Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér 60 cm | Fehér
Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér 60 cm | Fehér
Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér 60 cm | Fehér
Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér 60 cm | Fehér
Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér 60 cm | Fehér
Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér 60 cm | Fehér
Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér 60 cm | Fehér
Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér 60 cm | Fehér
Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér 60 cm | Fehér

Annabelle 60 páraelszívó

Kéményes és fali páraelszívók, Fali páraelszívó Fehér
108 490 Ft 137 990 Ft ÁFA-val
Szélesség:
Alap szín:

Annabelle 60 páraelszívó

108 490 Ft 137 990 Ft ÁFA-val
Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
14 napos elállási jog
Aktívszén szűrő
Aktívszén szűrő Fekete Aktívszén-szűrő 12 190 Ft ÁFA-val
Alumínium zsírszűrő
Alumínium zsírszűrő Ezüst Alumínium zsírszűrő 16 390 Ft ÁFA-val

Fö jellemzök

Erős teljesítmény: maximális elszívó teljesítmény 595 m3/óra

Áttekinthető vezérlés: megvilágított érintésvezérelt panel

Szabad hely a fejnek: helytakarékos dizájn a szabad mozgás érdekében

Termék leírása

A Klarstein Annabelle 60 páraelszívó egy attraktív konyhai kiegészítő közepes és nagyméretű konyhákba. Megbízhatóan távolítja el a párát és a kellemetlen szagokat, ezzel gondoskodik a kellemes levegőről.

A magas teljesíményű páraelszívó tiszta rálátást biztosít a főzőedényekre és tartalmukra, valamint óránként 595 m3 levegőt szív magába. Szükség esetén bekapcsolhatja a 2 LED lámpát a főzési felület megvilágítására. Minden beállítás kényelmesen elvégezető az áttekinthető érintésvezérelt panel segítségével. A három, mosogatógépben is mosható alumínium zsírszűrő védi a készülék belsejét a szennyeződésektől.

Letisztult és elegáns dizájnjának és fehér üvegének köszönhetően a Klarstein Annabelle 60 páraelszívó minden berendezési stílushoz kitűnően passzol, valamint igazi figyelemfelkeltő konyhai eszköz.

A páraelszívó két darab aktív szén szűrő (10027530 számú termék) segítségével belső levegő körforgásos üzemmódra is átalakítható.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Elszívó teljesítmény: 595 m3/óra
 • összfogyasztás a legmagasabb teljesítményfokozat és bekapcsolt világítás mellett: 234 Watt
 • Bekapcsolható megvilágítás
 • Megvilágított érintésvezérelt panel
 • 2 alumínium szűrő (mosogatógépbe alkalmas)
 • Elegáns dizájn fekete üveggel
 • 2-részes, széthúzható kémény burkolat 40- 75 cm közötti magassággal
 • Kihúzható kivezető tömlő (kb. 45 - 150 cm) 150 / 153 mm átmérővel
 • Átalakítható levegő körforgásos üzemmódra is
 • Tápcsatlakozás: 220-240 V, 50/60 Hz
Annabelle 60, páraelszívó, üveg, 595 m³/ó, érintőképernyős, fehér

Méretek és műszaki adatok

 • Méret: kb. 60 x 44 x 43 cm (SZxMxM)
 • Kémény burkolat mérete (egy rész): kb. 22,2 x 40 x 17,2 cm (SZxMxM)
 • Hálózati kábel hossza: kb. 140 cm
 • Tömeg: kb. 15 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x páraelszívó
 • 2 x kémény burkolat
 • 1 x kivezető tömlő
 • 1 x csapóajtó
 • 1 x szerelési készlet (fali tartók, tiplik, csavarok)
 • Használat utasítás (angol, német, francia, olasz)

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések

(17 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Noch erwähnen möchte ich, daß die Haube bei uns als "Abluft"-Haube genutzt, bzw. montiert ist. Die Wirkung bei ca. 2 m Entfernung bis zum Abluft-Austritt ist absolut o.k. Kochfeld-Beleuchtung der Haube ebenfalls o.k. Haube erfüllt unsere Vorstellungen einwandfrei und war eine gute Kaufentscheidung. Würde sie wieder kaufen.!

