3 év jótállás 14 napos elállási jog

Uzsonnás dobozok

Uzsonnás dobozok

Az uzsonnás dobozok nagyszerű a konyha kiegészítői. Az uzsonnás doboz egy hordozható tároló, amelyben könnyedén magával viheti az ételt. Az uszonnás doboz készülhet fémből, műanyagból, üvegből vagy más anyagból. Az uzsonnás dobozok gyakran szigeteltek, hogy a tartalmukat melegen vagy hűvösen tartsák. Általában a gyerekek hordják, amikor iskolába vagy kirándulni mennek. Egyes uzsonnás dobozok olyan rekeszekkel rendelkeznek, amelyekben többféle étel is elfér.

Az uzsonnás dobozok csomagolása jó módja lehet a pénzmegtakarításnak és az egészségesebb táplálkozásnak. Ha saját magának hoz ételt saját uzsonnás dobozodban, az is környezetbarátabb lehet, mintha étteremben vagy máshol vásárolná meg az ebédet. Ha uzsonnás doboz vásárlását fontolgatja, nem fogja megbánni. Tekintse meg minőségi uzsonnás dobozaink kínálatát, és olvasson többet az uzsonnás dobozokról ebben a cikkben.

Milyen típusú uzsonnás dobozokat talál itt?

Uzsonnás dobozok széles választékában többféle dobozt találhat, amelyekben otthonról máshová vagy fordítva is el tudja vinni az ételt. Ezenkívül az uzsonnás dobozok minimalista kialakítása is érdekelheti Önt. Választékunk a kicsiknek is örömet szerez, akiket a vidám design elragadhat.

 • Reggeliző szett - reggeliző szettjeink nem csak funkciójukkal, hanem dizájnjukkal is gyönyörködtetik Önt. Szép színvariációkat talál a felnőtteknek szánt reggelizőszettekből, valamint a gyermekeknek szánt, motívumokkal ellátott reggelizőszetteket. A reggeliző készlet 4-6 rekeszt tartalmazhat az ételek számára. A reggeliző készlet mellé egy palackot is értékelni fog, amelyet más célokra, például sportolásra is használhat.

 • Uzsonnás dobozok gyerekeknek és felnőtteknek - Az ebédes dobozok kínálatában külön uzsonnás dobozokat is kínálunk, amelyekben gyümölcsöt vagy más könnyebb rágcsálnivalókat lehet felszeletelni. Az uzsonnás doboz sűrűbb folyékony ételekhez alkalmas uzsonnás doboz. Elvarázsolja Önt a dizájnjával és színvilágával. Egy kisebb méretű uzsonnás dobozt is kínálunk - a Schmatzfatz easy tízórai dobozt

 • Uzsonnás doboz - lunchbox gyerekeknek - a lunchbox egy nagyszerű uzsonnás doboz, amelybe csomagolhatja gyermeke ebédjét. Szép színes kialakítással és szép mintákkal rendelkezik, amelyek közül még a legigényesebb gyermek is biztosan választani tud. Az uzsonnás doboz mérete is érdekelheti, mert ezt az uzsonnás dobozt 2, 4 vagy akár 6 rekeszre is oszthatja. Ez biztosan tetszeni fog a változatos étrend kedvelőinek.

Milyen funkciókat élvezhet az uzsonnás dobozunkkal?

 • Külön zárható külön rekeszek az uzsonnás dobozban. Ez azt jelenti, hogy még ha például paprikát, sajtot, kolbászt és gyümölcsöt is csomagol az uzsonnás dobozába, az egyes ételek nem veszik fel egymás szagát. A fedél jól zár, és a szétválasztó betéteknek köszönhetően az ételeket külön tárolhatja az uzsonnás dobozban.

 • Lehetőség az uzsonnás doboz mosogatógépben történő mosására. Mivel a kiegészítő tartályok is kivehetők, az uzsonnás doboz nagyon könnyen tisztítható.

 • Biztonságosan zárható patentok - amelyeknek köszönhetően az uzsonnás doboz nagyon könnyen zárható és tökéletesen zárt. Nem kell aggódnia amiatt, hogy az ételek az uzsonnás dobozból a táskájába ömlenek.

 • Az uzsonnás doboz alkalmas sűrű folyadékok, például túró, zabkása vagy joghurt tárolására. Azonban nem alkalmas híg folyadékok, víz, tej vagy gyümölcslé és mások számára.

Milyen anyagokból készülhet az uzsonnás doboz?

 • Műanyag uzsonnás doboz - könnyű súlyú, melegíthető mikrohullámú sütőben és mosogatógépben mosható. Az uzsonnás dobozaink BPA-mentesek, ami azt jelenti, hogy nincsenek káros hatással az egészségünkre.

 • Rozsdamentes acél uzsonnás doboz - bár a műanyagokhoz képest nehezebb ebédlődobozokhoz tartozik, jó ellenállóságával és tartósságával elégedett lesz. Mikrohullámú sütőbe azonban nem lehet betenni.

Hogyan válasszunk uzsonnás dobozt?

 • Uzsonnás doboz mérete - az uzsonnás doboz méretét az étkezési szokásai, valamint az adagok száma alapján válassza meg.

 • Az uzsonnás doboz tisztítása - Ha van mosogatógépe, mindenképpen olyan uzsonnás dobozt válasszon, amelyet ebben a háztartási gépben gond és sérülés nélkül el lehet mosni.

 • Az uzsonnás doboz rekeszeinek száma - válasszon olyan uzsonnás dobozt, amely elegendő rekesszel rendelkezik. Ha a főétkezéshez több köretet is szokott enni, válasszon több rekesszel rendelkező uzsonnás dobozt. A legnépszerűbbek a legalább 2 vagy 4 rekeszes uzsonnás dobozok, de kínálunk 6 rekeszes uzsonnás dobozokat is

 • Tervezés - válassza ki az Önnek tetsző dizájnt. Az uzsonnás dobozok számos színkombinációban kaphatók, így biztosan megtalálja az Ön számára a megfelelőt. A gyerekek is élvezni fogják a színes, játékos motívumokkal díszített uzsonnás dobozokat.

Milyen előnyökkel jár a Klarstein.hu oldalon történő vásárlás?

 • Rengeteg dizájnos uzsonnás doboz egy helyen.
 • Ingyenes szállítás Magyarország egész területén, ha előre fizet kártyával.
 • Az expressz szállításként megjelölt termékek esetében garantáljuk, hogy két munkanapon belül kiszállításra kerülnek.
 • Kiterjesztett garancia termékeinkre - 3 évig garantált.

Gyakran feltett kérdések

Mire való az uzsonnás doboz?

Az uzsonnás doboz egy olyan tárolóedény, amelyet ételek szállítására használnak, általában a munkahelyre vagy az iskolába. Általában fémből vagy műanyagból készül, viszonylag légmentesen zár, könnyű, és több élelmiszer számára tartalmaz rekeszeket.

Moshatom az uzsonnás dobozt mosogatógépben?

Uzsonnás dobozaink egyszerűen moshatók mosogatógépben. Ez igaz a BPA-mentes műanyag uzsonnás dobozokra, de a rozsdamentes acélból készült uzsonnás dobozokra is.

Biztonságos a műanyag uzsonnás dobozok használata?

Az igazság az, hogy a műanyagok veszélyesek. A műanyag uzsonnás dobozok mérgező vegyi anyagokat, például BPA-t juttatnak a bennük lévő ételbe. Ha azonban műanyagból készült uzsonnás doboza van, de ez az uzsonnás doboz BPA-mentes, nem kell aggódnia, hogy káros hatással lesz az egészségére.

fel