3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kávéfőző őrlővel

A kávé ínyencek tudják: a kávét frissen kell őrölni. Csak ekkor bontakozik ki teljesen az íze. Ha ennek az élvezetnek akar hódolni, nem kerülheti el, hogy saját maga őrölje meg. Mert még ha a kávébabok őröltek is, amikor a boltban vásárolja a kávét, az ízük gyengül már néhány napos tárolás után. A kávé elkészítése őrléssel és főzéssel meglehetősen összetett. Az őrlővel ellátott kávéfőző egyszerűbb megoldást kínál. Minden munkafázist elvégez, és máris élvezheti a frissen őrölt kávébabokból készült finom kávét.

Kis kávéfőző őrlővel és egyéb típusok

A praktikus darálógéppel rendelkező készülékek különböző változatokban kaphatók. Így lehetősége van arra, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő modellt válassza.

  • Kávéfőző őrlővel és termosszal: Ezek a modellek tartalmazzák a termoszt. Tartalma megfelel annak a kannának, amelyben a kávé készül. Ennek köszönhetően órákig melegen tarthatja italát anélkül, hogy a gép fűtőlapját kellene használnia. A stílusos termoszok ideálisak a kávé stílusos tálalásához is.

  • Kávéfőző őrlővel és csésze funkcióval: Ezek a gépek egy vagy két csésze kávét készítenek.

  • Kis kávéfőző őrlővel: Ha rendszeresen készít kávét egy vagy két személynek, akkor egy kisebb, helytakarékos kávéfőzőt ajánlunk.

Mit tud egy darálós kávéfőző?

A beépített darálóval rendelkező kávéfőzők először a gépbe töltött kávébabot őrlik meg. Különböző típusú őrlési módok közül választhat a finomtól a durva őrlésig. Így pontosan az Ön ízlése szerint készítheti el kávéját. A kávéfőző ezután megfőzi a kávét. E két alapfunkción kívül számos készülék további működési lehetőségeket és termékjellemzőket kínál. Gyakran rendelkeznek időzítővel. Ezek a kávéfőzők úgy programozhatók, hogy pontosan akkor készítsenek kávét, amikor Önnek szüksége van rá. A fűtőlap hosszabb ideig tartja forrón a kávét. A kiváló minőségű tartós szűrők garantálják, hogy a kávé íze nem torzul. Praktikus elem az aktívszenes szűrő a víztartályban. Javítja a vízminőséget és csökkenti a vízkő kialakulásának kockázatát.

Megéri őrlővel ellátott kávéfőzőt vásárolni

Az ízesített filterkávé kedvelői számára a frissen őrölt kávébabok elengedhetetlenek. A kávé íze rövid idő alatt elillan. Ezért a vákuumcsomagolásból származó őrölt kávé íze meglehetősen unalmas. A beépített darálóval ellátott kávéfőzők meggyőző előnyöket kínálnak Önnek. A kávéja sokkal jobb ízű. Az őrléstől a kész forró italig minden lépéshez csak egy készülékre van szüksége. Időt takarít meg, és praktikus, ha gyorsan kell elvégezni a dolgokat. Ha időzítővel ellátott készüléket használ, akkor este mindent előkészíthet, és reggel a kávé automatikusan elkészül. Ez a legkényelmesebb módja a kávé elkészítésének a frissen őrölt kávébabokból.

A kávéfőzők gyártói tudják, hogy vásárlóiknak különböző preferenciái vannak. Ezért kínálják készülékeiket különböző változatokban. Választhat az egyszerű modellek és a sok funkcióval rendelkező készülékek között. Kisebb, egy háztartásban használatos kávéfőzők is kaphatók, valamint olyan kávéfőzők, amelyekkel rendszeresen nagy mennyiségű kávét készítenek.

Gyakran ismételt kérdések

Melyik daráló a legjobb?

Az őrlési fok döntő hatással van a kávé ízére. Ha erős kávét szeretne, válassza a legfinomabb őrlést. A durva őrlés gyengébb kávét eredményez.

Használhatok előre őrölt filterkávét az őrlővel ellátott kávéfőzőben?
Ez a modelltől függ. Egyes beépített őrlővel rendelkező kávéfőzők képesek feldolgozni az őrölt kávét is.


Meg kell tisztítanom a kávéfőzőt?

A gépet rendszeresen tisztítani kell a megfelelő működés biztosítása érdekében. Tisztítás előtt ki kell hogy hűljön. Ezután húzza ki a hálózati csatlakozót. Törölje át a készülék külsejét nedves ruhával, majd tiszta, szöszmentes ruhával törölje szárazra. Tisztítsa meg a tartozékokat, a fedelet és a vízforralót meleg, szappanos vízzel.
fel