3 év jótállás 14 napos elállási jog

Konyhai robotgép teszt és útmutató​ 2023

A konyhai robotgépek a mindennapok igazi hősei. Ezek már különböző kivitelben kaphatók. Keverés, dagasztás, habverés, szeletelés, aprítás, főzés vagy párolás: a megfelelő konyhai robotgéppel sok mindent elvégezhet. Nem tudja, melyik a megfelelő az Ön számára? Akkor a legjobb helyen jár nagyszerű útmutatónkkal. Bemutatjuk Önnek a Klarstein konyhai robotgépek különböző típusait, ismertetjük azok előnyeit és hátrányait, és segítünk Önnek az ideális döntés meghozatalában.

A konyhai gépek jellemzői és funkciói​

Útmutatónkban 4 különböző típusú konyhai robotgépet szeretnénk bemutatni: konyhai robotgép, turmixgép, többfunkciós konyhai robotgép és húsdaráló. Egy dolog közös bennük: megszabadítják Önt a munkától. A klasszikus mixertől kezdve, amely biztosítja a tészta egyenletes keverését és dagasztását, különösen sütéskor, a multifunkcionális konyhai gépeken át, amelyek felaprítják, amire főzéskor szüksége van, és néha még magát a főzést is átveszik, a húsdarálóig, amely igazi segítő a friss hús feldolgozásakor. ​

Klarstein konyhai robotgép​

Bella Elegance Küchenmaschine

Terméktipp​

Bella Elegance konyhai robotgép​

A Bella Elegance egy igazi forradalom a konyhájában, nemcsak vizuálisan, hanem praktikus funkcióival is. Keverés, dagasztás, habverés: a Bella Elegance mindenre készen áll.​ ​

 • Kompakt és erős: 1300 W-os teljesítményével és mindössze 3,7 kg-os súlyával mindig készen áll.
 • Rugalmasság: akár 2 kg tésztát is készíthet 3 tartozékkal és 5,2 literes rozsdamentes acél tállal
a termékhez

Konyhai robotok, ahogyan Ön elképzeli őket. A klasszikus konyhai robotgép gyakran dagasztó- vagy keverőgép. Általában három tartozékkal rendelkeznek: egy tésztahorog, egy keverőtartozék és egy habverő. Attól függően, hogy mennyit süt, ügyelnie kell az adott tál térfogatára. A teljesítmény azt jelzi, hogy milyen erős a konyhai robotgép motorja. Ha szeret nehéz kenyértésztát és hasonlókat dagasztani, akkor a készüléknek legalább 1500 W teljesítményűnek kell lennie.​

  Előnyök: ​

 • Energiatakarékos tésztadagasztás és tésztakeverés​
 • Könnyű használat ​
 • A konyha elegáns kiegészítője​

  Hátrányok: ​

 • kevésbé helytakarékos, mint egy botmixer​

Bella Pico 2G turmixgép​

Bella Pico 2G Rührmaschine

Terméktipp​

Bella Pico 2G turmixgép​

A Bella Pico 2G kompakt kialakításával és 1300 Wattos teljesítményével, 6 fokozatával és impulzus funkciójával nyűgöz le mindenkit! Ez azt jelenti, hogy a turmixgép bármilyen tésztához készen áll ​

 • Intelligens: Bolygókeverő rendszerrel tökéletes tészta minden alkalommal​
 • Tartós: A keverő- és tésztakampók tartós öntött alumíniumból készültek​
a termékhez

A turmix– vagy gyakran dagasztógépek – nélkülözhetetlen segítői a tésztagyártásnak. A tészta keménységétől függően különböző tartozékokkal érheti el a tökéletes eredményt: A habverő alkalmas a habveréshez, a keverőhorog a könnyű tésztákhoz, míg a dagasztóhorog a kemény kenyértésztát gyúrja meg az Ön számára. Dagasztó készülékeinkkel gyakran akár 2 kg tésztát is könnyedén feldolgozhat, miközben takarít a konyhában, más finomságokat készít, vagy egyszerűen csak pihen egy kicsit.

