3 év jótállás 14 napos elállási jog

Légkondícionálók


Split-Klimaanlage - effizient zum Frischegefühl in den saját vier Wänden

Amikor a közép-európai éghajlaton a hőmérő trópusi hőmérsékletet ígér, sokak számára az otthoni légkondicionálás a legjobb megoldás. A gyors hűtés érdekében a modern osztott légkondicionáló egységek kiváló választásnak bizonyulnak. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy miről is szól egy osztott klímaberendezés, és miért érdemes osztott klímaberendezést vásárolni.

Mi az a split klíma?

Az osztott légkondicionáló egy olyan osztott egység, amely két végberendezést egyesít. A légkondicionálót kültéri egységként kapcsolja össze a beltéri egységgel. A hűtőcső köti össze a két elemet egymással. Beltéri egységként a légkondicionáló rendszer nedves, meleg levegőt szív a belső térből az osztott légkondicionáló rendszerbe, és az elpárologtató tekercsen keresztül hűtést biztosít. Ennek a folyamatnak az eredménye a kondenzátum, amely egy kondenzációs tömlőn keresztül távozik. A külső homlokzaton lévő helyiségekbe tápcsatornák juttatják be a levegőt. A légkondicionáló fali/benti egységként a lehűtött levegőt visszahozza a helyiségbe. A hűtőközeg-vezeték a hűtőközeget a légkondicionálóhoz, mint kültéri egységhez szállítja. A hűtést ezután egy kompresszor biztosítja. A felszabaduló meleg levegőt a kültéri egység elszívja. A split egység a helyiségen kívüli levegőt dolgozza fel.

Milyen előnyökkel jár egy klímaberendezés mint osztott eszköz?

Az osztott egységek előnye, hogy a beltéri hőmérséklet nagyon gyorsan lehűl, és így kényelmes lakókörnyezetet biztosítanak. Működésük során nagyon csendesek, hatékonyak és igényorientáltak. Ezenkívül több beltéri egységet lehet kombinálni egyetlen kültéri egységgel. Ezenkívül helytakarékos módon mutatkoznak be. Mivel a beépített kompresszor rugalmas energiafogyasztással rendelkezik, a készüléknek nem kell teljes terheléssel működnie. A kívánt hőmérséklet így a maximális teljesítmény töredékével érhető el, és állandó szinten tartható. Egy osztott klímaberendezés egyharmaddal gyorsabban éri el a kívánt beltéri hőmérsékletet. Ráadásul a normál működés során nincs szükség a hűtőközeg utántöltésére. A split egységek egy egész lakást vagy egy egész házat hűthetnek. Ennek azonban előfeltétele, hogy ezek kis tárgyak és nagy teljesítményű eszközök legyenek. Ha az osztott klímaberendezést rendszeresen szervizelik, és nem használják folyamatosan, akkor hosszú élettartamban részesül.

Kann ein Splitgerät ebenfalls zum Heizen verwendet werden?

Ha osztott klímaberendezést választ, akkor körülbelül 60%-kal nagyobb fűtési teljesítményt érhet el, mint egy állandó kompressziós inverteres klímaberendezés. A levegő optimálisabban osztható el egy split rendszerrel, mint a hagyományos radiátorokkal. Az osztott egységek is nagyon tisztán működnek.

Für welche Einsatzbereiche eignen sich Klimasplitgeräte?

A magánlakásokban való használat mellett az osztott klímaberendezések túlfűtött irodákban is alkalmazhatók. De orvosi rendelőkben, orvosi intézményekben, közintézményekben és irodákban is kellemes hűvösséget teremtenek a split klímaberendezések, amikor a hőség behatol a belső térbe. Az osztott klímaberendezés ezért magán- és kereskedelmi célokra egyaránt használható, és nagyszerű hőelvonást biztosít.

Vásároljon egy erős split klímaberendezést

Nagy teljesítményű split klímaberendezések választékát kínáljuk Önnek időtálló kivitelben. Magas energiahatékonysági osztályba tartoznak, megbízhatóan működnek és rövid idő alatt kellemes beltéri klímát biztosítanak. Rendelje meg split klímáját most, és szerezzen abszolút frissességet a Klarsteintől!

fel