Asztali mosogatógépek

Asztali mosogatógép, Amazonia 6, 1300W, F, 49dB, 6 edénykészlet, nyomógombos vezérlés
Amazonia 6 mosogatógép Ezüst metál 55 cm 43,5 cm
146 090 Ft 169 990 Ft
Asztali mosogatógép, Amazonia 6, 1300W, F, 49dB, 6 edénykészlet, nyomógombos vezérlés
Amazonia 6 mosogatógép 6 0 55 cm
134 890 Ft 258 690 Ft
Asztali mosogatógép, Amazonia 6 Smart Dishwasher App Control Szabadon álló 1380W
Amazonia 6 intelligens mosogatógép 1 55 cm Mosogatógép
158 190 Ft 168 090 Ft
Asztali mosogatógép, Amazonia 6 Smart Dishwasher App Control Szabadon álló 1380W
Amazonia 6 intelligens mosogatógép 1 55 cm Mosogatógép
157 090 Ft 168 090 Ft
Asztali mosogatógép, Lagoona, , EEK F, 1380 W, 6,5 l, 6 szett, fehér
Lagoona mosogatógép 0 55 cm Mosogatógép
127 790 Ft 167 590 Ft
Asztali mosogatógépek, Oceana, szabadon álló, beépítés nélkül, 860 W, F energiaosztály, fehér
Oceana mosogatógép 2 6 Ltr 6
114 490 Ft 177 490 Ft
Asztali mosogatógép, Havasia UV 6 Luminance, UV-fény, üveg előlap, szabadon álló, 1380W
Havasia UV 6 Luminance mosogatógép 55 cm Mosogatógép 21 kg
138 890 Ft 189 090 Ft
Asztali mosogatógép, Havasia UV 8, UV-fény, szabadon álló / beépíthető, 1620 W
Havasia UV 8 mosogatógép 55 cm Mosogatógép 28 kg
164 990 Ft 241 390 Ft
Asztali mosogatógép, Havasia UV 8 Neo, asztali UV-fény, szabadon álló / beépíthető, 1380 W
Havasia UV 8 Neo,asztali mosogatógép 55 cm Mosogatógép 28 kg
150 990 Ft 241 390 Ft
Asztali mosogatógép, Amazonia 6 Secret, 6 program, fehér
Amazonia 6 Secret mosogatógép 6 1820 Ltr 0
168 090 Ft
Asztali mosogatógép, Havasia UV 6, UV-fény, szabadon álló, 1380W
Havasia UV 6 mosogatógép 55 cm Mosogatógép 21 kg
121 990 Ft 221 990 Ft
Asztali mosogatógép, Havasia UV 6 Luminance, UV-fény, üveg előlap, szabadon álló, 1380W
Havasia UV 6 Luminance mosogatógép 55 cm Mosogatógép 21 kg
117 790 Ft 189 090 Ft
Asztali mosogatógép, Azuria, EEK F, 1380W, 6,5L, 6 teríték, üveg előlap, fehér
Azuria mosogatógép 6 0 55 cm
130 290 Ft 162 490 Ft
Asztali mosogatógép, Melville 3, szabadon álló, telepítés nélkül, 3 edénykészlet, F energiahatékonysági osztály
Melville 3 mosogatógép 10041183_energy_label 42 cm 16,5 kg
231 090 Ft
Asztali mosogatógép, Havasia UV 6, UV-fény, szabadon álló, 1380W
Havasia UV 6 mosogatógép 55 cm Mosogatógép 21 kg
116 990 Ft 221 990 Ft
Asztali mosogatógép, Havasia UV 6 Secret, UV fény, 6 program
Havasia UV 6 Secret beépíthető mosogatógép 55 cm Mosogatógép 26,5 kg
141 290 Ft 237 090 Ft

Asztali mosogatógép vásárlása - tökéletes útmutató

Az asztali mosogatógép a modern konyha alapvető eszköze. Kompakt és könnyen kezelhető, ideális kis lakásokba vagy irodákba, ahol a hely szűkös. Nagyszerű választás olyan egyedülállóknak vagy pároknak is, akiknek nincs sok mosogatnivalójuk. A hagyományos mosogatógépekhez képest az asztali mosogatógép energiatakarékosabb és víztakarékosabb.

Az asztali mosogatógép nem csak kis helyiségekben jelent praktikus megoldást. Az edények tisztán tartásának hatékony módja, miközben vizet és energiát takarít meg. Kis méretének köszönhetően nemcsak könnyen tárolható, de könnyen szállítható is. Ezért nagyszerű választás az Ön számára, ha gyakran költözik.

Kis méretük ellenére az asztali mosogatógépek elképesztő mennyiségű edény elmosására képesek. A különböző edénytípusok és evőeszközök tisztítására különböző programokkal rendelkeznek. Ez teszi őket sokoldalú eszközzé minden konyhában.

