3 év jótállás 14 napos elállási jog

Klarstein divatos holland sütője

Amint kisüt a nap, az emberek a kertbe jönnek. Ez a tökéletes időszak a grillezés szerelmeseinek, akik szeretnek grillezni. Okrem klasického plynového grilu alebo grilu na drevené uhlie je vynikajúcou možnosťou na prípravu jedla aj mimoriadne žiaruvzdorná holandská rúra. Ebben a prémium minőségű és tartós holland vagy öntöttvas edényben számos ételt süthet, süthet, párolhat, főzhet, vagy készíthet, és még a felső és alsó hőfokot is használhatja.

A robusztus és szilárd öntöttvas edényt a kiváló anyagtulajdonságoknak és az első osztályú kivitelezésnek köszönhetően szinte elpusztíthatatlannak tartják. Môžete si kúpiť liatinovú holandskú rúru a používať ju rôznymi spôsobmi:

  • Grill
  • Tűzhajó
  • Holland sütő Feuerstelle
  • Sütő és tűzhely

Egal ob Rösten, Schmoren oder Backen, fast alle Gerichte lassen sich damit zubereiten, wie Suppen, Eintöpfe, Gulasch, Pulled Pork, Braten, Brote und Kuchen. A hő nagyon jól felhalmozódik az edényben. Hlavným rozdielom oproti sporáku je priamy kontakt so zdrojom tepla, napríklad s uhlím. Der Topf besteht aus:

  • Topf + Deckel
  • Füße
  • Rukoväte

Ennek a holland vagy öntöttvas edénynek a lábainak köszönhetően a vastag falú, rendkívül hőálló és hőálló edényt könnyedén közvetlenül a parázsra helyezheti, vagy a fogantyúval a kandalló fölé akaszthatja. Használata egyszerű: csak adjon egy kis vizet a pácolt vagy fűszerezett ételhez, majd dobja a forró parázsba. Az öntöttvas fedél különlegessége a megemelt külső perem, amelyre brikettet vagy szenet helyezhet, hogy alsó és felső fűtést is biztosítson. Ez különösen praktikus, ha a kandallóban szeretne párolni vagy sütni. Ezenkívül a perem megakadályozza, hogy a szén az ételbe csöpögjön. Az ételeket kíméletesen és tökéletesen készítik el. Csak ne feledje, hogy főzés közben ne emelje fel túl gyakran a fedelet.

Különböző típusú holland kemencék vagy tűzálló edények

Fedezze fel a tűzkazánok széles választékát online áruházunkban. Sok modell lábakkal és fogantyúval van felszerelve. A méretek is eltérőek, például:

  • 4 liter: 2-4 személy
  • 5,7 liter: 4-6 fő részére
  • Dutch Oven 9 Liter: 10 und mehr Personen

A holland sütő készlet nagyon népszerű, és különböző részekből áll, mint például egy fazék fogantyúval, egy serpenyő, egy stílusos edény, egy sütőlap, egy edénytartó és egy fedőemelő. A készlethez általában egy fedélemelőt is mellékelnek, hogy a fedelet könnyen felemelhesse.

A holland sütő és az öntöttvas edények fontos jellemzői

A sekély és mély edények egyaránt alkalmasak magas hőmérsékletű ételkészítésre, míg a mélyebb edények ideálisak az alacsony hőmérsékletű ételkészítéshez. A különböző méreteknek köszönhetően széles kínálatunkban mindenki számára van valami. Aljjal vagy alj nélküli edényt részesít előnyben? Letztere kann sowohl drinnen als auch draußen verwendet werden. Mit dem Henkel kannst du den Dutch Topf auch über ein offenes Feuer hängen. A ak má pokrievka nožičky, možno ju jednoducho položiť na žeravé uhlíky a používať ako panvicu.

A holland sütő vásárlásának előnyei

A Klarstein holland sütő vagy öntöttvas edény vásárlásakor számos előnyt érdemes figyelembe venni, például a különböző méreteket és modelleket, amelyek nyílt tűzön, üstgrillen vagy gázgrillen használhatók.

Forró víz és egy nem fémes spatula elegendő a holland sütőkészlet tisztításához, hogy eltávolítsa az odaégett ételmaradékokat. Tisztítás után ajánlatos az edényt egy kis olajjal bedörzsölni (pl. 200 °C feletti füstpontú napraforgóolaj). Öntöttvas edényeken semmilyen körülmények között nem szabad szappanokat vagy mosószereket használni. Ezek a szerek károsítanák a patina védőrétegét, és olyan utóízt hagynának a fémekben, amely miatt azok újra megégnének.

Inspirálódjon holland sütőink, öntöttvas fazekaink és tűzálló serpenyőink innovatív kialakításából, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszú távú hozzáadott értéket kínálnak a vásárlásához. Ezenkívül minden Klarstein termékre két év garanciát és az első 60 napban ingyenes visszavásárlási lehetőséget biztosítunk.

Gyakran ismételt kérdések a holland kemencékről

Hogyan működik egy holland sütő?

Hrniec na oheň je pomerne ťažký a pevný. Öntöttvasból készül, és általában edényt, fedőt, lábakat és hordozófogantyút tartalmaz. Ez a robusztus öntöttvas edény ideális különféle főzési módszerekhez, például pároláshoz, sütéshez, sütéshez és olyan ételek sütéséhez, mint a sertéshús, pörkölt, borda, chili con carne vagy tészta. Ahhoz, hogy a főzés még jobb legyen, érdemes praktikus kiegészítőket beszerezni. Ezért vásárolhat holland sütő-készletet is.

Miből készült a tűzrakó edény?

Ez a robusztus öntöttvas főzőkészlet egy edényből és egy fedeléből áll, amelynek alján kis lábak vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy az edényt közvetlenül a parázsra állítsa, vagy a fogantyú segítségével a lángok fölé függeszthesse. A kupolás fedelének köszönhetően több parazsat is egymásra rakhat, hogy tökéletes felső és alsó fűtést érjen el.

Was ist besonders am Gusseisen?

Az anyag vastagságának köszönhetően a holland sütő elég sokáig megőrzi a hőt. Ezért ideális pörköltek készítéséhez. Az öntöttvasnak időbe telik, amíg megtartja a szobahőmérsékletet, de sokáig tartja azt. Aj keď plameň zhasne, stále v ňom zostáva dostatok tepla a energie.

fel