Bansin Smart 1500 konvektor

53 090 Ft 78 690 Ft ÁFA-val
 • Konvekciós fűtés
 • Fehér
 • 1500 watt
Termékkód: 10035400
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  45 120 Ft 78 690 Ft
 • A termék jelenleg nincs raktáron A termék jelenleg nincs raktáron
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Smart eszköz : Teljes mértékben kompatibilis és vezérelhető az Amazon Alexa- és Google Home rendszerekkel.

 • Termékek kategorizálása kép szerint az eszköz teljesítményének összehasonlításával: Convection heaters

 • Erős teljesítmény: 1500 watt fűtőteljesítmény legfeljebb 30 m² területű helyiségben

Termék leírása

Inteligens elegancia: a Klarstein Bansin Smart 1500 konvektor nem csak a kellemes melegről gondoskodik, de az inteligens WiFi vezérlésnek köszönhetően tartózkodási helytől függetlenül mindig használatra készen áll.   

A Klarstein Bansin Smart 1500 hősugárzó 1500W teljesítménnyel gondoskodik a melegről legfeljebb 30 m² nagyságú helyiségben. A beépített termosztát lehetővé teszi a csatlakozást szobahőmérséklet-érzékelővel, 5 és 50 °C közötti hőmérsékleten. Az időzítő és a heti időzítő percre pontosan gondoskodik a működésről, pontosan a beállítás szerint kapcsolja be és kapcsolja ki a konvektort. A Klarstein Bansin Smart 1500 hősugárzó panelje üvegből és fémből készült és IP24 védelmi osztállyal védve van a vízcseppek ellen, így tökéletesen megfelel konyhában vagy fürdőszobában való használatra. Használata szintén rugalmas: egyrészt szilárdan a falra rögzíthető, másrészt pedig lehet működtetni mint mozgatható, szabadon álló, csúszó kerekekkel ellátott készüléket. 

A mindenkori teljes ellenőrzés érdekében a Bansin Smart 1500 a Klarstein App Experience része: egy vagy több hősugárzót lehet teljesen egyszerűen okostelefonon keresztül működtetni. Így biztos lehet abban, hogy a fürdőszobában mindig kellemes meleg lesz, amikor hazaér és abban is, hogy nem lesz feleslegesen fűtve a fürdőszoba abban az esetben, ha valaki elfelejtette kikapcsolni a konvektort. Az irányítás természetesen lehetséges az érintőképernyős vezérlőfelület és a berendezés elülső oldalán levő LCD kijelző segítségével is.

A Klarstein Bansin Smart 1500 hősugárzó minden szobát gazdagít és gondoskodik a kellemes melegről a kinti időjárástól függetlenül.

Tulajdonságok

 • Teljesítmény: 1500 watt
 • Működési terület: legfeljebb 30 m² (helyiség szigetelése szerint)
 • Védelmi osztály: IP24
 • Hőmérséklet-tartomány: 5°- 50 °C 1°C-lépésekben
 • Vezérlés WiFi-n keresztül Klarstein alkalmazással Android vagy iOS eszközökhöz
 • OpenWindow Detection: felismeri a hőmérséklet gyors csökkenését és automatikusan kikapcsolja a fűtést 
 • Kapcsoló a berendezésen és alkalmazás által
 • Időzítő: óránként, akár 24 órán keresztül állítható 
 • Heti időzítő
 • Érintős LED kijelző
 • Szobahőmérséklet-jelző
 • Két fűtési szint
 • Gyermekbiztonsági zár
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Falra szerelhető - a szereléshez szükséges anyag része a küldeménynek
 • Tápegység: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz
Termékkód: 10035400

Méretek és műszaki adatok

 • Méretek (állvánnyal együtt): kb. 68 x 52 x 26 cm (SZ x M x M)
 • Méretek (állvány nélkül): kb. 68 x 44 x 11 cm (SZ x M x M)
 • Tápkábel hossza: 150 cm
 • Tömeg: kb. 4,8 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x hősugárzó
 • 2 x állvány (két kerékkel)
 • 1 x rögzítőanyag falra szereléshez
 • használati útmutató több nyelven

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések
11 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 03/01/2024

Geweldige convertor kachel.
Ophangen aan de muur was wel een uitdaging maar is uiteindelijk wel gelukt.
Het apparaat is supermakkelijk te bedienen met de bijbehorende App. De installatie daarvan was appeltje / eitje. Kortom een aanrader. Hij hangt bij ons in keuken (52m3) en die laat zich heel goed op temperatuur brengen met deze convector.

