Elektromos tűzhelyek

Elektromos tűzhely, VariCook Duo, 3000 W, rozsdamentes acél, ezüst
VariCook Duo üvegkerámia főzőlap Üvegkerámia főzőlap Rozsdamentes acél 3000 watt
37 390 Ft 56 290 Ft
Elektromos tűzhely, Captain Cook², dupla főzőlap, infrared, 2400W, rozsdamentes acél, fekete
Captain Cook² dupla főzőlap Fekete 53,5 cm 8 cm
26 490 Ft 36 090 Ft
Kerámia főzőlap, VariCook Domino, indukciós tűzhely, dupla tűzhely, főzőlap, üvegkerámia, 3100 W
VariCook Domino üvegkerámia főzőlap Fekete Üvegkerámia főzőlap 3000 watt
60 290 Ft 88 690 Ft
Indukciós főzőlap, InnoChef, 3400 W, érintésvezérlés, üvegkerámia, ezüst színű
InnoChef indukciós főzőlap 2 0 59 cm
57 690 Ft 63 990 Ft
Elektromos tűzhely, Cookorama, dupla 1900 - 2250 W, 150/180 mm Ø, 5 szintes, fekete
Cookorama elektromos főzőlap 0 47,5 cm Dupla főzőlap
17 390 Ft 24 690 Ft
-29%
Kerámia főzőlap, Cookbuddy, dupla főzőlap, 2400 W, 5 teljesítményfokozat, üvegkerámia
Cookbuddy üvegkerámia főzőlap 2 0 50 cm
25 190 Ft 33 590 Ft
Elektromos tűzhely, LC4-Captain-Cook²-S, 2400 W, dupla főzőlap, Ceran, infravörös
Captain Cook² dupla főzőlap Ezüst 53,5 cm 8 cm
16 490 Ft 32 990 Ft
Elektromos tűzhely, LC4-Captain-Cook²-R, 2400 W, dupla főzőlap, Ceran, infravörös
Captain Cook² dupla főzőlap Piros 53,5 cm 8 cm
28 590 Ft 41 090 Ft
Kerámia főzőlap, MisterCook Duo, tűzhely, infravörös, 3000W, 90-650°C, kikapcsoló időzítő, ezüst
MisterCook Duo infravörös főzőlap 2 0 59 cm
100 790 Ft

Dupla főzőlap

A főzőlap nélkülözhetetlen a konyhában. Nem feltétlenül kell négy főzőzónával rendelkező főzőlapnak lennie. Kis konyhába vagy helyszűke esetén dupla főzőlapot is vásárolhat. Fontos a speciális szerkezet is: beépíthető, vagy mobil használatra alkalmas legyen a dupla főzőlap? Indukcióval is kaphatók dupla főzőlapok. Különböző modellekkel rendelkezünk, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek.

Dupla főzőlap üvegkerámia főzőlappal

Az üvegkerámia főzőlapok ma már a modern szabvány. Ez egy üvegkerámiából készült főzőlap felület. A dupla főzőlap lehet elektromos vagy indukciós. Az üvegkerámiának számos előnye van: a felület sík, az edények nem borulhatnak fel, és szükség esetén könnyen áthelyezhetők. Az üvegkerámiát könnyű tisztítani. A klasszikus kerámia főzőlap elektromos elemekkel és az üveg alatti fűtőelemekkel van felszerelve. A főzőzónák felmelegednek, és a hő átadják az edényeknek és serpenyőknek.

Dupla főzőlap indukcióval

Az indukciós főzőlapban a kerámia főzőlap alatt tekercsek vannak, amelyek váltakozó mágneses mezőt hoznak létre. A főzőlap felülete nem melegszik fel, de az edények és serpenyők tartalma nagyon gyorsan felmelegszik. A hevítés rendkívül jól szabályozható. Ráadásul az indukciós főzőlap kevesebb energiát fogyaszt, mint az elektromos üvegkerámia főzőlap.

Mire használható a dupla főzőlap?

A dupla főzőlap alkalmas teljes körű ételkészítésre. A főzés, sütés és párolás gyerekjáték. A dupla főzőlap a munkalapba süllyesztve nagyon kis helyet foglal el. A mobil, hordozható dupla főzőlapok különleges helyzetben vannak. Egyébként ezek a modellek nemcsak kerámia, elektromos vagy indukciós főzőlappal, hanem két üvegkerámia főzőlappal is kaphatók. Az ilyen dupla főzőlapok ideálisak kempingezéshez vagy a kerti házba.

A dupla indukciós főzőlap vagy a dupla elektromos főzőlap az érintőképernyővel vagy a forgatógombokkal vezérelhető. A kényelmesebb modellek gyakran időzítővel és csúszkával is fel vannak szerelve a kijelzőn. Egyes modelleknél mindkét főzőlapot egy főzőzónává kombinálhatja.

Melyik dupla főzőlap felel meg leginkább az Ön igényeinek?

Általában elegendő a dupla főzőlap, ha állandóan nem főz több személy részére. Válassza az indukciós változatot, amely rendkívül gyorsan termel hőt. Ha a gyorsaság, a gyors hőszabályozás és az alacsonyabb energiafogyasztás nem annyira fontos az Ön számára, akkor egy elektromos dupla főzőlap is jó választás. A mobil változat mindig jól jön, ha olyan üvegkerámia dupla főzőlapot keres, amelyet bárhol használhat: például költözéskor, ha a konyha még nincs teljesen felszerelve, nyaraláskor sátorral vagy lakókocsival, vagy akár a szabadban, ha nyáron a szabadban szeret főzni.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen teljesítményű egy dupla főzőlap?

Dupla főzőlap esetén a kisebbik zóna teljesítménye 750 és 1 600 W között van. A nagyobb főzőzóna teljesítménye 1 200 és 2 000 W között van.

Melyik főzőlap takarít meg több áramot működés közben?

A dupla indukciós főzőlap energiafogyasztása a legalacsonyabb. Az energiafogyasztás körülbelül 20 %-kal alacsonyabb, mint a radiátoros főzőlapoké, és 40 %-kal alacsonyabb, mint az öntöttvas főzőlapoké.

Hogyan tartsuk tisztán a dupla főzőlapot?

A kerámia főzőlapokkal ellátott készülék könnyen karbantartható. Fontos azonban, hogy ne égjen le semmi sem. Ha valami kifutott, azonnal törölje le. Ne használjon csiszoló hatású szivacsokat vagy agresszív tisztítószereket, mivel az üvegfelület érzékeny a karcolásokra. A tisztításhoz elegendő egy enyhe tisztítószer, egy puha kendő és meleg víz.

Hogyan lehet eltávolítani a makacs maradványokat?

Az odaégett ételmaradványokat üvegkaparóval lehet eltávolítani. A főzőlap még kissé meleg lehet. A legjobb, ha az üvegkaparót laposan helyezi el, hogy elkerülje a karcolásokat. A különösen makacs foltok esetében léteznek kíméletes és hatékony speciális tisztítószerek.
fel