3 év jótállás 14 napos elállási jog

Konyhai kések


Konyhakések: Sokoldalú választék a különböző használathoz

Akár japán késekről, akár teljes késkészletekről van szó: ezek nélkül a vágóeszközök nélkül nagyon sok ételt nehéz lenne elkészíteni. Ezért ezek a termékek minden háztartásban nélkülözhetetlenek. Míg a kisebb evőkések a héj eltávolítására alkalmasak, a nagy szeletelőkések ideálisak a hal és a hús szeletelésére. Új japán konyhakést keres, vagy késblokkot szeretne vásárolni? Üzletünkben sokoldalú választékot talál ezekből a kiváló minőségű és praktikus késekből.

Késválasztékunk a Klarstein üzletben

Mi a Klarsteinnél szeretnénk sokoldalú választékot kínálni Önnek. A japán tervezésű egyedi termékek mellett komplett késkészleteket talál kínálatunkban. A készlet ideális választás, ha háztartását a legfontosabb késméretekkel szeretné felszerelni. Ide tartoznak a kenyérvágó kések, szeletelőkések és univerzális kések. Sok ilyen Klarstein blokk akár hét különböző kést is tartalmazhat, precíziósan edzett rozsdamentes acél pengékkel. A késtömbben lévő lyukak lehetővé teszik a kések biztonságos tárolását. Egyes blokkok egyéb praktikus konyhai eszközökkel is fel vannak szerelve, például konyhai ollóval vagy különböző méretű vágódeszkákkal. Egy japán konyhakés készlet teszi teljessé a választékot. A kis evőeszközöktől a nagyméretű professzionális késekig terjed a választék.

Minőségi konyhakések és azok különleges tulajdonságai

Késválasztékunk nem feltétlenül alkalmas mosogatógépbe. A folyó víz alatti tisztítószeres tisztítás után fontos alaposan megszárítani a késpengéket. Lásd az egyes készletek ápolási utasításait. Csak ezután kerülnek vissza a késblokkba. Néhány készletünk higiéniai okokból plexivel védi a japán konyhakéseket. A különböző típusú kések különböző célokra alkalmasak. A japán késkészletek tartalmaznak egy Santoku kést. Japánban az élelmiszerek, például a halak, húsok és zöldségek méretének csökkentésére használják. Erős pengéjének köszönhetően a szakácskés sokféle feladatra alkalmas. A hámozókés, ahogy a neve is mutatja, zöldségek és gyümölcsök hámozására szolgál. A kenyérvágó kés általában barázdált pengével van ellátva. Elsősorban kenyérszeletelésre használják.

Vásárolja meg most a megfelelő kést

Egy konkrét terméket vagy egy teljes késkészletet keres? Vásároljon Klarstein késkészletet most: használja ki kiváló minőségű pengéink előnyeit. Konyhakések nagy választékát kínáljuk. Gyakran főz? Fontos Önnek, hogy minden étkezéshez legyen kéznél a megfelelő kés? Akkor valószínűleg egy késblokk a megfelelő választás az Ön számára. Csak a legfontosabb késtípusokkal kell felszerelkeznie? Ebben az esetben azonban egy kis késkészlet a jó választás.

Gyakran ismételt kérdések

Mivel tűnnek ki a Klarstein japán konyhakései?

A vágókéseket és a japán késeinket is a nagy pontosság és a kiváló minőségű anyagok használata jellemzi. A penge élének élessége 12 és15 fok között van. Az exkluzív precíziós kések pengéi emellett 67 réteg japán damaszkuszi acélból készülnek.

Milyen típusok vannak a késblokkban?

A japán kések különböző méretűek és formájúak. Ide tartoznak a zöldségekhez, húsokhoz és halakhoz való szakácskések, valamint a kenyér vagy más ételek szeleteléséhez használt kések. Termékleírásainkban részletes információkat talál a különböző alkalmazási lehetőségekről.

Hogyan ismerem fel a jó vágókést?

A minőségi konyhakést arról lehet megismerni, hogy a pengén nincsenek elszíneződések vagy karcolások. Ezenkívül kényelmesen kézben tartható. Termékeinket a gyártásukhoz használt kiváló minőségű pengeacél is megkülönbözteti.

Hogyan zajlik a tisztítás?

Néhány konyhakésünkre a következők vonatkoznak: Használat után gondosan törölje át őket nedves ruhával
fel