Az asztali mosogatógép funkcióinak megértése

Az asztali mosogatógép több, mint egy kis, praktikus készülék. A konyhában létfontosságú szerepet játszhat. Különösen egy olyan háztartásban, amely fenntarthatóságra és hatékonyságra törekszik.

Egy asztali mosogatógéppel nemcsak időt és energiát takaríthat meg az edények mosogatásakor, hanem a vízfogyasztást is csökkentheti. Így Ön is hozzájárul a környezetvédelemhez.

Az asztali mosogatógépek sokoldalú készülékek. A csészéktől és poharaktól kezdve a tányérokon és tálakon át mindenféle edényt és evőeszközt megtisztíthatnak. Egyes modellek még speciális programokkal is rendelkeznek a kényes edények vagy a makacs szennyeződések számára.

Kompakt méretük ellenére az asztali mosogatógépek lenyűgöző mennyiségű edényt tudnak elmosogatni. Egy asztali mosogatógépben általában hat teríték is elfér, így ideális a kis háztartások vagy irodák számára. Ráadásul könnyen használhatóak és karbantarthatóak, így praktikus választásnak bizonyulnak, ha hatékony és problémamentes mosogatási megoldást keres.

Mini asztali mosogatógép előnyei

A mini asztali mosogatógép számos előnnyel jár. Az egyik legfontosabb a helytakarékosság. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyen elfér a munkalapon.

Elfér egy kis konyhában, és nem foglal sok helyet. Emellett könnyű és hordozható, így ideális nyaralókban vagy mobilházakban való használatra.

A mini asztali mosogatógép másik előnye az energiahatékonyság. Kevesebb vizet és áramot használ, mint egy hagyományos mosogatógép.

Ez jelentős energiamegtakarítást eredményezhet. Emellett csökkenti a vízfogyasztást, ami jót tesz a környezetnek.

Végül a miniatűr asztali mosogatógép nagyon felhasználóbarát egyben. Különböző típusú edényekhez és szennyeződésekhez tervezett mosási programok sorát kínálja. Ezenkívül telepakolható és kiüríthető, és minimális karbantartást igényel.

Az asztali mosogatógép nagyon praktikus választás, különösen az egyszemélyes háztartásokban.

A fő jellemzők, amelyekkel egy kis asztali mosogatógépnek rendelkeznie kell

Amikor kis asztali mosogatógépet vásárol, figyelembe kell vennie néhány fontos jellemzőt. Mindenekelőtt figyelnie kell a kapacitásra. Egy jó miniatűr asztali mosogatógépnek legalább hat teríték elmosására kell alkalmasnak lennie. Különböző mosási programokkal kell rendelkeznie, hogy megfeleljen a különböző tisztítási igényeknek.

Egy másik fontos jellemző az energiahatékonyság. Egy jó miniatűr asztali mosogatógépnek energiatakarékosnak kell lennie, és kevés vizet kell használnia. Ez nem csak a környezetnek tesz jót, hanem az üzemeltetési költségek csökkentéséhez is hozzájárulhat.

Végezetül pedig a felhasználóbarát működésre is figyelni kell. Egy jó kis asztali mosogatógépnek könnyen kezelhetőnek és karbantarthatónak kell lennie. Könnyen pakolhatónak és kiüríthetőnek is kell lennie. Ezenkívül rendelkezzen világos és érthető használati utasítással.

Hogyan lehet maximalizálni az asztali mosogatógép hatékonyságát?

Az asztali mosogatógép hatékonyságának maximalizálása érdekében van néhány tippünk, amelyet követhet. Mindig győződjön meg arról, hogy a gép tele van, mielőtt bekapcsolja. Ez nemcsak a vízfogyasztást csökkenti, hanem hatékonyabb tisztítást is biztosít.

Egy másik tipp, hogy válassza ki a megfelelő mosogatási programot az edények típusához mérten. A legtöbb mosogatógép különböző programokkal rendelkezik, amely a különböző típusú edényekhez és szennyeződésekhez igazodik. A megfelelő program kiválasztása biztosítja a hatékony mosogatást. A gép így nem fogyaszt a szükségesnél több energiát.

Végül rendszeresen tisztítsa meg a mosogatógép szűrőit, és győződjön meg arról, hogy a mosókarok nem dugultak el. Ez segít fenntartani a gép hatékonyságát. Ezenkívül garantálja, hogy az edények mindig tiszták és fényesek lesznek.

Használati utasítás lépésről-lépésre az asztali mosogatógéphez

Az asztali mosogatógép használata nagyon egyszerű. Íme egy lépésről-lépésre követhető útmutató, amely segít Önnek.

