3 év jótállás 14 napos elállási jog

Elektromos konvektorok


Nagy helyiségek hatékony fűtése konvektoros fűtéssel

A konvektoros fűtőtest olyan elektromos fűtőtest, amelyet konvekciós áram indít el. Ez az áramlás légáramlást hoz létre a helyiségben, ami rendkívül jól eloszlatja a hőt. Az eredmény kellemes légkör és egyenletes hőmérséklet-eloszlás a helyiségben. A Klarstein konvektorok széles választékát kínálja.

Konvektor radiátor funkcionalitás

A konvektoros fűtőtest könnyen felismerhető lapos kialakításáról. A felületet fűtőtekercsek szelik át. Egyenletesen melegítik a felületet. A fűtőtest előtti levegő felmelegszik és felemelkedik. A mennyezetnél a leghidegebb pontig áramlik, majd visszasüllyed a padlóra. A következő levegő visszanyomja a hideg áramot a radiátorba. Ott újra felmelegszik. A körforgás kezdődik elölről. Minden egyes keringéssel a szoba egyre melegebbé és melegebbé válik. Ennek a működési módnak köszönhetően a konvektoros fűtés szárításra is alkalmas. A nedves ágynemű, párnák vagy takarók gyorsan és fenntartható módon száríthatók így.

A konvektoros fűtés tervezési módszerei

A Klarstein háromféle kivitelben kínál konvektorokat:

  • Falra szerelhető konvektor
  • Szabadon álló konvektor
  • Voľne stojaci konvektor s kolieskami

A falra szerelt konvektorokat a szoba falára akasztják. Biztonságosan és stabilan vannak elhelyezve. A helyiség falának közvetlen közelsége ideális a konvekciós áram beindításához. A fali konvektorok ezért alkalmasak a falfelületi nedvesség kiszárítására is. A frissen festett, vakolt vagy tapétázott falak gyorsan újra hangulatosak és szárazak lesznek.

A szabadon álló konvektor egy kis készülék, amely rendkívül gazdaságosan építhető. Alkalmas vészhelyzeti egységként arra az esetre, ha a fűtés éjszaka nem működik. Je ideálny aj pre malé miestnosti.

Mérete ellenére a szabadon álló, kerekes konvektorok könnyen elhelyezhetők a helyiségben. Alkalmas nagyobb helyiségekbe, és gyorsan kellemes melegséget teremt.

Konvekciós fűtés Energiafogyasztás

A konvektor energiafogyasztása meglehetősen magas. Ez a készülék még mindig tisztán elektromos fűtőberendezés. A költség/teljesítmény arány ezért nem hasonlítható össze a hagyományos fűtési formákkal, mint például az olaj, a gáz vagy a pellet. A konvektoros fűtés azonban az egyik leggazdaságosabb elektromos fűtési lehetőség. Ideálisak nagy helyiségek hatékony fűtésére. Mivel egyre több háztartás rendelkezik alternatív energiaforrással a napelemek formájában, a konvektoros fűtés jó alternatíva a hőkiugrások elnyelésére. Ezért nagyon alkalmasak állandó telepítésre.

Konvekciós fűtés Előnyei és hátrányai

A konvekciós fűtőberendezésnek a következő előnyei vannak Ezeket a következő hátrányok ellensúlyozzák
kedvező beszerzési ár terjedelmes kialakítás nagy létesítményekhez
szinte nincs karbantartás magas energiafogyasztás
egyszerű technológia a mobil eszközök kábelei botlásveszélyt jelentenek
biztonságos hőtermelés

Konvekciós vagy infravörös fűtés?

Az infravörös fűtőtestek olyan elektromos fűtőtestek, amelyek biztonságos pontsugárzást biztosítanak. Ez különbözteti meg őket a hagyományos elektromos égőktől. Ezek igen veszélyesek lehetnek, mivel a fűtőelemek pirosan izzanak. Az infravörös fűtőtestek azonban alkalmasabbak kis terület közvetlen megvilágítására és fűtésére. Ideálisak háziállatok vagy munkahelyek számára. A konvektort azonban úgy tervezték, hogy egyenletesen fűtse a helyiséget. A kérdés, hogy melyik fűtőforrást válasszuk, tehát mindig az alkalmazástól függ.

Vásároljon konvektoros fűtést

Klarstein kínál Heizkonvektoren in großer Auswahl an. A termékekért közvetlen banki átutalással, PayPal vagy Visa fizetéssel lehet fizetni. A megrendelés beérkezését követően a fűtőtestek néhány napon belül megérkeznek a megrendelőhöz.

További segítséget nyújt a fűtőtest vásárlásához a Klarstein elektromos fűtőtestek útmutatója .

fel