3 év jótállás 14 napos elállási jog

Fazekak és lábasok


Edények és serpenyők vásárlása

Az edények kétségtelenül a legfontosabb konyhai eszközök közé tartoznak. Ahhoz, hogy kedvenc ételei mindig tökéletesen elkészüljenek, gondoskodnia kell arról, hogy edényei jó minőségűek legyenek. Ellenkező esetben előfordulhat például, hogy a serpenyő rövid idő után deformálódik, vagy hogy a hő nem egyenletesen oszlik el a serpenyőn. A megfelelő edény vagy serpenyő kiválasztása a különböző típusú előkészületekhez és ételekhez szintén fontos.

Ezek a különböző edények és serpenyők minden konyhában ott vannak

A bevonatos serpenyő nagy előnye, hogy gyakorlatilag semmi sem ég meg rajta, és később nagyon könnyen tisztítható. Sokkal kevesebb zsírra is van szüksége, ami hozzájárul az alacsonyabb kalóriatartalmú étrendhez és a nagyobb tudatossághoz. Mivel például egy tükörtojáshoz nincs szükség egy nagy serpenyőre, érdemes lehet háztartását egy teljes, különböző méretű serpenyőkészlettel felszerelni. A steak serpenyőket, ahogy a neve is mutatja, elsősorban szaftos steakekhez, de más grillezett ételekhez, például halakhoz és zöldségekhez is használják. Általában öntöttvasból készülnek, jellegzetes bordázott aljjal rendelkeznek, és gyakran rendelkeznek a felesleges zsiradék elvezetésére szolgáló csatornával. Ha edényeket szeretne vásárolni, akkor választhat egy komplett főzőedénykészletet is. Nemcsak különböző méretű, hanem különböző típusú főzőedényeket is tartalmaz. Például egy lábas, amely általában hosszú fogantyúval vagy fogantyúkkal rendelkezik, és különösen alkalmas sütéshez és pároláshoz. A főzőedénykészlet klasszikus fedeles edényeket is tartalmaz, amelyek többek között tészta, burgonya, rizs és levesek főzésére is alkalmasak.

Edényalátétek és filc a konyhai eszközökhöz

Bármilyen edényt is választ, a tetejét és az alját mindig védeni kell a karcolásoktól. Ez azonban nehéz lehet, ha a konyhaszekrényben tároljuk, mivel az eszközöket általában helyhiány miatt egymásra kell helyezni. Szerencsére azonban a kár könnyen megelőzhető. Mindössze jó edényalátétekre vagy filcbetétekre van szüksége. Helyezze őket a konyhai eszközök közé, hogy egyfajta pufferként szolgáljanak. Használhatja őket íróasztalának vagy munkafelületének védelmére is. Különlegesség: a filcpárnákat könnyedén tetszőleges méretre vághatja!

Serpenyők, sütők és egyebek: hosszú éveken át boldoggá teszik Önt

Akár önmagában, akár egy komplett készletben, a jó edényekkel a főzés, sütés, párolás és pörkölés legalább kétszer olyan élvezetes. Praktikus: Sok edény- vagy serpenyő készletben már megtalálhatóak a hozzá illő alátétek. Így a vásárlás után azonnal elkezdheti a munkát! A minőségi edényeket és serpenyőket szívesen fogadjuk lakásavató vagy esküvői ajándékként is!

GYIK

Milyen méretűek legyenek a főzőedényeim?

A 24-28 centiméteres edények elegendőek egy normál háztartás számára; ha rendszeresen több vendéget szeretne vendégül látni, akkor az edényeknek legfeljebb 36 centiméteresnek kell lenniük.

Hogyan kell gondoskodni a bevonatos serpenyőről?

Egyszerűen használjon forró vizet, nem túl agresszív tisztítószert és egy puha ruhát. Mindenáron kerülje a durva szivacsokat.

Miből készülnek a serpenyők és edények?

A bevált anyagok elsősorban az öntöttvas és a rozsdamentes acél, de néha a réz, az alumínium és a zománc is.
fel