3 év jótállás 14 napos elállási jog

Elektromos Grill

A grillezés és a szabadtéri sütögetés az egyik legkedveltebb hétvégi időtöltése a családoknak és baráti társaságoknak. A grillpartik általában már kora tavasszal, a jó idő beálltával kezdődnek, és általában a tél beálltáig tartanak, így mondhatni majdnem az egész év grillszezonnak számít. A Klarstein elektromos grill készülékei magas minőséget, hosszú élettartamot és jó teljesítményt képviselnek, így egyértelműen ékei az udvarnak vagy terasznak. Egy Klarstein elektromos grillsütő segítségével biztosan elismerő pillantásokat vált ki barátaiból és ízletes grillételeket készíthet minden alkalomra.

Beltéri elektromos grillsütő

A Klarstein kínálatában többfajta fém és rozsdamentes acél beltéri elektromos grillsütő található olcsóbb és prémium árfekvésben egyaránt. A beltéri grillsütők a szabadtéri sütögetés jellegzetes ízvilágát ültetik át konyhájába a füst és fa- vagy szénégetés nélkül. Egy beltéri elektromos grill ideális lehet lakásba, ahol udvar hiányában a kültéri sütögetés nem megoldható, illetve mindenki otthonába, akik nem szeretnének lemondani a konyhai sütés-főzés kényelméről grillezéskor sem. Emellett a beltéri elektromos grillsütő nagy előnye, hogy rossz idő esetén, illetve a téli időszakban is zavartalanul használható.

Álló elektromos grill

Az álló elektromos grill talán a kültéri grillsütők leginkább elterjedtebb típusa. Általában négy lábú modellekkel lehet találkozni, de népszerű az egylábú, illetve a ruhaszárítóhoz hasonló, összecsukható grillsütő is. Az álló elektromos grill sütőket gyakran egy oldalon kerékkel látják el, ami könnyen mozdíthatóvá és áthelyezhetővé teszi a tűzhelyet. Ezeknél a sütőknél kényelmes csípőmagasságban van a sütőrács vagy a sütőlap, ami egyszerűvé teszi az ételek grillezését. A legtöbb álló Klarstein grill jellemzően tálcákkal és vágófelületekkel felszerelt, ami megkönnyíti a húsok és zöldségek előkészítését és sütését.

Asztali elektromos grill

Az asztali elektromos grill egy laposabb lábak nélküli, vagy rövid lábú kontakt grill, amelyet pultra vagy asztalra állítva kell használni. A Klarstein elektromos grill kínálatban megtalálható az asztali grillek két leggyakoribb fajtája sima vagy bordás felületű sütőrésszel. Az asztali elektromos grill ideális kültéri konyhapultra, kerti asztalra, vagy megfelelő füstelvezetés esetén akár beltéri helyiségben való használatra is.

Összecsukható, mobil elektromos grill

A mobil elektromos grill egy kerekes, kompakt, könnyen mozdítható típus. Ezt a sütőt általában könnyű autóban is szállítani hétvégi kiruccanásokra, illetve könnyen szétszerelhető és összerakható, amely a tárolását is nagyban megkönnyíti. Ideális kis alapterületű lakásokba, teraszokra vagy szűk udvarokra, ahol fontos a jó helykihasználás. Az összecsukható grillsütők jellemzően alacsonyabb árkategóriába esnek, így az egyszerűbb, bevezető modell után érdeklődőknek is ideális választás lehet.

Hogyan válasszunk elektromos grillsütőt?

Grillsütő vásárlása esetén fontos a használat helyét meghatározni (kültéri vagy beltéri), illetve a sütőlap vagy sütőrács méretét, valamint az elektromos grill teljesítményét is figyelembe venni. Eltérő módon lehet használni egy 3000 W, illetve egy 2100 W teljesítményű elektromos grillsütőt, így érdemes a saját igényeinket alaposan mérlegelni vásárlás előtt.

fel