Mikrohullámú sütők

Egy mikrohullámú sütő mindig az egyik központi szereplője egy ház vagy lakás konyhájának, hiszen akár minden étkezést és előkészületet képes megkönnyíteni. Ezért a Klarstein webáruházban megtalálható mini mikrohullámú sütő és beépíthető mikró készülékek, melyek között találhatók tesztgyőztes modellek is, magas minőség és széleskörű funkcionalitást képviselnek, mellyel a következő szintre tudják emelni konyháját. A mikorhullámú sütők egy része grill funkcióval is rendelkezik, így az ételek felmelegítése mellett akár kifejezett sütésre is alkalmasak. A Klarstein grilles mikrohullámú sütő és okos mikrohullámú sütő termékei között ön is könnyedén megtalálhatja a tökéletes párosítást.

Beépíthető mikrohullámú sütő

A Klarstein beépíthető mikrohullámú sütő termékek kisebb és nagyobb háztartásokba egyaránt tökéletes választásnak bizonyulnak. Ezek a multifunkciós készülékek ötvözik a grillező és melegítő funkciókat, így akár bizonyos ételek és fogások esetében hagyományos elektromos sütő helyett is használhatók. A Klarstein beépíthető mikró teljesítménye jellemzően 800 W, belső űrtartalma pedig 20 liter, amivel szinte bármilyen igényt képes tökéletesen kielégíteni.

A legtöbb beépíthető mikró készülékben egy 24,5 cm átmérőjű forgó üvegtányér garantálja az ételek egyenletes felmelegítését. A grillezés funkció használata esetén a legtöbb Klarstein mikrohullámú sütő akár 1000 W teljesítményre is képes, amivel mindössze néhány perc alatt el tudja készíteni a grillrácsra helyezett húst vagy zöldséget. A beépíthető mikró sütők belső részei nemesacélból készülnek, így rendkívül időállóak és magas minőséget képviselnek.

Szabadonálló mikrohullámú sütő

A Klarstein áruházban beépíthető mikró készülékek mellett szabadonálló mikrohullámú sütők is kaphatók, mint például a Fine Dinesty, ami mikrohullámú sütőként és grillsütőként is funkcionál. Hasonlóan beépített testvéreihez, mikrohullámú sütő üzemmódban 800 W teljesítménnyel működik, míg grill üzemmódban akár 1000 W teljesítményre is képes. A szabadonálló mikrók szintén forgó üvegtányérral vannak felszerelve, melynek köszönhetően biztosított az ételek egyenletes melegítése. Az időzítő segítségével akár 60 percre beállíthat melegítő programot előre, illetve a forgatható vezérlővel és a nyomógombokkal könnyen egyedi igényeire szabhatja a mikrohullámú sütő működését.

A mikrohullámú sütő készülékek fő tulajdonságai

A legtöbb Klarstein mikrohullámú sütő alap üzemmódban 800 W teljesítménnyel működik, míg grill üzemmódban (amennyiben elérhető) 1000 W teljesítményre képes. A működés 5 különböző fokozattal és üzemmóddal szabályozható attól függően, hogy az adott étel párolandó, melegítendő vagy éppen melegen tartandó. Egyes modellek leolvasztó funkcióval is rendelkeznek, ami további ételek elkészítését teszi lehetővé a Klarstein mikrohullámú sütői által.

Hogyan válasszunk mikrohullámú sütő készüléket?

Beépíthető mikrohullámú sütő vásárlása esetén fontos átgondolni a tervezett konyhai elhelyezkedést, illetve a konyhabútor kialakítását, hiszen ezen paraméterek nagyban meghatározhatják és behatárolhatják a vásárolandó sütő méretét és stílusát. A megfelelő modell kiválasztása során fontos végiggondolni, hogy mire szeretnénk használni az új mikrohullámú sütő készüléket, így ha fontos a grill funkció, akkor mindenképpen egy multifunkciós modellt vásárolni. Emellett érdemes figyelembe venni a konyha és a konyhabútorok stílusát és színvilágát, hogy mindenképpen egy színvilágban és kialakításban is megfelelő szabadonálló vagy beépíthető mikró terméket válasszunk otthonunkba.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen súlyú egy szabadonálló mikrohullámú sütő?

Egy szabadonálló kialakítású mikró jellemzően 10-12 kg tömegű, így kellően súlyos ahhoz, hogy gyermekek ne tudják mozdítani vagy magukra rántani, ugyanakkor felnőttek számára könnyen mozdítható és viszonylag mobilis.

Milyen egy beépíthető mikrohullámú sütő fogyasztása?

A Klarstein sütőinek a jellemző teljesítménye mikrohullámú sütő funkció használata esetén 800 W, míg grillsütő funkció használata esetén 1000 W.

Milyen eszközök kellenek a beépíthető mikrohullámú sütő beszereléséhez?

A Klarstein a beépíthető mikrókat a szükséges szerelési készlettel együtt szállítja, így nem szükséges további eszközök vásárlása a sütő telepítéséhez.

fel