Szeretném még megemlíteni, hogy a páraelszívót nálunk "elszívott levegő" páraelszívóként használjuk vagy szereljük be. A hatás kb.2 m távolságra a kifúvott levegő kivezetésétől teljesen rendben van.A páraelszívó főzőlap világítása is rendben van.Az elszívó tökéletesen megfelel az elvárásainknak és jó vételi döntés volt. Újra megvenném őket!

Ellenőrzött ellenőrzés

Entspricht den Erwartungen für den Preis!

Árban megfelel az elvárásoknak!

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe die Vermutung, daß der Artikel gebraucht war, denn im Ausgangsrohr war ein Fettfilm, das Kabel war durchtrennt, ein Fettfilter hat eine Delle, es waren kaum Schrauben dabei, war miserabel verpackt und auf dem Glasschirm sind Schrammen. Nach Reklamation habe ich eine Ermäßigung erhalten. Nachdem ich alles hab reparieren lassen funktioniert die Haube einwandfrei, gute Saugleistung, etwas laut bei höchstem Stand aber nicht störend. Und sie sieht super aus.

Van egy gyanúm, hogy használt volt a cikk, mert a kifolyócsőben zsírréteg volt, a kábel elszakadt, egy zsírszűrőn horpadt, alig volt csavar, rosszul volt becsomagolva és az üvegen karcok vannak képernyő. Panaszkodás után kedvezményt kaptam. Miután mindent megjavítottam, a páraelszívó tökéletesen működik, jó szívóerő, kicsit zajos a legmagasabb szinten, de nem zavaró. És remekül néz ki.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wurde schnell geliefert, das anbringen etwas schwierig, sieht stylisch aus ist gut zu reinigen, guter Abzug...

Gyorsan kiszállították, kicsit nehézkes volt rögzíteni, stílusosnak tűnik, könnyen tisztítható, jó kioldó...

Ellenőrzött ellenőrzés

Drin steckt ein starker Radiallüfter ca. 218 Watt. Auf der dritten Stufe klappern die innenliegenden Verschlussklappen. Leider ist auch ein störendes Motorgeräusch zu hören, nicht nur das Geräusch der Luftbewegung. Außerdem habe mich von der falschen Beschreibung verleiten lassen, die Dunstabzugshaube ist komplett weiß, da ist nichts mit Edelstahl. Das Weiß ist leider nicht reinweiß, nach RAL, eher ins lila-grau, man sieht den Farbunterschied neben den weißen Schränken. Das Licht ist ausreichend, aber kalt. Von 10 Punkten würde ich für die Gesamtleistung zu dem Preis noch 7 vergeben. Nächstes Mal würde ich mir ein anderes Gerät kaufen. Positiv: - Preis, nicht zu teuer - Motorleistung, stark - Glass-Front, formschön Negativ: - Farbe vom Korpus und Kamin-Schacht, passt nicht zur Beschreibung und ist nicht reinweiß nach RAL - Motorgeräusch, neben eigentlichen Luftbewegung, kenne es vom baugleichen Motor anders - klapperige Verschlussklappen auf Stufe drei

A belsejében egy erős, körülbelül 218 wattos radiális ventilátor található. A harmadik szakaszban a belső zárószárnyak zörögnek. Sajnos zavaró motorzaj is hallható, nem csak a légmozgás hangja. Engem is félrevezetett a rossz leírás, teljesen fehér a páraelszívó, rozsdamentes acélnál nincs semmi. Sajnos a fehér nem tiszta fehér, RAL szerint inkább lilás-szürke, a fehér szekrények mellett látszik a színkülönbség. A fény elegendő, de hideg. Még mindig 10-ből 7 pontot adnék az összteljesítményre ezen az áron. Legközelebb más készüléket vennék. Pozitívum: - Ár, nem túl drága - Motorteljesítmény, erős - Üveg előlap, formás Negatívum: - A karosszéria és a kéménytengely színe nem felel meg a leírásnak és nem tiszta fehér a RAL szerint - Motorzaj, a ténylegesen felül légmozgás, tudom, hogy az azonos Motor más - rozoga redőnyök a harmadik szinten

