Hűtőszekrény & Fagyasztóláda

Hűtőtáska, BeerBelly 29, elektromos hűtőláda, hűtés és melegen hőmegtartó funkció, USB port, ECO üzemmód
BeerBelly 29 elektromos hűtődoboz 39 x 35 x 24 cm 0 44 cm
38 990 Ft 54 990 Ft
Fagyasztószekrény, Iceblokk, fehér, 98 l, 75 W, E
Iceblokk 100 fagyasztó Fehér Fagyasztóláda
128 790 Ft 169 990 Ft
Hűtőtáska, BeerBelly 21, elektromos hűtőláda, hűtés és melegen hőmegtartó funkció, USB port, ECO üzemmód
BeerBelly 21 elektromos hűtődoboz 40 x 26 x 24 0 44 cm
28 690 Ft 50 790 Ft
Hűtőtáska, BeerBelly 21, elektromos hűtőláda, hűtés és melegen hőmegtartó funkció, USB port, ECO üzemmód
BeerBelly 21 elektromos hűtődoboz 40 x 26 x 24 0 44 cm
28 490 Ft 50 790 Ft
Hűtőtáska, BeerBelly 29, elektromos hűtőláda, hűtés és melegen hőmegtartó funkció, USB port, ECO üzemmód
BeerBelly 29 elektromos hűtődoboz 39 x 35 x 24 cm 0 44 cm
54 090 Ft

Hűtőszekrény és fagyasztó: Megbízható tárolás friss élelmiszerek és italok számára

Legyen szó kompakt elektromos hűtőládáról, fagyasztóról vagy hűtő-fagyasztóról, mindegyik nélkülözhetetlen eszköz a friss italok tárolásához nyáron, vagy a heti bevásárlásból származó ételek tárolásához. A kompakt modellek, mint például a kemping hűtőtáskák, nagyobb rugalmasságot biztosíthatnak utazás közben is - feltéve, hogy az elektromos hűtőtáska valóban megfelel az Ön igényeinek.

Típusok és változatok: rengeteg lehetőség, akár elektromos hűtőszekrényt, akár fagyasztót szeretne vásárolni

A friss élelmiszerek tárolására szolgáló tárolóknak két változata van: az egyik azok a tárolók, amelyek passzívan, előhűtött jégcsomagokkal működnek, a másik, azok a készülékek, amelyek elektromos csatlakozással rendelkeznek, tehát aktív energiaforrással működnek. Ezen kívül, ahogy a kifejezések is sugallják, általános különbséget kell tenni a fagyasztási és a hűtési funkciók között.

A kis fagyasztó is elektromos árammal működik, és beépített termoelektromos hűtőegységgel rendelkezik, amely ugyanúgy működik, mint egy nagy hűtőszekrény vagy fagyasztó. Ezek csatlakoztathatók az autó vagy lakóautó 12V-os aljzatához, szükség esetén AC/DC adapterrel. Ha olyan hűtőt szeretne vásárolni, amelyet állandóan használni fog, akkor az abszorpciós technológiával rendelkező modelleket ajánljuk. Energiatakarékosabban és csendesebben működnek, és egyes modellek gázzal is üzemeltethetők, ha nincs a közelben aktív áramforrás.

Funkciók és felszereltség - a kis hűtőtől a nagy fagyasztókig

Amikor a vásárlásról dönt, gondolja át, hogy pontosan mit és milyen mennyiségben szeretne a hűtőben tárolni. A nagyobb változatok, például a 30 literes hűtőláda ideális családi és csoportos utazásokhoz, ahol a kisebb, 12 vagy 14 literes változatok nem nyújtanak elegendő helyet.

Ezen kívül figyelmet kell fordítani a hűtési időre és a teljesítményre is. A kompakt, passzív hűtésű hűtők körülbelül 4 - 120 órán keresztül képesek megfelelő hőmérsékleten tartani a bennük tárolt árut. A tápegységhez csatlakoztatottak esetében a folyamatos hűtés egyébként is megtörténik. A hűtési kapacitás általában 13 és 22 °C között van a környezeti hőmérséklet alapján, ezért ezt le kell vonni a környezeti hőmérsékletből. Ha a lakókocsiban egy kis fagyasztó mellett alszik, akkor ügyeljen arra is, hogy az a lehető leghalkabban működjön. A 30 dB-es modellek már viszonylag halkak, mivel a hangerő szintje körülbelül a suttogásnak felel meg.

Egy 100 literes fagyasztó természetesen sokkal alacsonyabb hőmérsékletet ér el, mint a hűtőládák. Az ilyen modellek olyan praktikus funkciókkal is rendelkezhetnek, mint az enyhe fagyasztás vagy fagyásgátló funkció. Mindkettő csökkenti a jégképződést a belső falakon, így biztosítva, hogy valóban a teljes belső felületet használhassa az élelmiszerek tárolására. A nagyobb kapacitású modellek a konyha egyetlen vagy második fagyasztójaként is használhatók. Közép- és hosszú távú tárolásra, főleg családi házban, még nagyobb kapacitású modellek ajánlottak.

Mire kell odafigyelnie a hűtőszekrény és fagyasztó vásárlásakor?

Győződjön meg arról, hogy mindkettőben elegendő hely van az Ön igényeinek megfelelően. Gondolja át azt is, hogyan biztosítható a folyamatos energiaellátás, különösen utazáskor. Ha például otthoni konyhájába, pincébe vagy vendégszobába keres kompakt második készüléket, akkor a megjelenésre is érdemes különös figyelmet fordítania. Itt is széles választék várja Önt: az időtlen és diszkrét kialakítású készülékektől a színes, akár retro hangulatú modellekig.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen környezeti hőmérsékletnél használhatók a hűtőszekrények és a fagyasztóládák?

Figyeljen a termék címkéjén található információkra. A legtöbb fagyasztó 16 és 38 °C közötti környezeti hőmérsékleten használható, ami azt jelenti, hogy a szélsőséges éghajlati zónák kivételével nem kell jelentős korlátokat szabni a választéknak.

Milyen az elektromos hűtőláda belső szerkezete?

Az utazásra szánt kompakt készülékek általában csak egy rekesszel rendelkeznek, de rugalmas betétekkel is rendelkezhetnek. A hazai modellek gyakran két vagy több rekesszel rendelkeznek, még a kompakt változatban is.

A hűtők képesek melegen is tartani az ételeket?

Ez csak akkor érvényes, ha a modell rendelkezik keep-warm (melegen tartás) funkcióval, ami nem alapfelszereltség. A melegen tartás funkció nagy segítség utazáskor is, például ha az előre elkészített ételeket melegen szeretné tartani a lakókocsiban.
fel