  Előnyök: ​

 • Nagy teljesítményű keverőrendszer ​
 • 3 különböző tartozék​
 • Kisebb és könnyebb, mint más turmixgépek

  Hátrányok: ​

 • Több helyet igényel a konyhában, mint egy botmixer

Multifunkcionális konyhai robotgép​

Lucia Multifunktions-Küchenmaschine

Terméktipp​

Lucia Multifunkcionális konyhai robotgép​

Keverőgép, turmixgép és húsdaráló egyben: a praktikus tartozékoknak köszönhetően a Lucia mindent könnyedén elvégez. Reggel smoothie, délután sütemény, este pedig frissen darált hús? Minden lehetséges egyetlen készülékkel. ​

 • Mindig készenlétben : 2000 W-os teljesítményével és számos tartozékával mindig készen áll a használatra. ​
 • Átalakítható: Gyorsan és egyszerűen átalakítható a praktikus tartozékokkal​
a termékhez

Ahogy a megnevezés is mutatja, a multifunkciós konyhai robotgépek valóban sokoldalúak. A kategóriájukba tartoznak az olyan kombinált készülékek, mint a Lucia, de a termofőzők és a többfunkciós aprítógépek is, amelyek a gyümölcsök és zöldségek szeletelésének fárasztó munkája mellett néha a főzést és a párolást is elvégzik Ön helyett. Attól függően, hogy hogyan szeretné használni a többfunkciós konyhai robotgépet, kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára ideális terméket.​

  Előnyök: ​

 • sok funkció egy eszközben
 • Gyors átalakítás
 • Nagy teljesítmény

  Hátrányok: ​

 • Elég nagyok és nehéz
 • a tartozékok megfelelő tárolóhelyet igényelnek

Konyhai robotgép húsdaráló

Fleischwolf Küchenmaschine

Terméktipp​

 Kraftprotz Húsdaráló

A név mindent elárul. A nagy teljesítményű berendezéssel a húsfeldolgozás igazi gyerekjáték lesz

 • A név mindent elárul. A nagy teljesítményű berendezéssel a húsfeldolgozás igazi gyerekjáték lesz
 • Változatos: számos tartozék a legjobb minőségben
a termékhez

Ha rendszeresen feldolgozza a friss húst, és inkább saját maga dolgozza fel, minthogy készen vásároljon, akkor ez a húsdaráló az Ön számára a megfelelő. A különböző lyukacsos tárcsák segítségével otthon is készíthet darált húst, kolbászt és még sok mást. A nehéz munkát a daráló nagy teljesítményű motorja végzi. Az eszközök élelmiszer-biztonságos anyagokból készülnek, ezért nem jelentenek kockázatot.

  Előnyök: ​

 • nagy teljesítményű
 • Rengeteg tartozékkal rendelkezik
 • Sokoldalú: darált húshoz, kolbászhoz és még sok máshoz szükséges tartozékokkal

  Hátrányok: ​

 • Elég sok helyet foglal
 • Nem végez egyszerre több funkciót

A konyhai robotgépek összehasonlítása

Tippek a Klarstein konyhai robotgép vásárlásához

Melyik konyhai robotgép a legjobb? Erre a kérdésre nincs általános válasz. A konyhai robotgépek tesztjének köszönhetően azonban áttekintést adhatunk a különböző funkciókról és jellemzőkről, hogy kiválaszthassa az Önnek megfelelő készüléket. A Klarsteinnél számos különböző típusú konyhai robotgép közül választhat, amelyeket a modern kialakítás és a jó ár-érték arány jellemez. A konyhai robotgépek típusai eltérőek, különösen a tisztítás tekintetében. Az ár/teljesítmény arány mindig attól függ, hogy elsősorban mire szeretné használni a készüléket. Természetesen a végeredmény a konyhai robotgép típusától függően is változik, ezért érdemes előre alaposan átgondolni, hogy elsősorban mit szeretne vele csinálni a konyhában. Eszközeinket könnyű használni. Mindazonáltal mindig tegyen biztonsági óvintézkedéseket, és olvassa el figyelmesen az utasításokat.

