3 év jótállás 14 napos elállási jog

Vízszűrők


Vásároljon vízszűrőket és vízszűrő rendszereket a Klarsteintől

A vízszűrő keresésénél a szűrési módszerek széles skálájával rendelkező termékek közül választhat. Egyes rendszerek több eljárást kombinálnak a víz tisztaságának javítása érdekében. Az összetett csapkészletek emellett gyakran könnyű szerelhetőségükkel és felhasználóbarát kezelésükkel nyűgöznek le. Amíg a megfelelő vízszűrőrendszert kiválasztja az otthona egyedi igényeinek megfelelően, számíthat arra, hogy a Klarstein sokoldalú termékei csak ritkán bíznak valamit a véletlenre.

Válasszon a vízszűrők széles választékából, a rendszerben lehetséges kombinációkkal

Itt különböző típusú és fajtájú vízszűrőket talál, amelyek különböző eljárásokkal kezelik az ivóvizet vagy a csapvizet. Ide tartoznak főleg az üledékszűrők és a szénszűrők, más néven aktívszén szűrők. Ezenkívül sok esetben a speciális szűrési eljárásokkal rendelkező vízszűrőkhöz fordított ozmózisra van szükség. Ha univerzális vízszűrő rendszert választ, gyakran többféle szűrőtípust is használhat kombinálva.

A vízszűrők másik jellemző tulajdonsága a vízhozam, amely elméletileg egy nap alatt elérhető. Eközben a szűrési arány megmutatja, hogy mennyi víz maradt a szűrési folyamat után. Sok készlet tartalmaz egy hozzáillő csapot is, amely külön tartozékként is megrendelhető, ugyanúgy mint a csere szűrők. A tartály nélküli modellek közvetlenül a házban lévő víz- és szennyvízcsövekhez csatlakoznak.

A víz tisztaságának javítása háztartási vízszűrő rendszerrel

Ha egy otthoni vízszűrő rendszerben először üledékszűrő van használva, akkor különösen könnyű eltávolítani a durva szennyeződéseket. A modern rendszerek aktívszén szűrőt használnak számos szennyező anyag eltávolítására, így sok ásványi anyag marad a vízben ezzel a szűrési módszerrel. A fordított ozmózisban azonban a vízszűrő a vízkő és a nitrátok eltávolítására is képes. A különböző típusú szűrők egy rendszerben való keveredése lehetővé teszi a lebegő részecskék, mikrobák és egyéb szennyeződések széles körének eltávolítását a folyadékokból. A csapvízhez használt kombinált vízszűrők ezután gyakran a víz tisztaságának jelentős növekedését eredményezik.

A készletből származó, hozzáillő vízszerelvények általában könnyen csatlakoztathatók a vízszűrőrendszer többi alkatrészéhez. A rendkívül felhasználóbarát modellek a csapon lévő LED kijelzőn keresztül tájékoztatják Önt a vízminőségről és a szűrő várható élettartamáról. Olyan vízszűrő rendszereket is talál, amely egy egyszerű mechanizmusnak köszönhetően másodpercek alatt cserélhető a csere szűrő megrendelése után.

Rendelje meg az egyéni háztartási igényeinek megfelelő vízszűrőket

Amikor az Ön otthonának megfelelő vízszűrési folyamatokat tartalmazó rendszert keres, kulcsfontosságúak az egyéni igényei. Ha ivóvíz szűrőt használ, gyakran elegendő az üledék- és az aktívszén szűrő kombinációja. Azok, akiknek a lehető legkevesebb vízkőre van szükségük a vízben, és átlagon felüli tisztaságot szeretnének, gyakran használják a fordított ozmózis termékváltozatot. A többféle szűrőtípussal rendelkező vízszűrő rendszerek azt jelentik, hogy fel van készülve a legkülönbözőbb helyzetekre.

A vízvezetékhez közvetlenül csatlakozó, tartály nélküli modellek fontos helyet takarítanak meg a keskeny mosogatószekrényben. A készletben lévő csapos vízszűrő vásárlásakor a terhelhetőség és a korrózióállóság fontos döntési szempont. A kiváló minőségű anyagokból készült csapok megakadályozzák a szűrt víz újbóli szennyeződését.

Gyakran ismételt kérdések

Mikor van szükség a vízszűrő rendszer új szűrő cseréjére?

A használat gyakoriságától függ, hogy a gyártó által megadott maximális élettartam lejárta után érdemes-e csere vízszűrőt vásárolni a szűrőrendszerekhez. A speciális modellek integrált figyelmeztető rendszerrel figyelmeztetik Önt a szűrő aktuális állapotára.

Hogyan működik a fordított ozmózis vízszűrővel?

A fordított ozmózisban a vízszűrő egy membrán segítségével képes elválasztani egymástól az egyes molekulákat. Ha a szűrőmodell a fordított ozmózis fizikai elvére támaszkodik, és csak a vízmolekulákat engedi át, kivételes tisztasági szintet érhet el.

Miért előnyösek a vízszűrővel és vízcsappal ellátott komplett készletek?

Ha a csapvíz szűrőt egy komplett rendszerrel együtt rendeli meg, a csap és a többi alkatrész tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Ezáltal elkerülheti a nem megfelelő egyedi alkatrészekkel kapcsolatos problémák, és számíthat arra, hogy minden alkatrész megfelel az átlagon felüli víztisztaság követelményeinek.
fel