Nagyszerű átalakító tűzhely. A falra akasztás kihívás volt, de végül sikeres volt. A készülék rendkívül egyszerűen kezelhető a mellékelt alkalmazással. A felszerelése egy szelet torta volt. Egyszóval erősen ajánlott. Konyhánkban (52m3) lóg, ezzel a konvektorral nagyon jól fűthető.

Ellenőrzött ellenőrzés 23/11/2023

ottimo prodotto facile da installare e da usare

kiváló termék könnyen telepíthető és használható

Ellenőrzött ellenőrzés 22/09/2022

top

tetejére

Ellenőrzött ellenőrzés 21/09/2022

Sehr gutes und wertiges Gerät. Im Gegensatz zu anderen smarten Heizkörpern (wir haben 3 verschiedene in unserem Haushalt) hat dieses als einziges wirklich eine stabile WLAN-Anbindung und lässt sich jederzeit und von überall fernsteuern - auch per vordefinierten Zeitplänen. Andere smarte Heizkörper verlieren oft und regelmäßig ihre WLAN-Konfiguration und müssen jedes mal neu eingerichtet werden. Dieses hier nicht - es läuft stabil. Einziger Nachteil dieses Gerätes: Es hat leider keinen physischen Hauptschalter, das das Gerät komplett vom Netz trennt. Es muss also im Falle eines Falles mittels Stecker ziehen vom Netz getrennt werden. Aber gut ... Unsererseits gibt es hier eine volle Kaufempfehlung!

Nagyon jó és értékes készülék. Ellentétben a többi okosradiátorral (háztartásunkban 3 féle van), ez az egyetlen, amelyik valóban stabil WiFi kapcsolattal rendelkezik, és bármikor és bárhonnan távolról is vezérelhető - szintén előre meghatározott időbeosztással. Más intelligens radiátorok gyakran és rendszeresen elveszítik WiFi konfigurációjukat, és minden alkalommal újra be kell őket állítani. Nem ez – ez stabil. Az egyetlen hátránya ennek a készüléknek: Sajnos nincs benne olyan fizikai főkapcsoló, ami teljesen leválasztja a készüléket a hálózatról. Baleset esetén a csatlakozódugó kihúzásával le kell választani a hálózatról. De jó... Teljes vásárlási ajánlásunk van!

Ellenőrzött ellenőrzés 14/09/2022

Artikel wurde schnell geliefert, sieht super aus und beim testen hat auch alles funktioniert über die Qualität kann ich noch nicht viel sagen, da wie diesen momentan noch nicht im dauereinsatz haben

A terméket gyorsan szállították, jól néz ki és tesztelve minden működött.A minőségről még nem tudok sokat mondani, mert jelenleg nincs folyamatos használatban

Ellenőrzött ellenőrzés 18/08/2022

Zunächst hat es zwei Reklamtionen und eine Bewertung gedauert, bis eine Reaktion kam. Ein Gerät, das ich wegen Beschädigung und innen nicht festsitzender Teile reklamiere, nehme ich nicht in Betrieb. Da ist ein Preisnachlass keine Option. Möglich ist für die lange Bearbeitung, dass die Kapazitäten rar waren. Die Korrespondenz und die Rücknahme wurde leider erst danach vorbildlich abgewickelt. Daher hatte ich im Hinblick Rückabwicklung zwar eine Lösung jedoch keinen intaktes Gerät. Daher kann die Bewertung nicht besser ausfallen-aber zumindest das Problem ist gelöst. Fehler können passieren: Wäre die Bearbeitung des Schadens ähnlich konsequent gewesen, ein guter Ersatz geliefert worden, wäre ich zu 100 % zufrieden gewesen.

Kezdetben két panaszra és egy értékelésre volt szükség, mire válasz érkezett. Nem fogok olyan készüléket használni, amelyre panaszt teszek sérülések vagy nem ragadt alkatrészek miatt. A kedvezmény nem opció. Lehetséges, hogy a hosszú feldolgozás során szűkösek voltak a kapacitások. Sajnos a levelezést és a visszaküldést csak ezután intézték példamutatóan. Ezért volt megoldás a visszafordítással kapcsolatban, de ép készülék nem. Ezért az értékelés nem lehet jobb - de legalább a probléma megoldódott. Hibák előfordulhatnak: Ha a sérülés feldolgozása hasonlóan következetes lett volna, és jó csere történt volna, akkor 100%-ban elégedett lettem volna.