Ellenőrzött ellenőrzés

Optik schön

Az optika gyönyörű

Ellenőrzött ellenőrzés

Funktionen die in der BA beschrieben sind, können nicht geschalten bzw ausgeführt werden. Sehr ärgerlich

A BA-ban leírt funkciók nem kapcsolhatók vagy nem hajthatók végre. Nagyon bosszantó

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Haube ist wirklich prima, Saugleistung ist perfekt. Dass der Geräuschpegel nicht so leise ist, sollte man als normal ansehen, sie soll ja auch absaugen. Der Preis ist für diese sehr gute Qualität super. Das Licht ist kaltweiss und die Helligkeit völlig okay ... 2x2 Watt. Super verpackt war die Ware pünktlich da. Nach dem Anbau und Test funktionierte der Timer nicht richtig. Es ging nur 9 Minuten. Nach Anfrage beim Lieferant habe ich einen großzügigen Nachlass erhalten und kann damit leben. Alles in allem ein super Teil.

A motorháztető nagyon jó, a szívóerő tökéletes. Az a tény, hogy a zajszint nem olyan halk, normálisnak tekinthető, elvégre ennek is ki kell húznia. Az ára nagyon jó ehhez a nagyon jó minőséghez. A fény hideg fehér és a fényerő teljesen rendben van... 2x2 watt. Az áru jól becsomagolva és időben megérkezett. A telepítés és a tesztelés után az időzítő nem működött megfelelően. Csak 9 perc volt. A beszállító megkérdezése után nagylelkű engedményt kaptam és élni tudok vele. Összességében remek darab.

Ellenőrzött ellenőrzés

Abzugshaube ist in einem sehr edlen aussehen . Ist etwas laut bei Stufe 3 von 3 . Absaugung ist gut ,aber ab und zu sind die Fliesen trotz Filter noch am Anlaufen. Dennoch würde ich sie auf jedenfall wieder kaufen .

A páraelszívó nagyon előkelő megjelenésű. Kicsit zajos 3/3 szinten. Az elszívás jó, de időről időre a csempék a szűrő ellenére is kezdenek elszennyeződni. Ennek ellenére biztosan újra venném őket.

Ellenőrzött ellenőrzés

Eine tolle und günstige Dunstabzugshaube. Sehr wertig in der Ansicht und einfach in der Handhabung. Preisleistungsverhältnis hervorragend. Farbe ist kaltweiß, muss man beachten, keine Cremefarbe. Tolle Beleuchtung und Monsterabzug. Allerdings Geräuschpegel wirklich sehr laut. Bei uns nicht schlimm, da separate Küche. Insgesamt aber alles super und mehr als erwartet.

Kiváló és megfizethető páraelszívó. Nagyon értékes, és könnyen használható. Kiváló ár-érték arány. A szín hideg fehér, meg kell jegyezni, nem krémszínű. Nagyszerű világítás és szörny kioldó. Azonban a zajszint valóban nagyon hangos. Nekünk nem rossz, mert külön konyha van. Összességében minden nagyszerű volt, és több a vártnál.

Ellenőrzött ellenőrzés

Optik sehr gut, günstige Haube, saugt gut ab, leicht zu bedienen und zu reinigen

Nagyon jól néz ki, olcsó motorháztető, jól szívódik, könnyen használható és tisztítható

Ellenőrzött ellenőrzés

positiv: tolles Design (weiß), wirkt exklusiv, einfache Bedienung, leicht zu reinigen, gute Lichtausbeutung, gute Luftabsaugung bereits in Stufe eins akzeptabel: dumpfer Geräuschpegel, nicht vorhandene Kohlefilter (müssen zusätzlich bestellt werdern), Einbau nicht ganz einfach (Beschreibung ist was für Hellseher), man benötigt definitiv 2 Personen zm Einbau insgesamt gesehen dominiert jedoch das Preis- leistungsverhältnis im direkten Vergleich zu Geräten, die meist das Doppelte kosten

pozitívum: remek kialakítás (fehér), exkluzív megjelenés, egyszerű kezelés, könnyen tisztítható, jó fénykibocsátás, jó légelszívás már az első szinten is elfogadható: tompa zajszint, nem létező szénszűrő (külön kell megrendelni), beépítés nem nagyon könnyű (a leírás a tisztánlátók számára fontos), a telepítéshez mindenképpen 2 ember kell, de összességében az ár-teljesítmény arány dominál közvetlen összehasonlításban a rendszerint kétszer annyiba kerülő készülékekkel

Ellenőrzött ellenőrzés

Die erste Stufe könnte reduziert werden,sie ist zu laut!Die anderen zwei bringen die gute Leistung da ist der Pegel gerechtfertigt......

