Sörcsap

Egy házi sörcsap tökéletes kiegészítője lehet otthonának, legyen szó legénylakásról, egy családi ház alagsorának „férfibarlangjáról” vagy akár konyhájáról. Egy sörcsap otthonra az ideális választás, amennyiben szereti a minőségi, hűvös, frissen csapolt sört, amellyel a dobozos vagy üveges sörök nem tudják felvenni a versenyt. A Klarstein sörcsap tartályban hűti a sört, pont úgy mint a bárok italkimérője, így otthonában is ugyanezt az élményt élheti át termékeink segítségével.

Mobil sörcsap

A hordozható vagy mobil sörcsap ideális baráti találkozókhoz, piknikekhez, házibulikhoz és kertipartikhoz. Könnyen mozdítható és tárolható, így egy összejövetel alkalmával akár a nappaliban vagy az udvari teraszon is beüzemelheti a saját sörcsapoló berendezését. A mobil sörcsap segítségével bárhol jár, élvezheti a frissen csapolt sör különleges ízét.

Sörcsap sörhűtővel

A Klarstein sörcsap termékei jellemzően sörhűtő berendezéssel vannak ellátva, amely gondoskodik arról, hogy a tárolt folyadék mindig a megfelelő hőmérsékleten legyen. A Klarstein sörcsapoló segítségével télen és nyáron is a tökéletes tartományban marad a tárolt sör hőmérséklete, nem lesz sem túl hideg, sem pedig túlzottan langyos. Kínálatunkban megtalálhatók a kisebb űrtartalmú 5 literes változatok, illetve a nagy űrtartalmú, hordó méretű 50 literes modellek is.

Söröshordó hűtő

A söröshordó hűtő egy olyan sörcsapoló berendezés, amely rendkívül nagy űrtartalmú (akár 50 liter sör tárolására és hűtésére is alkalmas), és központi eleme lehet az otthoni szórakozásnak és kikapcsolódásnak. A Klarstein söröshordó hűtő berendezések között elérhető úgynevezett „single” és „double” kiszerelés is. A kettő között az a fő különbség, hogy előbbiben egy fajta sör tartható egyidejűleg, míg utóbbiban egyszerre két fajta sör is tárolható, illetve hűthető az osztott tartály miatt. Az osztott modellben két sörcsappal lehet a megfelelő fajtát tölteni a söröskorsókba.

Hogyan válasszunk sörcsapot?

Sörcsap vásárlása esetén a rászánni kívánt keret mellett érdemes felmérni a sörfogyasztási szokásainkat, ugyanis nem érdemes túl kicsi vagy túl nagy űrtartalmú modellt választani. Túl kicsi tartályméret esetén, ha rendszeresen tervezzük baráti társasággal közösen használni a sörcsap berendezést, fennáll a veszélye, hogy a tartályt gyakran újra kell tölteni, akár összejövetelek alatt is, ami nem ideális. Túl nagy űrtartalmú hordó esetén előfordulhat, hogy a beletöltött sör hamarabb megromlik, mint hogy kényelmesen elfogyasztanánk, vagy alternatív esetben nem használjuk ki a teljes kapacitást. Továbbá érdemes végiggondolni a leendő sörcsap méreteit és tervezett helyét is, illetve a helyiség berendezéseinek színét és stílusát is, hogy a lehető legtökéletesebb készüléket válasszuk otthonunkba.

fel