3 év jótállás 14 napos elállási jog

Páramentesítők

Páramentesítők

A Klarstein páramentesítő készülékei segítenek otthonát megszabadítani a párás vagy dohos levegőtől. A levegő tisztításának köszönhetően frissebb, kellemesebb érzéssel fog társulni az otthon töltött időt, továbbá megelőzhető a nehézkes légzés és elkerülhető a lecsapódó pára, amely akár a bútorokat vagy a falakat is megrongálhatja. A Klarstein kínálatában több különböző légtiszító páramentesítő gép található eltérő méretekben, teljesítménnyel és stílussal, így mindenki könnyen megtalálhatja az otthonába tökéletesen illő terméket.

Páramentesítő készülék

A Klarstein páramentesítő készülék segítségével naponta legalább 220 ml felesleges párát tud kiszűrni otthona levegőjéből, amit a készülék a saját félliteres tartályába gyűjt össze. A berendezés rendkívül energiahatékony ugyanis mindössze 22 W fogyasztással működik. A páramentesítő készülék víztartályához egy érzékelő tartozik, amely automatikusan detektálja, ha a víztartály megtelik és kikapcsolja a készüléket a tartály ürítéséig.

A párátlanítón egy LED fény jelzi, amennyiben a tartály ürítése szükségessé válik. Egy kisebb méretű Klarstein légtisztító 40 négyzetméteres szobákat vagy helyiségeket egymagában is teljesen képes párátlanítani, a nagyobb készülékek pedig akár nagyobb helyiségek teljes lefedésére is alkalmasak. Ezek a berendezések legjobban az olyan helyiségekben fejtik ki hatásukat, ahol fokozott a páraképződés, mint például egy gardrób, spájz vagy fürdőszoba.

Okos párátlanító készülék

A Klarstein kínálatában elérhető okos párátlanító készülékek WiFi kapcsolat segítségével távolról is kezelhetők, így könnyen integrálhatók akár okosotthonba is. Ezek a nagyteljesítményű berendezések könnyen eltávolítják a párás levegőt és jobb, frissebb környezetet varázsolnak otthonába. Egy Klarstein DryFy Connect okos termék 370 W teljesítmény mellett akár 170 köbméter levegőt képes keringetni egy óra alatt és akár napi 20 liter párát képes kiszűrni a levegőből. A készülékhez egy 4 liter űrtartalmú tartály tartozik, melynek megtelésére egy LED fény figyelmeztet. A mobilalkalmazáson keresztül időzített működés is beállítható, illetve távolról vezérelhető, így teljes mértékben a saját igényeire szabhatja a párátlanító készülék működését.

A páramentesítő készülékek fő tulajdonságai

Áruházunkban páramentesítő készülékek széles skálája érhető el. A kisebb, belépő szintű modellek 22 W teljesítmény mellett inkább egy kisebb helyiségbe, kamrába vagy gardróbba alkalmasak, míg a nagyobb 370 W teljesítményű csúcsmodellek tágas tereket és nagyobb szobákat is képesek teljesen páramentesíteni. A kompaktabb modellek esetében a levegő kívánt páratartalma akár 5%-ra pontosan szabályozható 30 és 80% között, míg egyes készülékek szárítási módban is használhatók, ami folyamatos működést jelent a levegő páratartalmától függetlenül. A modellek belső szárítást is végeznek, így a párátlanító készülék belseje sem penészedik, hiszen a belső szárítás teljesen meggátolja a penészképződést.

Hogyan válasszunk páramentesítő berendezést?

Vásárlás előtt érdemes átgondolni milyen helyiségben/helyiségekben lesz használva a páramentesítő készülék, illetve azt, hogy az adott helyiség egészét, vagy csak egy részét szeretnénk vele páramentesíteni. Ezen felül javasolt mérlegelni, hogy milyen gyakorisággal lesz mozgatva a berendezés, és szükség esetén több egységet vásárolni. A Klarstein kínálatában különböző igényekre különböző árfekvésű, eltérő kialakítású és stílusú páramentesítő készülékek szerepelnek, amelyek közül mindenki egyszerűen megtalálhatja a számára tökéletes berendezést.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen körülmények között működik a páramentesítő készülék?

A Klarstein párátlanító készülék maximális teljesítményre képes 30 Celsius fokos hőmérsékletnél és 80%-os relatív páratartalom mellett.

Hova kerül a levegőből kivont pára és nedvesség?

A páramentesítő gép saját tartályában tárolja a levegőből kiszűrt párát, majd a tartály megtelése előtt figyelmeztet, illetve kikapcsolja magát.

Integrálható okosotthonba a Klarstein páramentesítő készülék?

Igen, egyes modellek, mint a DryFy Connect képesek WiFi kapcsolatra, így könnyen integrálhatók okosotthonba.

fel