3 év jótállás 14 napos elállási jog

Mennyezeti ventilátorok


Mennyezeti ventilátor: trópusi és otthonos sikk - hűsítő szellő, amely nem igényel (álló) helyet

Az a tény, hogy a mennyezeti ventilátorok röviddel a villamosítás után a trópusi országokban a középületek általános jellemzői lettek, hatékonyságuk bizonyítékául szolgálhat. A mennyezeti ventilátor legnagyobb előnye a mérete: az akár 134 cm-es lapátátmérő optimális légáramlást tesz lehetővé. (Valószínűleg) a legnagyobb hátránya az, hogy a ventilátort nem lehet "eltenni". A különböző anyagokból készült különböző formatervezési minták azonban ma már lehetővé teszik a vizuálisan tökéletes integrációt az adott lakókörnyezetbe. A mennyezeti ventilátor világítással további praktikus előnyöket kínál. V: Télen a mennyezetre szerelt rotor határozottan csökkentheti a fűtési költségeket. Egy másik előnye a mennyezeti ventilátor csendes működése. A ventilátorral ellátott mennyezeti lámpa így több legyet is megöl egy csapásra.

Wie funktioniert ein Deckenventilator?

A mennyezeti ventilátor a meleg levegőt a magasban keringeti - és hűsítő légáramlatként visszaküldi lefelé. Ez

  • először is, a hő felhalmozódása a mennyezet alatt megakadályozható
  • másodszor, hatékony és egyenletes légkeringés érhető el, ami kellemesnek tűnik.

Ako sa musí otáčať stropný ventilátor?

A "nyári és téli üzemmódú" modellek esetében a rotorlapátok forgásiránya télen megfordítható - t. az felfelé irányuló légáramlással. Ez olyan nyomást hoz létre, amely a meleg levegőt a szoba falain keresztül visszaáramoltatja. Ahelyett, hogy feleslegesen a mennyezet alatt maradna, a meleg levegő visszatér a helyiség lakott részébe - a fűtési költségek megtakarítása egyértelműen mérhető. Így lehetne megválaszolni ezt a kérdést.

Mennyezeti ventilátor: csendes működés

A mennyezeti ventilátor vásárlásáról szóló döntés azonban általában közvetlenül a nyár előtt születik meg. Végül is a ventilátor legnemesebb feladata a hűsítő szellő biztosítása. Ugyanilyen fontos azonban, hogy a hálószobában lévő mennyezeti ventilátor csendesen viselkedjen. A lapátok méretének köszönhetően a mennyezeti ventilátoroknak nem kell olyan gyorsan forogniuk ehhez a művelethez, de így is hatékony légáramlást érnek el - és ugyanakkor csendesek is. Szinte minden modell három teljesítményszinttel rendelkezik, és még "teljes teljesítményen" is alig éri el az 50 db feletti értékeket. A távirányítóval ellátott mennyezeti ventilátor ezért különösen alkalmas a hálószobába: csendes, kellemesen hűvös és kellemetlen huzat nélküli.

Ventilátorlámpa: könnyű és minden stílusú enteriőrbe illő kialakítással

A mennyezet alatt forgó lapátok áramot igényelnek - a lámpás mennyezeti ventilátor okosan kihasználja azt a tényt, hogy a szoba megvilágításához szükséges csatlakozó általában már a mennyezet közepén található. A világítással ellátott mennyezeti ventilátor mindig távirányítóval van felszerelve, amely biztosítja a világítás és a ventilátor független bekapcsolását. A beszerelt lámpatestek tökéletesen illeszkednek az adott kialakításhoz. A matt, csiszolt alumínium kombinációja ezüstszínű pengékkel vagy nikkel kivitelben, valamint a matt üveg és a meleg fafurnér, például dió, cseresznye vagy rózsafa kombinációja finoman elegáns megjelenést kölcsönöz a távirányítóval ellátott mennyezeti ventilátoroknak. A fa, például világos juharfa megjelenésű mennyezeti ventilátor nagyon hangulatosnak tűnik, a fehér szín kissé láthatatlan, a fekete szín markáns hangsúlyt ad.

Mennyezeti ventilátor vásárlása: mit kell figyelembe venni?

Számos fontos szempontot kell figyelembe vennie, amikor egy világító ventilátor megvásárlását fontolgatja. Egy 105 cm-es szárnyfesztávolság elegendő egy körülbelül 15 m2 -es helyiséghez . Egy 20 m2-es szobaméretű helyiségtől, ajánlott egy 132 cm-es lapátátmérőjű mennyezeti ventilátort vásárolni. Stropné ventilátory nie sú ľahké; súlyuk modelltől függően 5 és 15 kg között van. Ezért előzetesen ellenőrizni kell a fémmennyezetek teherbírását. Ezen túlmenően meg kell kérdezni, hogy van-e

  • stropný ventilátor s osvetlením
  • vagy mennyezeti ventilátor világítás nélkül

meg kell történnie. Stropné svetlo s ventilátorom ponúka ďalšiu praktickú výhodu. A mennyezeti ventilátor világítással és távirányítóval, csendes működéssel, nem hagy kívánnivalót maga után a kényelem tekintetében. Minden Klarstein mennyezeti ventilátort részletes és könnyen érthető szerelési útmutatóval szállítunk - de ha kétségei vannak, forduljon szakemberhez, hogy biztosra menjen. Aztán jöhet a következő hőhullám - a Klarstein gondoskodik arról, hogy hűvös maradjon.

fel