3 év jótállás 14 napos elállási jog

Fali páraelszívók

Fali páraelszívók

A falra szerelhető páraelszívók az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb módja a füst, a zsír és a kellemetlen szagok eltávolításának a konyhából. A konyhai páraelszívók többféle méretben és stílusban kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön egyedi konyhai elrendezésének és igényeinek.

A fali páraelszívók úgy működnek, hogy a levegőt egy szűrőrendszeren keresztül szívják be és engedik ki. Ez az eljárás hatékonyan távolítja el a füstöt, a zsírt és a szagokat a levegőből, így a konyhai főzés biztonságosabbá és élvezetesebbé válik. A kéményelszívók kiválóan alkalmasak arra, hogy javítsák a levegő minőségét otthonában, és egyúttal élvezetesebbé tegyék a főzést. A fali páraelszívók mellett kínálunk szigetelszívókat, szekrény alatti és beépített páraelszívókat, >kéményelszívókat vagy kihúzható páraelszívókat.

A fali páraelszívók előnyei:

  • Könnyű telepítés és egyszerű csatlakozás a konyhai szellőzőhöz
  • Nagy teljesítmény biztosítja a hatékony füsteltávolítást
  • Nem foglal nagy helyet, mivel a falra van szerelve
  • Az Ön számára vonzó minták nagy választéka

Hátrányok:

  • Nagyméretű konyhák esetében a falra szerelt páraelszívó nem biztos, hogy elég hatékony, mivel közvetlenül a főzőlap
  • felett helyezkedik elÖsszetettebb kialakítás esetén a falra szerelt páraelszívó tisztítása igényesebb lehet

Hogyan válasszunk egy fali páraelszívót

Anyag:

A fali páraelszívók az egyik legnépszerűbb páraelszívó típusok a piacon. Többnyire rozsdamentes acélból készülnek, ami könnyen tisztítható. Elegánsabb változatot kínál az alumínium, az acél és az átlátszó üveg kombinációja, de itt számolni kell az üveg rendszeres tisztításával, amely a főzési vagy sütési gőzöktől piszkos lesz. A falra szerelhető páraelszívók nagyszerű választás mindazok számára, akik könnyen használható és könnyen karbantartható páraelszívót keresnek.

Teljesítmény:

A fali páraelszívó kiválasztásakor a legfontosabb paraméter a teljesítmény. Erre a paraméterre érdemes odafigyelni, különösen nagyobb konyhákban, hogy a páraelszívó viszonylag rövid idő alatt hatékonyan meg tudja tisztítani az összes levegőt. A fali páraelszívók teljesítménye m3/órában van megadva. Ez a szám azt jelzi, hogy hány m3-t képes a páraelszívó egy óra alatt megtisztítani. Ne feledje, hogy ideális esetben a páraelszívónak egy óra alatt legalább a konyhája méretének tízszeresét kell megszűrnie.

Zaj:

A megfelelő darab kiválasztásakor egy másik paraméter a zajszint. Ezt decibelben (dB) van megadva. A zajnak az egyik legfontosabb elemnek kell lennie, különösen akkor, ha nincs külön konyha, hanem a konyha és a nappali kombinált. Ebben az esetben a főzés zavarhatja a többi családtagot.

Van egy másik, a zajjal egyenesen arányos egyenlet is - minél erősebb a fali páraelszívó, annál zajosabb. Ezért mind a teljesítményre, mind a zajszintre gondolni kell, hogy a páraelszívó elég erős legyen, de ugyanakkor ne legyen túl zajos. Összehasonlításképpen, a 60 dB-es hangerősségű zajszint a levelek susogásához hasonló.

Kialakítás:

A fali páraelszívó kiválasztásakor az utolsó előtti pont a listán a kialakítás. Mindenki szép otthont szeretne, és ez alól a konyha sem kivétel. Ezért magának a fali páraelszívónak a kialakítását is meg kell nézni, hogy illeszkedjen a konyha más elemeihez, mint például a hűtőszekrény, indukciós főzőlap, sütő, mosogatógép vagy más konyhai készülékek.

Ár:

Végül, a fali páraelszívó ára is megfontolandó. A fali páraelszívók a többi szerkezethez képest az olcsóbbak közé tartoznak, 86 eurótól kezdődő induló árakkal.

Ha új fali páraelszívó vásárlásán gondolkodik, akkor tekintse meg a sziget páraelszívók részt, amely elmagyarázza a különbséget a keringtető páraelszívó és az elszívó páraelszívó között. Ha páraelszívó tartozékokat keres, nézze meg a páraelszívó tartozékok és szűrők kínálatát, és mindent meg fog találni, amire szüksége van.

fel