3 év jótállás 14 napos elállási jog

Tartósítógépek és italadagolók mindennapi használatra és ünnepekre

Ha szeretné tartósítani a kertjében termett gyümölcsöket, és megkönnyíteni a munkáját, akkor segítségére lesz egy automata konzerváló, amelyet különböző változatokban vásárolhat meg. Általában forralt bor készítőként és forró italok csapjával ellátott italadagolóként is használható. A palacktartóval ellátott italadagolók ideálisak az otthoni bárban.

Milyen konzerváló gépek és italgyártó gépek állnak rendelkezésre?

A konzerválógépek különböző kapacitással kaphatók, attól függően, hogy mennyit szeretne konzerválni. Csapjuk van, így egyszerre használhatja forró italok készítésére és forróital-adagolóként is. A csapot is használhatja a víz leeresztésére. Egyes modellek digitális hőmérséklet-kijelzővel rendelkeznek. Az időzítővel állítsa be a konzerválási időt, amely a konzerválni kívánt gyümölcs vagy zöldség típusától függően változik.

A kapacitástól függően különböző számú edényt helyezhet be. A készülékek még többre is képesek. Kolbászokat, különböző húsételeket és pörkölteket is tárolhat üvegekben, és tartósíthatja őket. Ezekben az eszközökben házi készítésű lekvárok is tárolhatók. A konzerváláshoz különböző hőmérsékleteket választhat, mivel a gyümölcsöket és más élelmiszereket különböző hőmérsékleten konzerválják. Gyakran előfordul, hogy a befőzőgépet időzítővel szerelik fel, amellyel beállíthatja a befőzési időt. Ezenkívül gyakran túlmelegedés elleni védelem is rendelkezésre áll. Ha az edény túl forró, vagy nincs elég víz, akkor kikapcsolja magát.

Az automata konzerválógépek automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkeznek. A beállított idő letelte után a készülék kikapcsol. Egy egyszerű automata konzerválógép is hasznos háztartási eszköz, de nem kapcsol ki, amikor a konzerválás befejeződik. Ha elsősorban hideg italokat szeretne felszolgálni az otthoni bárban, akkor választhat olyan palacktartót, amely különböző számú palackhoz kapható. Ezek a pohártartók tálcákkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a poharak gyors feltöltését. A bárban ezek a csapok gyönyörű megjelenésűek.

A Klarstein csapos adagoló sűrített gázpatronnal működik. Ez felcserélhető. A beszerzés könnyen és egyszerűen elvégezhető egy praktikus letéti rendszeren keresztül. Az üres patront leadja, és kicseréli egy új patronra. Egyszerű, komplikációmentes és környezetbarát.

Forralt bor készítő - forró italok a hideg évszakra

Az automata konzerválók kiválóan alkalmasak forralt bor főzésére és más forró italok, például kávé és tea nagyobb mennyiségben történő elkészítésére is. Ideális forróital-tartályok egy partihoz vagy más nagy rendezvényhez. Ezenkívül hideg italokhoz csapos italadagolót is használhat.

A forralt bor-főző működtetéséhez mindössze egy elektromos csatlakozásra van szükség. Az egyes modellek elsősorban kapacitásukban különböznek egymástól. Kisebb ünnepségekhez elegendőek a 30 csésze vagy 16 literes kapacitású alapmodellek. Ha nagyobb rendezvényen vagy sok vendég számára van szüksége forralt bor-főzőre, válassza a 27 literes modelleket.

A modellek nemcsak magas funkcionalitásukkal, hanem nemes kialakításukkal is meggyőzőek. A fekete műanyaggal kombinált rozsdamentes acél elemek igazán szemet gyönyörködtetőek. Mivel a csap a főzőlapba van beépítve, a forralt bor könnyen és biztonságosan felszolgálható.

A Klarsteinnél nem csak egy italadagolót vásárolhat, hogy vendégeinek hűsítő itallal kedveskedjen. Válassza a forralt bor készítését kiegészítésként vagy alternatívaként. Egy jó forralt bor kísérővel vagy anélkül a megfelelő ital a hideg napokra. Nem csak a karácsonyi vásárokon élvezheti, ha úgy dönt, hogy a Klarstein forralt bor főzőt vásárol.

A Klarstein konzerváló, italadagoló vagy forraltbor-készítő berendezés vásárlásának előnyei

Ha automata konzerválógépet szeretne vásárolni, akkor mérlegelnie kell, hogy mi a fontos az Ön számára. Attól függően, hogy nagyobb vagy kisebb mennyiséget szeretne főzni, Ön választja ki a kapacitást. Hogy ne kelljen a készülék kikapcsolásával foglalkoznia, válasszon időzítővel és automatikus kikapcsolással rendelkező készüléket. Biztonsági szempontból a túlmelegedés elleni védelem fontos a készülék hőkárosodásának megelőzése érdekében. A gombokkal ellátott kezelőpanel egyszerű és kényelmes kezelést biztosít. Érdemes digitális kijelzőt választani, hogy lássa, milyen hőmérsékletet ért el a készülék. Ha italadagolót keres, akkor nem kell külön vásárolnia, mivel minden konzerválógép rendelkezik csappal. Forró italokat készíthet benne, valamint meleg vagy hideg edényeket tárolhat és használhat.

Gyakran ismételt kérdések a befőzőedényekről

Mi a különbség a befőző automata és a forralt boros üst között?

Az egyszerű automata nem rendelkezik időzítővel, és nem kapcsol ki, amikor a főzés befejeződik. A teljesen automata konzerválóban a befőzési időt egy időzítő segítségével állíthatja be. Letelte után a készülék kikapcsol.

Használhatók-e konzerválók forró italok készítésére?

Minden automata konzerválógép alkalmas forralt bor és más forró italok készítésére is. Ízléses, rozsdamentes acél tokjuk van, amely könnyen tisztítható, és a melegen tartó funkció melegen tartja az italokat.

Lehet a poharakat egymásra helyezni konzerváláskor?

A befőzőedény méretétől és az üvegek méretétől függően több üveget is egymásra rakhat konzervfőzéshez vagy lekvárfőzéshez.

fel