3 év jótállás 14 napos elállási jog

Léghűtők

Léghűtő

Varázsoljon kellemes hőmérsékletet otthonába a legnagyobb nyári kánikula és az összes meleg évszak alatt egyaránt. A Klarstein léghűtő berendezések széles választékából minden vásárló találhat a saját igényeinek pontosan megfelelő légkondicionáló készüléket. A Klarstein márka híres megbízhatóságáról, illetve ízléses és modern kialakítású készülékeiről. Ez a léghűtők esetében sincs másképpen. A Klarstein termékei hosszú távon is megbízható kiegészítőjévé válik a háznak vagy lakásnak és segít az épületből igazi otthont teremteni.

Mini léghűtő

A mini léghűtő berendezések kis méretük miatt nem képesek túlzottan nagy teljesítményre, így elsősorban kisebb helyiségekben, garázsokban vagy alacsony belmagasságú és kis alapterületű szobákban javasolt a használatuk. A kis méretnek előnye, hogy könnyen elhelyezhetők a szoba bármely pontján, illetve nem foglalnak el sok helyet a lakótérben. Továbbá méretüknél fogva ezek a légkondicionáló berendezések alkalmasak egy-egy helyiség irányított temperálására (pl. kellemes hűvöst csinálnak a franciaágy mellett, ugyanakkor nem zavarják a hidegre érzékeny kisbabát a szoba másik felében található gyerekágyban).

Mobil léghűtő

A mobil léghűtő készülékek legnagyobb előnye a hordozhatóság és a könnyű mozgathatóság. Ha lakásában nap közben a nappaliban, míg este a hálószobában szeretne kellemes hőmérsékletet teremteni, egy mobil légkondicionáló berendezéssel ezt egyszerűen és hatékonyan megteheti akár perceken belül. A Klarstein léghűtő készülékek nagy előnye a gyors beüzemelés és lekapcsolás, valamint a könnyű mozgathatóság.

Jégakkus léghűtő

A jégakkus léghűtő készülék jégakkumulátor segítségével hűti le a beszívott levegőt, ami egy hatékony, és energiatakarékos megoldásnak számít a légkondicionáló berendezések piacán. A jégakkus léghűtő berendezések egyaránt alkalmasak lakásba, házba vagy akár rendezvényterembe, vendéglátóhelyre is. Használatuk egyszerű, a beüzemelés pedig szakember segítsége nélkül is könnyen megoldható.

Párásító

A párásító berendezés a beszívott száraz levegőt alakítja át dús párává, működési elve pedig nagyban hasonlít a léghűtő berendezések működéséhez. Egy párásító télen és nyáron is üdébbé, frissebbé teheti otthonát, hiszen a kellő mértékben párásított levegő belélegzése kellemesebb és egészségesebb, mint az állott, száraz levegős lakások.

Hogyan válasszunk léghűtő berendezést?

Vásárlás előtt érdemes végiggondolni milyen helyiségben/helyiségekben lesz használva a léghűtő készülék, illetve azt, hogy az adott helyiség egészét, vagy csak egy részét szeretnénk vele megfelelő hőmérsékletűre hűteni. Ezen felül javasolt átgondolni, hogy milyen gyakorisággal lesz mozgatva a berendezés, és szükség esetén mobil légkondicionáló készüléket vásárolni. A Klarstein kínálatában különböző igényekre különböző árfekvésű, eltérő kialakítású és stílusú léghűtő készülékek szerepelnek, amelyek közül mindenki egyszerűen megtalálhatja a számára tökéletes berendezést.

fel