3 év jótállás 14 napos elállási jog

Klíma

Klíma

Valószínűleg azért olvassa ezeket a sorokat, mert Önnek is fontos, hogy otthonában mindig a megfelelő hőmérséklet uralkodjon a meleg nyári és a hideg téli időszakban egyaránt. Azoknak, akik bármilyen időjárási körülmények mellett szeretnék komfortosan érezni magukat otthonukban, egy minőségi Klarstein klíma beszerzése nyújtja a megoldást. Kínálatunkban energiatakarékos, alacsony zajszintű prémium légkondicionáló berendezések találhatók, melyek az összes igényt képesek kielégíteni.

Hűtő-fűtő klíma

A hűtő-fűtő klíma a nyári időszakban az otthont kellemesen hűvösre hűti, míg télen meleg levegőt árasztva segít a helyiségek felmelegítésében. A nagy teljesítményű légkondicionáló berendezéseket érdemes a mennyezet közelébe, a helyiség egy központi pontjára felszerelni, ahonnan optimálisan képes az adott szoba hűtésére vagy fűtésére.

A split klíma vagy inverteres klíma jellemzően egy kültéri egységből és egy beltéri léghűtő berendezésből áll. A kültéri egység segít a kinti levegőt a szobába juttatni, a légkondicionáló berendezés pedig a megfelelő hőfokra hűti vagy melegíti. Minden légkondi automatikusan ellenőrzi az adott helyiség hőmérsékletét és a beállításoknak megfelelő hőmérsékleten tartja a szobát szabályozva saját működését.

Kínálatunkban megtalálhatók a prémium minőségű Klarstein légkondicionálók. Ezek a klímaberendezések elsőrangú energetikai tanúsítvánnyal rendelkeznek, így energiatakarékosabbak, mint az átlagos modellek. Ezen felül alacsony zajszint mellett működnek és elérhetőek split klíma és inverteres változatban is.

Mobil klíma

A mobil klíma vagy hordozható klíma egy mozgatható légkondicionáló berendezés, amely kellemes szobahőmérsékletet és optimális páratartalmat biztosít akár az egész otthonban. A mobil klíma készülékek kerekeknek köszönhetően bárhol elhelyezhetők, illetve könnyen mozgathatók szobák, helyiségek között. Webáruházunk kínálatában különböző árfekvésű és kialakítású mobil klímaberendezések találhatók, amelyek klasszikus és modern stílusban berendezett otthonokba egyaránt passzolnak és a környezetbe simulva a megfelelő hőmérsékletet szolgáltatják, mindig ott, ahol arra szükség van.

Hogyan válasszunk légkondicionáló berendezést?

Klíma vásárlása esetén a termék ára mellett számos fontos szempontot érdemes figyelembe venni, hogy biztosan a legjobb megoldást válasszuk otthonunk kényelméért. Amennyiben a klíma társasházba kerül beüzemelésre, javasolt utánajárni, milyen limitációi vannak a kültéri egység felhelyezésének. A beltéri léghűtő berendezés helyét is érdemes előre kitalálni, illetve feljegyezni a lehetséges falfelületek méreteit. Javasolt átgondolni, hogy mekkora helyiség légkondicionálására keresünk klímát, hiszen egy kisszoba hűtésére nem érdemes nagy teljesítményű berendezést választani, tágas terek hűtésére viszont érdemes az erősebb modellek közül rendelni.

fel