3 év jótállás 14 napos elállási jog

Elektronikai hulladék kezelése

Felelős eladóként eleget teszünk a velünk szemben támasztott követelményeknek, mivel anyagilag is hozzájárulunk a helyi hatóságok által fenntartott hulladékgazdálkodási központok működéséhez.

A megsemmisítés során a következő szabályokat kell betartani:

Minden fogyasztó köteles az elektromos és elektronikai berendezések hulladékait a háztartási hulladéktól elkülöníteni. A WEEE hulladékokat az áthúzott kerekes szemétkosár szimbólumával lehet megkülönböztetni a háztartási hulladéktól:

Výstraha

Az áthúzott, kerekes szemétkosár logóval jelölt készülék nem helyezhető a háztartási hulladékkal azonos gyűjtőedénybe.

A régi berendezések díjmentesen leadhatók a lakosság számára is elérhető helyi újrahasznosító központokban. Ha szeretné megtalálni az Önhöz legközelebbi újrahasznosítási központot, és többet megtudni az elektromos és elektronikus berendezések hulladékának újrahasznosításáról, látogasson el az Európai Unió hivatalos weboldalára: https://europa.eu/.

Megfelelő megsemmisítés:

  • gondosan ellenőrzött és felügyelt újrahasznosítási folyamat biztosítása,
  • megakadályozni a veszélyes anyagok kiszivárgását, valamint a talaj és a víz szennyeződését, amely árt a vadon élő állatoknak és az emberi egészségnek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a személyes adatok törlése elektromos vagy elektronikus készülékből a fogyasztó felelőssége.

WEEE regisztrációs számunk

Tagjai vagyunk a Valpak megfelelési rendszerének, valamint a Valpak visszavételi elosztó rendszerének (DTS). Regisztrációs számunk: RM06917

fel