 • A mosogatógép bepakolása: kezdje a piszkos edények mosogatógépbe helyezésével. Ügyeljen arra, hogy a tárgyak ne legyenek túlzsúfolva, és ne ütközzenek egymásnak.
 • A megfelelő program kiválasztása: Válassza ki az edénytípusnak leginkább megfelelő mosogatási programot. A legtöbb készülék többféle programot tartalmaz. Az enyhén szennyezett edények gyors öblítési ciklusától az erősen szennyezett edények intenzív mosási ciklusáig.
 • Adjon hozzá mosogatószert: Töltsön ajánlott mennyiségű mosogatószert a kijelölt rekeszbe. Egyes mosogatógépek rendelkeznek egy fényesítő öblítő tartállyal is, amelyet szintén fel kell tölteni.
 • A mosogatógép elindítása: Csukja be a mosogatógép ajtaját, és nyomja meg az indítógombot. A mosógép ezután elindítja a kiválasztott mosogatási programot.
 • Az edények kipakolása: A program végeztével nyissa ki az ajtót, és a kirakodás előtt hagyja az edényeket néhány percig hűlni.

Mit szabad és mit nem szabad miniatűr asztali mosogatógép használatakor

Mint minden készülék esetében, a miniatűr asztali mosogatógép használatakor is van néhány ajánlás és iránymutatás, amelyet figyelembe kell venni. Íme néhány közülük.

Ezt igen:

 • Mindig győződjön meg arról, hogy a gép tele van, mielőtt bekapcsolja. Ez maximalizálja a hatékonyságot és energiát takarít meg.
 • Válassza ki a megfelelő mosogatási programot a tisztítani kívánt edények típusához mérten. Ez biztosítja az edények hatékony megtisztítását, és hogy a készülék ne fogyasszon a szükségesnél több energiát.
 • Rendszeresen tisztítsa meg a szűrőket és öblítse a karokat. Ez segít fenntartani a mosogatógép hatékonyságát, és biztosítja, hogy az edények mindig tiszták és fényesek legyenek.

Ezt nem:

 • Ne terhelje túl a gépet. Ez azt eredményezheti, hogy az edények nem lesznek eléggé tiszták, és a készülék nem működik majd hatékonyan.
 • Ne használjon túl sok mosogatószert. Ez habosodást és esetleg a gép károsodását is okozhatja.

Hol lehet asztali mosogatógépet vásárolni: Ajánlások

Számos helyen vásárolhat asztali mosogatógépet. A legjobb helyek közé tartoznak az elektronikai szaküzletek és az online áruházak. Fontos azonban, hogy vásárlás előtt végezzen némi kutatást és olvassa el a véleményeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minőségi terméket vásárol.

A Bosch, a Siemens és az AEG a legnépszerűbb mosogatógépmárkák közé tartoznak. Ezek a márkák kiváló minőségű termékeikről ismertek, és számos modell közül választhat.

Asztali mosogatógép vásárlásakor fontos a garanciát is megnézni. Egy jó garancia megnyugtatja Önt, és segíthet pénzt megtakarítani meghibásodás vagy probléma esetén.

Tippek egy kis asztali mosogatógép karbantartásához

A megfelelő gondozás és karbantartás jelentősen meghosszabbíthatja a kis asztali mosogatógép élettartamát és javíthatja a hatékonyságát. Íme néhány tipp a gondozáshoz.

 • Rendszeresen tisztítsa meg a szűrőket: a mosogatógép szűrői segítik az ételmaradékok felfogását, és idővel eltömődhetnek. A gép hatékonyságának fenntartása érdekében rendszeresen tisztítsa őket.
 • Ellenőrizze a mosókarokat: A mosogatógép mosókarjai segítenek egyenletesen eloszlatni a vizet az edényeken. Győződjön meg róla, hogy nem tömődtek el, és szabadon forognak.
 • Használja a megfelelő mosogatószert: nem minden mosogatószer alkalmas minden mosogatógéphez. Ügyeljen arra, hogy olyan terméket használjon, amely alkalmas a gépéhez.
 • Rendszeresen futtassa a tisztítási ciklusokat: ha rendszeresen használja a mosogatógépet, hasznos lehet időről időre lefuttatni egy tisztítási ciklust. Ez segít eltávolítani a lerakódásokat, frissen és tisztán tartja a gépet.

Táblázat asztali mosogatógép - Végszó

Az asztali mosogatógép kiváló készülék, amely praktikus és hatékony. Ideális kis lakásokba vagy irodákba, és segíthet a vízfogyasztás csökkentésében és az energiahatékonyság javításában. Megfelelő gondoskodás és karbantartás mellett az asztali mosogatógép hosszú évekig megbízható szolgálatot tehet. Akár egyedülálló, aki egy egyszerű mosogatógépet keres, akár környezetbarátabb megoldást keres egy kis háztartásba, az asztali mosogatógép tökéletes választás lehet az Ön számára.

fel