kicsit nagyobb változatot rendelni, a fagyasztórekesz rendben van, de a többi nagyon kicsi. Sajnos nem olyan halk a készülék, mint leírták, de meg lehet szokni, egyébként ok.

Ellenőrzött ellenőrzés

Super Design, funktioniert einwandfrei. Perfekt für einen 1-2-Personen-Haushalt, auch wenn das Gefrierfach etwas kleiner und der Kühlschrank etwas größer hätte gestaltet werden können.

Szuper design, tökéletesen működik. 1-2 fős háztartásnak tökéletes, bár a fagyasztórekesz lehetett volna kicsivel kisebb, a hűtő pedig kicsit nagyobb.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wenn man das Gerät startet, und es ist doch ziemlich laut, einfach mal das Rohr am Kompressor, welches von dick in ganz dünn übergeht, bei mir ist es das über dem abgeklemmten Einfüllrohr, mit den Fingern festhalten (direkt am Kompressor oder kurz dahin). Wenn es jetzt weniger laut rasselt, dämmen. Ich hab einfach einen Kunststoffgriff vom Schraubendreher zwischen die beiden Rohre geklemmt und das Rasseln ist weg. Davor hatte ich schon mal einen Klarstein Kühlschrank, der das gleiche Problem hatte. Ansonsten ein wirklich schicker Kühlschrank mit ausreichend Gefrier- und Kühlraum für eine Person. Leicht zu reinigen und man muss auch kein Kraftprotz sein um den alleine zu transportieren. Mit meinem Ipad hab ich eine Lautstärke von ca. 41 dB gemessen. Wer wie ich eine kleine Wohnung mit offener Küche hat, und dem der Kühlschrank zu laut sein sollte, kann genauso gut über Nacht den Stecker ziehen. 10 Stunden später ist alles noch immer gut durchgefrorenen und gekühlt. Man kann aber auch gut während des Betriebs schlafen, laut fühlt sich das Geräusch wirklich nicht an; jedenfalls, solange der Schraubendreher am Kompressor klemmt. Die Verarbeitung ist hervorragend und der Kühlschrank kam sehr gut verpackt an. Nachdem ich vorher schon 2 andere KG-Kombis bestellt hatte, die zurück gingen wegen schlechter Verarbeitung, zu groß oder zu laut oder zu kaputt, bin ich mit diesem Gerät endlich vollkommen zufrieden und ich hoffe, es bleibt mir lange erhalten.

Amikor elindítod a készüléket, és elég hangos, csak tartsd a kompresszoron a csövet, ami vastagról nagyon vékonyra változik, nekem ez a leválasztott töltőcső feletti, az ujjaiddal (közvetlenül a kompresszoron vagy röviddel ott) . Ha most kevésbé hangosan zörög, szigetelje le. Egyszerűen beszorítottam egy műanyag csavarhúzó fogantyút a két cső közé, és a zörgés megszűnt. Előtte volt egy Klarstein hűtőm, amivel ugyanez volt a probléma. Egyébként egy igazán elegáns hűtőszekrény egy személy számára elegendő fagyasztó- és hűtőtérrel. Könnyen tisztítható, és nem kell izomembernek lenned ahhoz, hogy egyedül szállítsd. Az Ipad-emmel körülbelül 41 dB hangerőt mértem. Akinek hozzám hasonlóan kicsi, nyitott konyhás lakása van, és akinek túl hangos a hűtő, az ugyanúgy kihúzhatja egyik napról a másikra. 10 órával később minden még mindig jól fagyott és lehűtött. De üzem közben is jól lehet aludni, tényleg nem hangos a zaj; legalább addig, amíg a csavarhúzó a kompresszoron van. A kidolgozás kiváló, a hűtőszekrény nagyon jól becsomagolva érkezett. Miután korábban rendeltem 2 másik KG öltönyt, amiket rossz kidolgozás miatt visszaküldtek, túl nagyok vagy túl hangosak vagy túl töröttek, végül teljesen meg vagyok elégedve ezzel a készülékkel, és remélem sokáig bírja.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése