Csepegtetős kávéfőzők

Aromatica II Thermo, kávéfőző, beépített daráló, 1.25 l, ezüst
Aromatica II Thermo kávéfőző 0 25 cm Kávéautómata
64 390 Ft 114 290 Ft
-43%
Aromatica X, csepegtető kávéfőző, daráló, üvegkancsó, Aroma+, rozsdamentes acél
Aromatica X kávéfőző 0 22 cm Kávéautómata
61 090 Ft 93 090 Ft
-34%
Klarstein Arabica Kávéfőző 800W EasyTouch Control szürke/fekete
Arabica 1.2 kávéfőző 0 16,5 cm Kávéautómata
23 090 Ft 33 890 Ft
-31%
Aromatica II Duo, kávéfőző, beépített daráló, 1.25 l, fekete
Aromatica II Duo kávéfőző 0 22,5 cm Kávéautómata
60 848 Ft 97 390 Ft
-37%
Aromatica II Thermo, kávéfőző, beépített daráló, 1.25 l, fekete
Aromatica II Thermo kávéfőző 0 25 cm Kávéautómata
60 290 Ft 92 990 Ft
-35%
Aromatica II Duo, kávéfőző, beépített daráló, 1,25 l, piros
Aromatica II Duo kávéfőző 0 22,5 cm Kávéautómata
84 806 Ft 97 390 Ft
-12%
Aromatica II Duo, kávéfőző, beépített daráló, 1.25 l, fekete
Aromatica II Duo kávéfőző 0 25 cm Kávéautómata
68 173 Ft 97 390 Ft
-30%
Arabica 800W, kávéfőző, 1.2 l, EasyTouch Control, ezüst/fekete
Arabica 1.2 kávéfőző Rozsdamentes acél 0 16,5 cm
27 773 Ft 35 990 Ft
-22%
Aromatica II, kávéfőző, beépített daráló, 1.25 l, ezüst
Aromatica II kávéfőző 0 25 cm Kávéautómata
48 290 Ft 67 990 Ft
-28%
Klarstein Arabica | Kaffeemaschine | 800W | 12 Tassen
Arabica kávéfőző 800 W 16,5 cm Kávéautómata 1,2 Liter
35 270 Ft 40 790 Ft
-13%

Csepegtetős kávéfőző

A csepegtetős kávéfőző nagyon elterjedt készülék a német háztartásokban. Kávéfőző segítségével kávét készíthet vele. Az elkészítés módja nem bonyolult. De hogyan is működik pontosan a gép, milyen tulajdonságai teszik különlegessé, és mire kell odafigyelnie, ha szűrős kávéfőzőt szeretne vásárolni.

Mi az a csepegtetős kávéfőző és hogyan működik?

A kávé sok ember számára az első számú élénkítőszer, például a reggeli felfrissüléshez. A csepegtetős kávéfőzők klasszikus kávéfőzőknek számítanak. Az aromás filterkávé túlnyomórészt automatikus elkészítésére szolgálnak: vizet kell tölteni a víztartályba. Megkezdődik az extrakciós folyamat. A készülék az indítógomb megnyomása után felmelegíti, majd a kávéporral töltött szűrőbe kerül. A kész aromás kávé az alatta lévő kancsóba csöpög. Ezután távolítsa el a szűrőt a kávéporral, és ökológiailag dobja ki a szerves hulladék közé. Vannak állandó szűrőkkel ellátott gépek is. A teljesítményszintek eltérőek. Minél magasabb ez az érték, annál gyorsabban melegíti fel a készülék a vizet, és annál gyorsabb a főzési folyamat.

Vásároljon csepegtetős kávéfőzőt - különböző típusok és funkciók

Az online áruházban számos különböző készüléket talál. Egy őrlővel ellátott kávéfőzővel, mint például az Aromatica II Duo, a kávé élvezetét új szintre emelheti. Ebben az esetben a gép közvetlenül a kávéfőzés előtt őrli meg a kávébabokat. A kiváló minőségű gépekbe kúpos darálót szerelnek. A frissen őrölt babok aromája intenzívebb, mint a kész poré. Ha őrlő nélküli kávéfőzője van, akkor vásároljon egy kávédarálót.

Ha termoszos kávéfőzője van, mint például az Aromatica II Thermo, akkor a termoszt egy termosszal lezárhatja. A kiváló hőszigetelésnek köszönhetően kávéja sokáig meleg marad.

Ez a technika az idők során tökéletesedett. A modern gépek ma már számos hasznos kiegészítő funkcióval rendelkeznek, mint például:

  • Aranyszűrő: állandó szűrő, még kellemesebb illat

  • Integrált aktívszenes szűrő a víztartályban, vízlágyítás

  • Hőmérséklet tartás funkció a főzési folyamat után

  • Csepegés elleni védelem az üvegkancsó eltávolításakor

  • A csészék száma kettőtől tízig állítható

  • Automatikus kikapcsolás, például 40 perc után

Vásároljon csepegtetős kávéfőzőt - melyiket válassza?

A Klarstein webáruházban minden igényt kielégítő csepegtetős kávéfőzők kaphatók számos változatban. Fedezze fel a nagy választékot, és hagyja magát inspirálni a kiváló minőségtől. Válasszon a különböző funkciók közül, mint például a beépített daráló, termosz, hőmérséklet-fenntartó funkció vagy állandó szűrő, mint újrafelhasználható szűrő, amely előnyös a környezet számára. Nem kell többé szűrőzsákokat vásárolnia. A géppel elkészíthető kávé pontos mennyisége a tartály és a kanna kapacitásától függ. Ha a főzés közben kiveszi a vízforralót, a kávé nem csöpög tovább. Válassza azt a kávéfőzőt, amely a legjobban megfelel Önnek. A vezérlése nagyon egyszerű.

GYIK

Mi az a csepegtetős kávéfőző és hogyan működik?

A csepegtetős kávéfőzők filteres kávék készítésére vannak használva. A felszereltségi jellemzőkben különböznek. Ezért választhat a standard modellek és a nagyon jó tulajdonságokkal rendelkező készülékek között. A kiváló minőségű Arabica kávébabok a legmegfelelőbbek a filteres kávék készítéséhez. Használhat alacsony Robusta tartalmú keveréket is.

Hogyan működik a csepegtetős kávéfőző?

Készülékek helyettesítik a főzést odahelyezett edénnyel és szűrőtartóval. A kávét klasszikus módon készíti el: a felforralt víz átfolyik a kávéporon. A modern készülékek további funkciókat kínálnak.

Mitől különlegesek ezek a készülékek?

A kávéfőzők sokak számára nélkülözhetetlenek. Különböző változatokban kínálják őket, és olyan kiegészítő funkciókkal egészítik ki, mint a beépített daráló, termosz, automatikus elzárás vagy cseppzár.
fel