Humidorok

Humidor, El Presidente 37, 37L,  2 fiók, 1 cédrusfa rekesz
El Presidente 37 humidor Fekete
115 790 Ft 162 490 Ft
Humidor, El Presidente 48, 48L,  3 fiók, 1 cédrusfa rekesz
El Presidente 48 humidor Ezüst
113 390 Ft 121 790 Ft
Humidor, El Presidente 23, 45 W, érintésvezérlés, bükkfa, 23L, LED
El Presidente 23 humidor Fekete 45 watt
72 490 Ft 91 990 Ft
Humidor, El Presidente 23, 45 W, érintésvezérlés, bükkfa, 23L, LED
El Presidente 23 humidor Ezüst 45 watt
76 990 Ft 91 990 Ft
Humidor, El Dorado 89, Érintésvezérlés 89L LED
El Dorado 89 humidor és borhűtő , Borhűtő Fekete
304 090 Ft 346 590 Ft
Humidor, El Presidente 37, 37L,  2 fiók, 1 cédrusfa rekesz
El Presidente 37 humidor Ezüst
87 890 Ft 162 490 Ft
Humidor, El Presidente 48, 48L,  3 fiók, 1 cédrusfa rekesz
El Presidente 48 humidor Fekete
93 190 Ft 121 790 Ft
Humidor, El Dorado 108, Érintésvezérlés 108L LED
El Dorado 108 humidor és borhűtő , Borhűtő Fekete
192 290 Ft 284 290 Ft

Humidor vásárlása a Klarstein-nél - a prémium szivarok tökéletes tárolása

A szivarok prémium termékeknek számítanak, és a drága termékek szegmensébe tartoznak. Ezért tárolásukkal szemben rendkívül magas követelmények merülnek fel. Ahhoz, hogy a szivarok hosszabb tárolás során egyáltalán elszívhatók legyenek, nagyon fontos, hogy kívülről párásítsuk őket. Ha ez nem történik meg, akkor középtávon kiszáradnak, ami igazi szentségtörésnek bizonyulna. A megoldás tehát egy speciális rendszer, amely a szivarokat megfelelő páratartalommal látja el: az elektromos humidor, amely különböző változatokban kapható a Klarstein webáruházban.

Hogyan működik pontosan egy humidor szekrényke?

Ez egy olyan humidor szekrény, amely minden további manipuláció nélkül azonnal használható. A humidorban párásító és páratartalom-mérő is található. A nedvességmérő a páratartalom mérésére használható egy humidor szekrényben. A stabil hűtés mellett az ajánlott páratartalom körülbelül 70 %. A nedvesség könnyen pótolható a beépített víztartályon keresztül. Az elegáns dohányrudak tárolásakor célszerű az értékeket állandóan tartani. Ez az egyetlen módja annak, hogy megőrizze a szivar teljes élvezeti értékét.

A humidorban polcok vannak, amelyeket egyenként ki lehet venni. A fiókok - amelyek minőségi cédrusfából készültek - síneken csúsznak ki, így kiveheti a kívánt szivart. Ez rugalmas elosztást biztosít a humidorban.

A legtöbb párásító elektromos működtetésű. Az online áruházban kapható modellek a közepes és magas energiahatékonysági osztályba tartoznak, és a modern szabványok szerint készülnek. A belső hőmérsékletet be lehet állítani - egyénileg, az adott foknak megfelelően, és tökéletesen a szivarhoz igazítva. Ezt egy digitális kijelzőn keresztül van továbbítva. A modern érintőelemnek köszönhetően az elektromos humidor kezelése nagyon egyszerű - ez egy igazi életstílus termék, amely vizuálisan is kiemelkedik minden szivarrajongó otthonában.

Elektromos humidor - mivel tűnik ki a minőségi modell?

Azok, akik humidor vásárlása mellett döntenek, ideális esetben minőséget és szilárd kivitelezést keresnek. Érdemes megnézni a humidor falának vastagságát. Minél vastagabbak, annál ideálisabb a páratartalom stabilizálása a készülékben. Ez lehetővé teszi, hogy a párásítóban lévő higrométer a kívánt értékeket mutassa. A vastagabb falaknak köszönhetően könnyebben megbirkóznak a páratartalom ingadozásával. Az online áruházban megrendelhető modellek megfelelnek ezeknek a magas minőségi követelményeknek.

Mekkora legyen a humidor kapacitása?

A kapacitás elsősorban a személyes szivarfogyasztástól függ. A szivarokat általában úgy tárolják, hogy a hosszabb érlelésükkel kihozzák különleges aromájukat. A nagyon hosszú érleléshez ezért olyan modell ajánlott, amelyben nagyobb mennyiségű szivar tárolható. Például 65 literes vagy 78 literes változat. A körülbelül 33 literes mini humidor alkalmas alkalmi élvezetre és kisebb helyiségekbe is. Ha a közepes méreteket kedveli, a 48 literes modell kiváló választás.

Mi a helyzet a cédrusfával?

A cédrusfát szándékosan választják a szivarok tárolására, mert pozitív hatással van a szivarokra. Illata jól érezhető, és a legjobban érlelt fára utal. Előnye a szivarok dohánybogaraktól való védelme a humidorban.

fel