Konyhai robotgép teszt - Fedezze fel a különbségeket és hasonlóságokat

Konyhai robotgép Turmixgép Multifunkciós konyhai robotgép Húsdaráló
Keverőrendszer Bolygókeverő rendszer Bolygókeverő rendszer Bolygókeverő rendszer rozsdamentes acél penge
Méretek 22,4x38x36 22,5x32,5x40 23x38x37 41x36x22
Teljesítmény 2000 teljesítmény wattban / 2,7 teljesítmény lóerőben 1300 teljesítmény wattban / 1,7 teljesítmény lóerőben 2000 teljesítmény wattban / 2,7 teljesítmény lóerőben 700 teljesítmény wattban (munkateljesítmény) 1800 teljesítmény wattban (teljesítményzár és impulzus funkció)
Súly 6,2 kg 3,7 kg 11 kg 5,3 kg
Sebességfokozatok száma 6 (al és impulzus funkciójával nyűgöz le mindenkit) 6 (al és impulzus funkciójával nyűgöz le mindenkit) 6 (al és impulzus funkciójával nyűgöz le mindenkit) 2
Kapacitás 5,2 liter 5 literes 5,2 liter és 1,5 liter a turmixgép tartályában /

Küchenmaschinen FAQs

Az egyik lényegében a másik gyűjtőfogalma. A konyhai robotgép jelenthet bármit, a turmixgéptől a hőfőzőig. A keverőgépeket mindenekelőtt a bolygókeverő rendszerük és a tészta nagyon jó előállítására való képességük jellemzi.

Ha gyakran szeret kenyeret és nehéz élesztős tésztákat gyúrni, akkor legalább 1500 W teljesítményű konyhai robotgépet ajánlunk.

A biztonság mindig az első helyen van. Győződjön meg arról, hogy van-e stabil állványa (a legtöbb konyhai robotgépünk tapadókoronggal rendelkezik), biztonságos-e a csatlakoztatás, és hogy a készüléket megfelelően használja-e. Ez magában foglalja azt is, hogy ne lépje túl a konyhai robotgép maximális kapacitását.

Igen! A nagy teljesítményű motorral ellátott GrandPrix thermofőzőnk segít aprítani, főzni, gőzölni, keverni, gyúrni és még sok minden mást. Magazinunkban számos olyan receptet talál, amelyeket felhasználhat a vele való főzés során.

A konyhai robotgépek praktikus segítők szinte mindenben a konyhában. Segítenek a receptek gyorsabb és egyszerűbb megvalósításában. A klasszikus keverő- és dagasztógépek különösen hasznosak a sütéshez. A Klarstein magazinunkban számos inspiráló sütési receptet talál

Ez függ az Ön konyhai robotgépének típusától és teljesítményétől is. A mixereket nem szabad nagy mennyiségű tészta vagy kemény élelmiszerek, például diófélék, fagyasztott húsok és hasonlók elkészítésére használni. Ha azonban van egy multifunkciós konyhai robotgépünk, mixerrel vagy thermofőzővel, akkor ezeket az ételeket is elkészíthetjük. Mindig ügyeljen arra, hogy ne terhelje túl a gépet. A legtöbb konyhai robotgép rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel, de ha valami furcsának tűnik, kapcsolja ki a készüléket, és húzza ki a konnektorból.

Ez attól függ, hogy milyen mennyiséget szeretne rendszeresen elkészíteni. A legtöbb konyhai robotgépünk 5 literes tállal rendelkezik. Egyszerre 2 kg tésztát készíthetünk vele.

Erre sem lehet általánosságban válaszolni. A keverők általában 3 tartozékkal rendelkeznek: dagasztóhoroggal, tésztakampóval és habverővel. A többfunkciós konyhai gépekhez egyéb tartozékok is rendelkezésre állnak: turmixgép, húsdaráló, tésztagép, kekszprés, gőzölő tartozék és még sok más.

fel