3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kényelmes hőmérséklet a lakásban a lapventilátorral

Amikor a nyár beköszönt és a hőmérséklet emelkedik, gyakran kellemetlenül meleg lesz a lakásban. Különösen, ha egy tetőtéri lakásról vagy egy olyan helyiségről van szó, ahol sok a déli nap, sokan szeretnének lehűlni. A padlóventilátor remek módja annak, hogy friss levegőt hozzon a lakótérbe! Ha padlóventilátort vásárol, használhatja a nappaliban, a gyerekszobában és a hálószobában. A Klarstein termékcsalád padlóventilátorokat kínál különböző kivitelben a kellemes beltéri klíma biztosítása érdekében. A praktikus ventilátorok az irodában is hasznosak, akkor könnyebb a munka!

So funktioniert ein Standventilator

A működési mód minden modell esetében azonos. A rácsház belsejében találhatók a szárnyak, amelyek elektromos meghajtásúak, és mozgásba hozzák a levegőt. A szoba hőmérséklete nem változik, de a szoba levegője hűvösebb. A gyengéd huzat ártalmatlan az egészségre, de kellemes hatást fog érezni, és újra könnyebben lélegezhet.

Az állvány stabil tartást biztosít. Ezenkívül a ventilátor mobil és variálhatóan használható. Az energiafogyasztás alacsony, ventilátoraink 28 és 65 W között működnek . A standventilátorok olcsó, nagy teljesítményű készülékek, amelyek egész nyáron jó szolgálatot tesznek.

Ideális hálószobákba, nappalikba és irodákba: alacsony zajszintű padlóventilátorok

Különösen jó az álló ventilátor, amely csendes. A hálószobában különösen praktikus a csendes ventilátor. Minden Klarstein állványventilátor nagyon csendes. Csak egy lágy sziszegő hangot hall, amely nem zavarja Önt munka, tévénézés vagy zenehallgatás közben. Az egyenletes, alacsony zajszintű fejlődés még éjszaka sem jelent akadályt. A modern állványos ventilátor olyan csendes, hogy nagyon jól használható a hálószobában vagy a gyerekszobában.

Különösen praktikus: padlóventilátor távirányítóval

Minden ventilátor több fokozatban kapcsolható. A lapátok forgási sebessége aszerint állítható, hogy a tolóerő gyengébb vagy erősebb legyen. Kínálatunkban távirányítóval ellátott padlóventilátorok is találhatók, amelyek kényelmesen kezelhetők a kanapéról vagy az íróasztalról. Jó példa a távirányítóval ellátott állványos ventilátorokra a Cool Tropic modell, amely piros vagy fekete színben kapható. Ez a ventilátor nagyon elegáns kialakításával és beépített időzítőjével is meggyőző. Ha modern megjelenésű és nagy teljesítményű állványos ventilátort szeretne vásárolni, a Klarsteinnél biztosan megtalálja a megfelelő modellt.

Tervezés és teljesítmény - mi számít egy ventilátorban

A Klarstein számos padlóventilátort kínál, amelyek ideálisak a forró évszakban. Ventilátory so stojanom sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Egy fémes színű ventilátor, mint például az Ethos High Performance ventilátor, szintén nagyon jól mutat. Minden modell teljesítménye meggyőző, így a ventilátor megvásárlásával kellemes szobaklímát kap. Tudja meg, melyik állványos ventilátor a legjobb Önnek!

Toronyventilátor vs. állványos ventilátor

Állványos vagy toronyventilátor? Azok, akik nemcsak a levegőt szeretnék felkavarni, hanem a helyiség aktuális hőmérsékletét is szeretnék néhány fokkal csökkenteni, a Klarsteinnél toronyventilátorok és egyéb légkondicionálók széles választékát is megtalálják. Semmi sem állhat egy gyönyörű repülés útjába - vegyen egy állványos ventilátort és élvezze a napsütéses napokat!

fel