Légkondícionálók

Klíma, Windwaker Pro 12, invert split légkondícionáló, 12000 BTU, A++, fehér
Windwaker Pro 12 inverteres split klíma Fehér Légkondicionáló 3,5 kW
275 890 Ft 387 990 Ft
Klíma, Windwaker B 9, invert split légkondícionáló, 9000 BTU, A++, távirányító, fehér
Windwaker B 9 inverteres split klíma Fehér Légkondicionáló 2,6 kW
185 990 Ft 301 790 Ft
Klíma, Windwaker B 12, invert split légkondícionáló, 12000 BTU, A++, távirányító, fehér
Windwaker B 12 inverteres split klíma Fehér Légkondicionáló 3500 watt
210 290 Ft 344 890 Ft
Klíma, Koloss, invert split légkondícionáló, A osztály, 40000 BTU, távirányító
Koloss álló klíma Fehér Légkondicionáló 12 kW
790 390 Ft 1 293 490 Ft
Klíma, Windwaker Pro 18, split berendezés, 18000 BTU, A++, DC inverter
Windwaker Pro 18 inverteres split klíma Fehér Split klíma
279 090 Ft 487 190 Ft
Klarstein Windwaker Pro 24, légkondicionáló, split légkondicionáló, 24000 BTU, A++, DC váltó, LED kijelző, vezérlés alkalmazással, távirányító
Windwaker Pro 24, légkondicionáló, split légkondicionáló, 24000 BTU, A++, DC váltó, LED kijelző, vezérlés alkalmazással, távirányító Fehér Split klíma
341 090 Ft 603 590 Ft
Klíma, Ground Control 12, invert split légkondícionáló, 12000 BTU, fehér
Ground Control 12 inverteres split klíma Fehér Split klíma 3,5 kW
288 690 Ft 474 190 Ft
Klíma, Windwaker Supreme 9000, invert split légkondícionáló, 9000 BTU, 2.6/2.8kW, távirányító
Windwaker Supreme 9000 inverteres split klíma Fehér Split klíma 2,8 kW
310 490 Ft 517 390 Ft

Split-Klimaanlage - effizient zum Frischegefühl in den saját vier Wänden

Amikor a közép-európai éghajlaton a hőmérő trópusi hőmérsékletet ígér, sokak számára az otthoni légkondicionálás a legjobb megoldás. A gyors hűtés érdekében a modern osztott légkondicionáló egységek kiváló választásnak bizonyulnak. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy miről is szól egy osztott klímaberendezés, és miért érdemes osztott klímaberendezést vásárolni.

Mi az a split klíma?

Az osztott légkondicionáló egy olyan osztott egység, amely két végberendezést egyesít. A légkondicionálót kültéri egységként kapcsolja össze a beltéri egységgel. A hűtőcső köti össze a két elemet egymással. Beltéri egységként a légkondicionáló rendszer nedves, meleg levegőt szív a belső térből az osztott légkondicionáló rendszerbe, és az elpárologtató tekercsen keresztül hűtést biztosít. Ennek a folyamatnak az eredménye a kondenzátum, amely egy kondenzációs tömlőn keresztül távozik. A külső homlokzaton lévő helyiségekbe tápcsatornák juttatják be a levegőt. A légkondicionáló fali/benti egységként a lehűtött levegőt visszahozza a helyiségbe. A hűtőközeg-vezeték a hűtőközeget a légkondicionálóhoz, mint kültéri egységhez szállítja. A hűtést ezután egy kompresszor biztosítja. A felszabaduló meleg levegőt a kültéri egység elszívja. A split egység a helyiségen kívüli levegőt dolgozza fel.

Milyen előnyökkel jár egy klímaberendezés mint osztott eszköz?

Az osztott egységek előnye, hogy a beltéri hőmérséklet nagyon gyorsan lehűl, és így kényelmes lakókörnyezetet biztosítanak. Működésük során nagyon csendesek, hatékonyak és igényorientáltak. Ezenkívül több beltéri egységet lehet kombinálni egyetlen kültéri egységgel. Ezenkívül helytakarékos módon mutatkoznak be. Mivel a beépített kompresszor rugalmas energiafogyasztással rendelkezik, a készüléknek nem kell teljes terheléssel működnie. A kívánt hőmérséklet így a maximális teljesítmény töredékével érhető el, és állandó szinten tartható. Egy osztott klímaberendezés egyharmaddal gyorsabban éri el a kívánt beltéri hőmérsékletet. Ráadásul a normál működés során nincs szükség a hűtőközeg utántöltésére. A split egységek egy egész lakást vagy egy egész házat hűthetnek. Ennek azonban előfeltétele, hogy ezek kis tárgyak és nagy teljesítményű eszközök legyenek. Ha az osztott klímaberendezést rendszeresen szervizelik, és nem használják folyamatosan, akkor hosszú élettartamban részesül.

Kann ein Splitgerät ebenfalls zum Heizen verwendet werden?

Ha osztott klímaberendezést választ, akkor körülbelül 60%-kal nagyobb fűtési teljesítményt érhet el, mint egy állandó kompressziós inverteres klímaberendezés. A levegő optimálisabban osztható el egy split rendszerrel, mint a hagyományos radiátorokkal. Az osztott egységek is nagyon tisztán működnek.

Für welche Einsatzbereiche eignen sich Klimasplitgeräte?

A magánlakásokban való használat mellett az osztott klímaberendezések túlfűtött irodákban is alkalmazhatók. De orvosi rendelőkben, orvosi intézményekben, közintézményekben és irodákban is kellemes hűvösséget teremtenek a split klímaberendezések, amikor a hőség behatol a belső térbe. Az osztott klímaberendezés ezért magán- és kereskedelmi célokra egyaránt használható, és nagyszerű hőelvonást biztosít.

Vásároljon egy erős split klímaberendezést

Nagy teljesítményű split klímaberendezések választékát kínáljuk Önnek időtálló kivitelben. Magas energiahatékonysági osztályba tartoznak, megbízhatóan működnek és rövid idő alatt kellemes beltéri klímát biztosítanak. Rendelje meg split klímáját most, és szerezzen abszolút frissességet a Klarsteintől!

fel