Az első fokozatot lehetne csökkenteni, túl hangos!A másik kettő jól teljesít, mert indokolt a szint......

Ellenőrzött ellenőrzés

Wegen der fehlerhaften Montageanleitung nur 4 Sterne, dass Gerät ist aber super.

Csak 4 csillag a helytelen összeszerelési útmutató miatt, de a készülék nagyszerű.

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr hochwertige, stylische Optik der Dunstabzugshaube Wirkt sehr hochwertig, insbesondere die schwarze Glasoberfläche Der Neigewinkel ist in beide Richtungen ausreichend. Mit zwei LED-Leuchten gibt es zusätzlich Licht in der Küche. Herhorheben möchte ich den guten Fettabscheidegrad der Klasse "C". In dieser Preisklasse gibt es nichts besseres. Der Geräuschpegel ist auf der dritten und stärksten Stufe etwas hoch, aber das ist auch schwer in Ordnung. Alles in allem für mich das beste Preis-/Leistungsverhältnis in dieser Preisklasse. Einzige Anmerkung: Wenn man die Dunstabzugshaube ohne Außenrohr verwenden möchte, dann benötigt man zwei zusätzliche Aktiv-Kohlefilter. Die liegen diesem Produkt nicht bei.

Nagyon jó minőségű, stílusos megjelenés a páraelszívó Nagyon jó minőségűnek tűnik, különösen a fekete üvegfelület A dőlésszög mindkét irányban megfelelő. Két LED-es lámpával további világítást biztosít a konyha. Szeretném hangsúlyozni a „C” osztály jó zsírleválasztási fokát. Ebben az árkategóriában nincs is jobb. A zajszint egy kicsit magas a harmadik és legerősebb szinten, de ez is komolyan rendben van. Összességében számomra a legjobb ár-érték arány ebben az árkategóriában. Az egyetlen megjegyzés: ha a páraelszívót külső cső nélkül szeretné használni, akkor két további aktívszén szűrőre van szüksége. Ezek nem tartoznak a termékhez.

Ellenőrzött ellenőrzés

Zieht die luft sehr gut weg,sieht sehr gut aus aber schon in der erste stufe sehr laut(sternabzug).Da ich eine offene küche habe ist das sehr nervig-in eine separate küche wäre sie sicher ein Hit...Laut messung 64db in der erste stufe...

Nagyon jól elszívja a levegőt, nagyon jól néz ki de már az első fokozatban nagyon hangos (csillaglevonás) Mivel nyitott konyhám van, ez nagyon idegesítő - külön konyhában biztosan ütős lenne... Szerint a méréshez első lépésben 64db...

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe die Dunstabzugshaube für ein Freund gekauft da wir schon 1 von Klarstein haben ein anderes Model, bis jetzt war eine gute Investition. Es sieht so aus dass diesen Model eigentlich noch besser ist, weil es zieht besser und die Spots sind LED. Kurz zu fassen ich bin neidisch, aber sehr pozitiv überascht, eine ganz schöne Haube, und sehr schön Verarbeitet. Ich kann die Haube nur empfehlen.

A páraelszívót egy barátomnak vettem, mivel már van 1 a Klarsteintől, egy másik modell eddig jó befektetés volt. Úgy tűnik, hogy ez a modell valójában még jobb, mert jobban rajzol, és a foltok LED-esek. Röviden: irigy vagyok, de nagyon pozitívan meglepett, nagyon szép kapucnis, és nagyon szép a kivitelezés. Csak ajánlani tudom a motorháztetőt.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése