3 év jótállás 14 napos elállási jog

Szemetes kukák


Hulladékgyűjtő kosár

A Klarstein kiváló minőségű és modern kosarakat kínál Önnek különböző méretekben és kivitelben. Nagyon könnyen kezelhetők és vonzó kialakításukkal nyűgöznek le mindenkit. Sok konyhai hulladékgyűjtő kosár van hulladékválogató rendszerrel felszerelve. Így nagyon könnyen szétválasztható a háztartási hulladék a szerves hulladéktól és a sárga kukába dobott hulladéktól. Különböző modellek közül választhat, ahol egy tárolónak 2 rekesze van. Az Ordnungshüter 3 rendszerrel olyan hulladékválogató rendszert kínálunk Önnek, amelyben a hulladékgyűjtő kosár 3 rekeszre van osztva. Minden termék rozsdamentes acélból készül, és porszórt bevonattal van ellátva. Belül praktikus tartókat talál a szemeteszsákoknak, amelyek gyorsan eltávolíthatók.

Cleansmann és Cleanton hulladékgyűjtő kosarak

A két modell sok hasonlóságot és kevés különbséget mutat. Nemcsak a konyhában, hanem a fürdőszobában, az előszobában, a kertben és mindenhol, ahol gyorsan és megbízhatóan szeretne megszabadulni a hulladéktól. A kiváló minőségű anyagnak és a vonzó kialakításnak köszönhetően jól beilleszthetőek a belső vagy külső tér összképébe. Mindkét modell kapacitása 50 liter, ami sok. A hulladék szagtalan és biztonságosan lezárt. Mindkét esetben érzékelőtálcáról van szó. Ha ki akarja dobni a szemetet, azt teljesen érintés nélkül megteheti. Ha 20 cm vagy annál kisebb távolságra mozog, az érzékelőkosár automatikusan kinyílik. Ezután 5 másodpercig nyitva marad, majd magától újra bezáródik. A hulladékgyűjtő kosarat egy gombnyomással is működtetheti.

Orderly 3 - 3 rekeszes hulladékgyűjtő kosár

Az Ordnungshüter 3-mal a hulladékválogatás gyerekjáték. Belül három stabil vödör található, amelyek világosan elkülönülnek egymástól. A szerves hulladék gyűjtésére szolgáló kuka zöld matricával, az általános háztartási hulladék gyűjtésére szolgáló kuka barna matricával, a műanyagok gyűjtésére szolgáló kuka pedig sárga matricával van ellátva. A szemét kidobásához a vödör elölről nyílik. Ez az elülső fedél integrált nyitásának köszönhetően lehetséges. Lehetősége van arra, hogy minden egyes vödröt külön-külön kivegyen, kiürítse, majd visszahelyezze.

2 rekeszes hulladékgyűjtő - háztartási hulladék és szerves hulladék

A különböző modellek egy vagy 2 rekesszel rendelkeznek. Ez utóbbi esetben a pedálos vagy érzékelős kukák lehetővé teszik a normál háztartási hulladék és a szerves hulladék egyértelmű elkülönítését. Ha az érzékelővel való működést részesíti előnyben, többek között a következő modellek közül választhat:

  • Grandmaster Trash
  • Royal szemétérzékelő vagy
  • Ultraclean érintésmentes érzékelőkosár.

Ezeknek a kosaraknak döntő előnye, hogy nemcsak szagszűrővel, hanem stabil ózonsterilizálással is fel vannak szerelve. A hulladékban található vírusok és baktériumok körülbelül 90%-át képes biztonságosan és megbízhatóan elpusztítani. Az érzékelőnek köszönhetően nem kell kézzel kinyitnia a konyhai szemetes kosarat. Ha 20 cm-en belülre vagy közelebb kerül, akkor ez automatikusan megtörténik. Ezután 5 másodperce van a hulladék újratöltésére, mivel a vödör ezután ismét bezáródik.

Vásároljon hulladékgyűjtő kosarat - szívesen adunk tanácsot!

Érdekli és szeretne hulladékgyűjtő kosarat vásárolni? Akkor örülünk, ha kapcsolatba lép velünk. Szívesen segítünk Önnek a választásban.

fel