3 év jótállás 14 napos elállási jog

Fali és mennyezeti infrapanelek


Helytakarékos és kényelmes: infravörös fűtés a falon vagy a mennyezeten

Az infravörös fűtőtestek vonzó alternatívát kínálnak a hagyományos radiátorok helyett. Különösen ajánlottak olyan helyiségekbe, mint például a fürdőszobák: fő előnyük, hogy a felhasználók már röviddel a bekapcsolás után kellemes meleget éreznek. Az infravörös sugarak késedelem nélkül biztosítják a tökéletes szobahangulatot - senkinek sem kell megvárnia, amíg a fűtőberendezés felfűti az egész helyiséget. További előnye az alacsony költség és a könnyű telepítés. Itt az üzletben az érdeklődők a modellek széles választékát találják, amelyeket optimális ár-érték arány jellemez.

Azonnali hő: így működik az infravörös fűtés

Az elektromosan vezérelt infravörös fűtőtestek elve jelentősen eltér a hagyományos konvektoros fűtőtestektől. A hagyományos radiátorok a helyiség levegőjét melegítik, míg a falon vagy a mennyezeten elhelyezett infravörös fűtőtestek közvetlenül a hatásos területen termelnek hőt. A konvektoros fűtőtestek esetében meglehetősen hosszú időbe telik, amíg a felhasználók kellően meleg szobában tartózkodnak. A meleg levegő először a mennyezetre emelkedik - hosszú időbe telik, amíg az egész helyiség hőmérséklete eléri a megfelelő szintet. Ezzel szemben az infravörös sugarak közvetlenül felmelegítik azokat a testeket és tárgyakat, amelyekre ráesnek. Amikor a lakók bekapcsolják a falra vagy mennyezetre szerelt sugárzó fűtőtestet, és megállnak előtte, azonnal észreveszik a melegítő sugarakat. Ezenkívül ezek a fűtőberendezések azonnal felmelegítik az adott térben lévő összes falat, padlót és bútort. Ez különösen a fürdőszobában bizonyul előnyösnek: a reggeli fürdőszobába lépés előtti nehézkes bemelegítés vagy az éjszakai energiaigényes előmelegítés a múlté az infrasugárzókkal!

Az infravörös fűtés több előnye a mennyezeten vagy a falon

Ha a lakosok infravörös fűtést szerelnek a falakra vagy a mennyezetre, számos további előnyhöz jutnak. A konvektoros fűtőtestekkel ellentétben az infravörös fűtőtestek például csendesek. Ez a funkció a fürdőszobában vagy más helyiségben is növeli a jó közérzetet. Ezenkívül az infravörös technológia nem termel port, és nem szárítja ki a helyiség levegőjét. Ez csökkenti a tisztítási erőfeszítéseket és javítja a levegő minőségét. Az infravörös fűtés előnyeit különösen az allergiások értékelik. Ezek az innovatív fűtőberendezések az energiahatékonyság szempontjából is meggyőzőek. Azonnal előállítják a szükséges hőt - így megtakarítják a költséges előmelegítést.

Fali és mennyezeti fűtőtestek ideálisak kis helyiségekbe

Sok házban a fürdőszobák, a vendégvécék és a konyhák kicsik. Hagyományos fűtési rendszer telepítése még kisebbé tenné a teret. A falra vagy mennyezetre szerelhető infravörös fűtőberendezés üdvözlendő alternatíva. A boltban található összes modell lapos, ezért helytakarékos. Szinte semmi helyet nem foglalnak - a lakosok jól használhatják! Ha úgy dönt, hogy infravörös fűtési rendszert telepít a mennyezetre, akkor még a meglévő falakat is korlátlanul használhatja bútorok és hasonlók elhelyezésére.

Infrafűtés beszerzése: egyszerű telepítés és alacsony beruházási költségek

Az infravörös fali vagy mennyezeti fűtőtestek pénzügyi összehasonlításban is kiemelkednek. Először is, az infravörös fűtőtestek olcsóbbak, mint a hagyományos radiátorok. Másodszor, megszűnnek a kézművesek hatalmas költségei. A központi fűtés radiátorai kiterjedt munkálatokat igényelnek, például csőfektetést, míg az infravörös mennyezeti vagy falfűtési rendszer csak a hálózatra való csatlakoztatást igényli. Ha a kívánt hely közelében van konnektor, a laikusok könnyen felszerelhetik maguk is. Ehhez jönnek még a mennyezeten vagy falon elhelyezett infravörös fűtőberendezés üzemeltetésének költségelőnyei. A Klarstein szaküzletben minden igényre megtalálja a megfelelő infrasugárzót! Ezek között számos formátumú és különleges kialakítású fűtőtestek is szerepelnek, mint például a világító infravörös mennyezeti fűtőtest.

fel