Kombinált hűtők

Kombinált hűtőszekrény, Miro, hűtőszekrény, írófelületként használható elülső oldal, 91 l, F, zöldségrekesz, fekete
Miro hűtőszekrény Fridge_freezer Fekete 53 watt
89 690 Ft 139 290 Ft
Kombinált hűtőszekrény, Cool Cousin, hűtőszekrény fagyasztóval, 70/11 literes, 40 dB, E, fekete
Cool Cousin hűtőszekrény fagyasztóval Fridge_freezer Fekete
100 190 Ft 109 990 Ft
Kombinált hűtőszekrény, Miro XL, hűtőszekrény fagyasztóval, 180/69 l, F, írótábla kialakítású elülső rész, fekete
Miro XL kombinált hűtőszekrény Fridge_freezer Fekete 107 watt
243 590 Ft 387 990 Ft
Retró hűtőszekrény, Beercracker 91L, A+ energiaosztály, fagyasztódoboz, palacknyitó, vörös
Beercracker 91 L hűtőszekrény Hűtőszekrény Piros
72 390 Ft 121 990 Ft
Kombinált hűtőszekrény, Audrey, hűtőszekrény fagyasztóval, 97 l/39 l, retró megjelenés
Audrey kombinált hűtőszekrény Fridge_freezer Fekete
128 190 Ft 203 090 Ft
Klarstein Cool Cousin | Kühl-Gefrier-Kombination | 70 / 11 Liter
Cool Cousin, hűtőszekrény fagyasztóval, 70/11 l, 40 dB, 2 polc Fridge_freezer Ezüst metál
88 690 Ft 142 090 Ft

Kombinált hűtőszekrények fagyasztóval

A hűtőszekrények egyik legnépszerűbb típusa a fagyasztóval kombinált hűtőszekrény. Ezek a konyhai készülékek külön hűtő- és fagyasztórekesszel rendelkeznek - mindegyiknek külön ajtaja van. Ez sok lakástulajdonos számára nagyon praktikussá és kényelmessé teszi őket.

Végül el kell döntenie, hogy melyik stílus illik a konyhájához. A kombinált hűtő-fagyasztó készülékek többféle stílusban kaphatók, ezért fontos, hogy olyat válasszon, amelyik kiegészíti a meglévő berendezését.

A kombinált hűtő-fagyasztó készülékek előnyei:

 • Kombinálja a hűtőszekrényt és a fagyasztót egy készülékben - nem kell külön megvásárolni a hűtőt és a fagyasztót, így gazdaságosabb.

 • Kompaktság - a kombinált hűtőszekrényeket függőlegesen tervezték, így kevesebb helyet foglalnak el a konyhában.

 • Széles választék - többféle kombinált hűtőszekrényt kínálunk, így Ön kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

A kombinált hűtőszekrények hátrányai:

 • Kisebb fagyasztókapacitás - általában érvényes, hogy a kombinált hűtőszekrények kevesebb helyet biztosítanak az élelmiszerek tárolására a fagyasztórekeszben, mint a hagyományos fagyasztók.

Milyen típusú kombinált hűtőszekrényeket kínálunk

 • Étterem, büfébe vagy más gasztro-üzembe keres fagyasztót.
 • Nagy családja van, amelynek sok tárolóhelyre van szüksége az élelmiszerek számára.
 • Nagy mennyiségű kedvezményes árú élelmiszert szokott vásárolni.
 • Szüksége van a vágásból származó hús tárolására? A fagyasztóláda segít a hús tárolásában.

A fagyasztóládák előnyei:

 • Hűtőszekrény fenti fagyasztóval - az ilyen típusú kombinált hűtőszekrények a hűtőszekrény tetején található fagyasztórekesszel rendelkeznek. Az ilyen kombinált hűtők általában kisebb fagyasztóval rendelkeznek, mint azok, amelyekben a fagyasztó a hűtő alján található. Előnye azonban, hogy ha kiveszi az ételt a fagyasztóból, nem kell lehajolnia.

 • Hűtőszekrény lenti fagyasztóval - ez a fajta kombinált hűtőszekrény nagyobb fagyasztórekesszel rendelkezik, de az élelmiszerek rendszeres kivevése megterhelő lehet az állandó hajolgatás miatt. Emellett ez a hűtőszekrény nem igazán alkalmas idősek vagy hátgerinc problémákkal küzdők számára.

 • Hűtőszekrény és fagyasztó egymás mellett - vannak olyan modellek is, ahol a hűtőszekrény és a fagyasztó függőlegesen egymás mellett helyezkedik el. Az ilyen hűtőszekrényeket amerikai hűtőszekrényeknek is nevezik, mint például a Grand Host L.

 • Kétajtós hűtőszekrények - A kétajtós hűtőszekrényeknek saját ajtaja van a hűtőrekesznek és külön ajtaja a fagyasztórekesznek. Ennek előnye, hogy amikor az egyik ajtó nyitva van, a kombinált hűtőszekrény másik részéből nem távozik hő.

 • Egyajtós hűtőszekrények - ezek a hűtő-fagyasztó készülékek csak egy ajtóval működnek, amelyen a hűtő és a fagyasztó osztozik.

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt fagyasztóval?

A fagyasztók kiválasztásakor figyelembe kell venni néhány fontos tényezőt. Először is el kell döntenie, hogy melyik a megfelelő méret az Ön igényeinek megfelelően. Ezek az egységek többféle méretben kaphatók, ezért fontos, hogy olyat válasszon, amelyik elfér a konyhájában.

A második fontos tényező maga a hűtő-fagyasztó térfogata. A piacon többféle hűtő-fagyasztó készüléktípus létezik, ezért először is át kell gondolnia, hogy mennyi élelmiszert fog tárolni a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A kiválasztás során azt az egyenletet használhatja, hogy a háztartásban személyenként legalább 60 liter legyen a hűtőszekrényben és legalább 25 liter a fagyasztóban.

Egy másik fontos tényező a fagyasztó típusa. Egyes hűtő-fagyasztó kombinációk ládafagyasztóval, míg mások felülre szerelt fagyasztóval rendelkeznek. A fagyasztóládák általában energiatakarékosabbak, így jó választás lehet, ha az energiaszámlákon szeretne spórolni.

Ezeknek a hűtőszekrényeknek az előnye, hogy általában olcsóbb, mint két különálló háztartási gép vásárolása. A hűtő-fagyasztó készülékek árai eltérőek lehetnek, de gyakran olcsóbbak, mintha külön-külön vásárolnának hűtőszekrényt és fagyasztót. Ez egy nagyszerű lehetőség lehet azok számára, akik alacsony költségvetéssel rendelkeznek.

A fagyasztóval ellátott hűtőszekrények általában jobb fagyasztási teljesítményt és hatékonyságot nyújtanak, mint a fagyasztó nélküli hűtőszekrények. Ez azt jelenti, hogy az élelmiszerek tovább maradnak frissek, és nem kell aggódnia amiatt, hogy olyan gyorsan megromlanak. Ha fontos Önnek az élelmiszerek frissessége, akkor ez mindenképpen fontos tényező.

Ha praktikus és kényelmes módot keres az élelmiszerek hűtésére, a hűtő-fagyasztó kombináció remek választás. Tartsa szem előtt ezeket a tényezőket vásárláskor, és biztosan megtalálja a saját igényeinek megfelelő tökéletes egységet.

fel