3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kerti grillek


Nyaralásként a saját kertben - a gázgrill lehetővé teszi

A kőgrill, mint sokoldalú segítő

A kerti grillek nyáron különösen népszerűek, és sokféle változatban kaphatók. A kerti kőgrill mindenesetre szemet gyönyörködtető a kertben, és hosszú időre készült. Ez egy nagyon különleges vásárlás, amelyet kifejezetten a kert és a grillezés szerelmeseinek terveztek. Bár a kőgrill ára valamivel magasabb, mint a hasonló kerti grilleké, számos előnnyel jár. Bár a kőgrill egy kicsit nehézkesebb és elég sok helyet igényel más típusú grillekhez képest ,, rendkívül stabil és jól védett a zord időjárási viszonyoktól.

Ha gyakran szeret grillezni, viszonylag nagy telekkel rendelkezik, és szívesen hívja meg barátait a kerti partira, akkor jó úton jár a kerti kőgrillekkel. Különleges előnye a hagyományos hangulat, de a grillezett ételek intenzív aromáját nem lehet letagadni. Sőt, ha a kerti grill téglából készült, tökéletesen illeszkedik egy toszkán stílusban kialakított kertbe. Semmi kétség: egy ilyen grillen grillezni egyszerűen finom lehet, és persze az egész környék szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

Hagyományos grillezési lehetőség faszéngrillekkel

A faszéngrillek általában nagyon alkalmasak a kertbe, mivel a grillezés eredeti módját szimbolizálják. Amikor a kerti grillt megtöltjük faszénnel, a különleges aroma átkerül az ételre. Ha nincs hely egy kerti kőgrillnek, akkor egy klasszikus mobil faszéngrill a biztos megoldás. Ezeket megfelelő időjárási körülmények között a szabadban lehet szállítani, de kényelmesen tárolhatók és védhetők az időjárás viszontagságaitól. Néhány ilyen grillsütő kombinálja a faszéngrillt a füstölővel.

Ezek gyakran többszintesek, így rengeteg helyet kínálnak egy fergeteges grillpartihoz. Steak, ropogós kolbász, borda, hal vagy zöldség grillezhető a kerti faszéngrillben. Ha kerti grillsütőt szeretne vásárolni, érdemes körülnézni, hogy milyen szilárd anyagból készült. A rozsdamentes acél grill előnye a rendkívüli stabilitás. A fényes fém nemes megjelenést kölcsönöz neki. A rozsdamentes acélból készült kerti grill lenyűgöző stabilitásával, és még a barátságtalan időjárási körülményeknek is ellenáll. Más faszéngrillekkel ellentétben ezt a kerti grillsütőt nem kell elvinni, ha esik az eső. Nem rozsdásodik, és egy kis grilltisztítóval könnyen tisztítható.

Gyors és egyszerű gázgrillel

Nagyon népszerű grillezési mód a gázgrill. A megrögzött barbecue-rajongók talán tagadják a barbecue eredeti csillogását, de van néhány olyan előnye a tarsolyában, amit nem lehet letagadni. A gázüzemű kerti grill nem füstöl és nem fúj kormot, ezért sokkal kevesebb károsanyag-kibocsátást okoz, ami különösen kedves a szomszédok számára. Egyébként nemcsak a kertben, hanem az erkélyen is jól mutat. Ráadásul nincs hamu, amelyet később el kell távolítani. Aki kerti grillt szeretne vásárolni, annak azt is szem előtt kell tartania, hogy a gázgrill sokkal gyorsabban felmelegszik, mint a faszéngrill. Nagyon gyorsan "felmelegszik", és nincs korlátja annak, hogy mennyi ideig grillezhet, amíg gondoskodik a megfelelő gázellátásról. A gázgrill kisebb hátránya, hogy a grillezett ételekből hiányzik a füstös íz, ami sok grillrajongó számára döntő szempont.

fel