Ellenőrzött ellenőrzés 13/02/2022

Von der Bestellung bis zur Anlieferung dauerte es 9 Tage. Die Verfolgung des Sendeverlaufs mit der Track- Nummer von DHL funktionierte nicht. Erst nach der Zustellung war der gesamte Verlauf erkennbar. Die Ware war sehr gut verpackt.(doppelter Karton) Das Gerät ist sehr schnell einsatzbereit und die Bedienung selbsterklärend. Die Steuerung mit der App ist problemlos und funktional. WLAN Einbindung war in der App schnell gemacht. Allerdings muss man sich vorher registrieren. Der Wochentimer ist nur mit der App einstellbar. Die Heizleistung für mein 35 Quadratmeter Wohnzimmer ist völlig ausreichend. Das Gerät arbeitet geräuschlos und sieht schick aus. Es steht auf den mitgelieferten Rollen, welche schnell angeschraubt sind. Die Halterung für die Wandmontage kann man abbauen.

A megrendeléstől a kiszállításig 9 nap telt el. A szállítási előzmények nyomon követése a DHL pályaszámmal nem működött. Csak a szülés után volt felismerhető az egész pálya. Az áru nagyon jól be volt csomagolva.(dupla doboz) A készülék nagyon gyorsan használatra kész és a működése magától értetődő. Az alkalmazással történő vezérlés egyszerű és funkcionális. A WLAN-integráció gyorsan megtörtént az alkalmazásban. Előtte azonban regisztrálni kell. A heti időzítő csak az alkalmazással állítható be. A 35 négyzetméteres nappalim hőteljesítménye teljesen elegendő. A készülék csendesen működik és stílusosnak tűnik. A mellékelt görgőkön áll, amelyek gyorsan felcsavarozhatók. A fali rögzítéshez szükséges tartó eltávolítható.

Ellenőrzött ellenőrzés 09/02/2021

Hallo,was mir nicht gefällt ist das es sehr laut knackt wenn das Gerät die Temperatur erreicht hat und dann Abschaltet da erschreckt man sich richtig ,also für dauernd bewohnte räume nicht geeignet. was auch nicht geht ist das anmelden mit dem w-Lan. aber das braucht man eigentlich auch nicht.

Sziasztok, amit nem szeretek, hogy nagyon hangosan recseg, ha a készülék elérte a hőmérsékletet, majd kikapcsol, mert nagyon megijeszt, így állandóan lakott helyiségbe nem alkalmas. ami szintén nem működik, az a wifin való regisztráció. de tényleg nincs rá szüksége.

Ellenőrzött ellenőrzés 27/01/2021

Gutes Design & richtig leistungsstark

Jó design és igazán erős

Ellenőrzött ellenőrzés 24/01/2021

Extrem schneller Versand und vernüftig verpackt. Der Konvektor ist nahezu selbsterklärend und sehr bedienungsfreundlich und im Handumdrehen einsatzbereit. Einmal angeschaltet bringt er in kürzester Zeit den Raum auf die gewünschte Temperatur. Durch die App jederzeit von überall steuerbar, auch dort einfache Handhabung. Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis und eine absolute Kaufempfehlung!

Rendkívül gyors szállítás és jól csomagolt. A konvektor szinte magától értetődő, nagyon felhasználóbarát, és pillanatok alatt használatra kész. Bekapcsolás után gyorsan a kívánt hőmérsékletre hozza a helyiséget. Az alkalmazás segítségével bárhonnan, bármikor vezérelhető, és ott is könnyen használható. Nagyon jó ár-érték arány és abszolút vásárlási ajánlás!

Ellenőrzött ellenőrzés 12/01/2021

Tolles , stylisches Produkt, welches wirklich in kürzester Zeit angenehme Wärme schenkt. Die Konfiguration mit der App hat bis jetzt bei mir noch nicht funktioniert, vll. verstehe ich das nur wiedereinmal nicht ‍️ Absoluter Blitzversand .....perfekt Top Kaufempfehlung für wenig Geld

Szuper, stílusos termék, mely nagyon rövid idő alatt igazán kellemes meleget ad. Nekem még nem jött be a konfiguráció az alkalmazással, lehet, hogy megint nem értem ‍️ Abszolút villám kiszállítás ..... tökéletes Top vásárlási ajánlás kevés pénzért