3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kihúzható páraelszívók

Kihúzható páraelszívó

A páraelszívók minden konyha fontos részét képezik, mivel segítenek tisztán tartani és mentesíteni a levegőt a főzési szagoktól. A piacon számos különböző típusú páraelszívó kapható - kéményes, szekrény alatti és beépített, falra szerelhető, sziget és kihúzható. Ezért fontos, hogy az Ön igényeinek megfelelőt válassza. Miért jó választás a beépített páraelszívó? Olvasson tovább.

Kicsi a konyhája, és nem engedheti meg magának, hogy helyet pazaroljon a nagy háztartási gépekre? Tudja, hogy a páraelszívó nagyon jó segítő a konyhában, de azt is tudja, hogy már nincs elég szabad helye a páraelszívónak? Ezért érdemes egy munkalapból kihúzható páraelszívót választani.

A kihúzható páraelszívó nem zavarja a konyha megjelenését, és főzés közben egyszerűen kicsúsztatható. Méretei lefedhetik a teljes főzőfelületet. Bár kompakt, ez nem jelenti azt, hogy nem tudja megfelelően elvégezni a munkáját. A kihúzható páraelszívó nagy mennyiségű füstöt képes elnyelni a recirkuláció vagy az elszívás révén.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a kihúzható páraelszívónak?

  • A páraelszívó ideális választás kis konyhákba
  • Megjelenése nem zavarja a konyhát, és tökéletesen illeszkedik hozzá
  • Kompaktabb
  • A kihúzható páraelszívó zajosabb
  • Kisebb a teljesítménye

Hogyan válasszuk ki kihúzható páraelszívót?

A kihúzható páraelszívó méretei

Amikor egy kihúzható páraelszívóról van szó, lényeges a méreteire összpontosítani. Nem szabad elfelejteni, hogy a páraelszívók kisebbek, mint a hagyományos páraelszívók. A páraelszívó kiválasztásakor azonban ügyeljen arra, hogy annak méretei a főzőlap teljes méretét lefedjék, csak így biztosítható a gőzök sikeres elszívása. A kihúzható páraelszívó szabványos szélességének 50-60 cm között kell lennie.

A kihúzható páraelszívó zajszintje

A kihúzható páraelszívók kissé zajosabbak lehetnek, de ez nem minden modellre érvényes. A zajszintet decibelben (dB) határozzák meg, és a páraelszívók esetében 55 és 68 dB között van. Ha nem szeretné, hogy a páraelszívó túl hangos hangot adjon ki, akkor olyan páraelszívót válasszon, amelynek zajszintje 55 dB körül van. Ha ezt más készülékekkel hasonlítjuk össze, akkor a páraelszívó 55 dB-es szintje hasonló

A kihúzható páraelszívó teljesítménye

A klasszikus páraelszívóknak óránként legalább 10-szer kell cserélniük a konyhában lévő levegőt. A kisebb méretű, kisebb konyhákba tervezett kihúzható páraelszívónak legalább 6-7-szeres levegőcserét kell tudnia végezni a konyhában. Azonban minél nagyobb teljesítményű a páraelszívó, annál jobb az Ön számára. Tehát a választás során összpontosítson erre az alapvető paraméterre is.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezhet egy kihúzható páraelszívó?

  • Visszavezetés - A páraelszívó a szűrőkben felfogja az összes szennyeződést, majd a tiszta levegőt visszavezeti a konyhába. Ez a funkció nem fogyaszt sok energiát.

  • Időzítő - A páraelszívón időzítőt állíthat be, amely lehetővé teszi, hogy a páraelszívó automatikusan kikapcsoljon. Az időzítő nagy segítség, ha el kell hagynia a lakást, és ugyanakkor meg kell tisztítania a levegőjét a konyhában.

  • Több teljesítményszint - A kihúzható páraelszívók általában 3 elszívási szinttel rendelkeznek. A magasabb kategóriájú páraelszívók azonban akár hat vagy több mint hat elszívási szinttel is rendelkezhetnek. Ezzel a funkcióval beállíthatja az Önnek legmegfelelőbb szívást.

  • Visszacsapó szelept - Ha a páraelszívó kéményhez van csatlakoztatva, nem kell aggódnia amiatt, hogy hideg levegő áramlik be otthonába.
fel