3 év jótállás 14 napos elállási jog

Humidor vásárlása a Klarstein-nél - a prémium szivarok tökéletes tárolása

A szivarok prémium termékeknek számítanak, és a drága termékek szegmensébe tartoznak. Ezért tárolásukkal szemben rendkívül magas követelmények merülnek fel. Ahhoz, hogy a szivarok hosszabb tárolás során egyáltalán elszívhatók legyenek, nagyon fontos, hogy kívülről párásítsuk őket. Ha ez nem történik meg, akkor középtávon kiszáradnak, ami igazi szentségtörésnek bizonyulna. A megoldás tehát egy speciális rendszer, amely a szivarokat megfelelő páratartalommal látja el: az elektromos humidor, amely különböző változatokban kapható a Klarstein webáruházban.

Hogyan működik pontosan egy humidor szekrényke?

Ez egy olyan humidor szekrény, amely minden további manipuláció nélkül azonnal használható. A humidorban párásító és páratartalom-mérő is található. A nedvességmérő a páratartalom mérésére használható egy humidor szekrényben. A stabil hűtés mellett az ajánlott páratartalom körülbelül 70 %. A nedvesség könnyen pótolható a beépített víztartályon keresztül. Az elegáns dohányrudak tárolásakor célszerű az értékeket állandóan tartani. Ez az egyetlen módja annak, hogy megőrizze a szivar teljes élvezeti értékét.

A humidorban polcok vannak, amelyeket egyenként ki lehet venni. A fiókok - amelyek minőségi cédrusfából készültek - síneken csúsznak ki, így kiveheti a kívánt szivart. Ez rugalmas elosztást biztosít a humidorban.

A legtöbb párásító elektromos működtetésű. Az online áruházban kapható modellek a közepes és magas energiahatékonysági osztályba tartoznak, és a modern szabványok szerint készülnek. A belső hőmérsékletet be lehet állítani - egyénileg, az adott foknak megfelelően, és tökéletesen a szivarhoz igazítva. Ezt egy digitális kijelzőn keresztül van továbbítva. A modern érintőelemnek köszönhetően az elektromos humidor kezelése nagyon egyszerű - ez egy igazi életstílus termék, amely vizuálisan is kiemelkedik minden szivarrajongó otthonában.

Elektromos humidor - mivel tűnik ki a minőségi modell?

Azok, akik humidor vásárlása mellett döntenek, ideális esetben minőséget és szilárd kivitelezést keresnek. Érdemes megnézni a humidor falának vastagságát. Minél vastagabbak, annál ideálisabb a páratartalom stabilizálása a készülékben. Ez lehetővé teszi, hogy a párásítóban lévő higrométer a kívánt értékeket mutassa. A vastagabb falaknak köszönhetően könnyebben megbirkóznak a páratartalom ingadozásával. Az online áruházban megrendelhető modellek megfelelnek ezeknek a magas minőségi követelményeknek.

Mekkora legyen a humidor kapacitása?

A kapacitás elsősorban a személyes szivarfogyasztástól függ. A szivarokat általában úgy tárolják, hogy a hosszabb érlelésükkel kihozzák különleges aromájukat. A nagyon hosszú érleléshez ezért olyan modell ajánlott, amelyben nagyobb mennyiségű szivar tárolható. Például 65 literes vagy 78 literes változat. A körülbelül 33 literes mini humidor alkalmas alkalmi élvezetre és kisebb helyiségekbe is. Ha a közepes méreteket kedveli, a 48 literes modell kiváló választás.

Mi a helyzet a cédrusfával?

A cédrusfát szándékosan választják a szivarok tárolására, mert pozitív hatással van a szivarokra. Illata jól érezhető, és a legjobban érlelt fára utal. Előnye a szivarok dohánybogaraktól való védelme a humidorban.

fel