3 év jótállás 14 napos elállási jog

Ételtárolók


Storage 2.0 - tárolóedények a konyhába és az étkezőasztalra

A tárolóedényeket sokáig praktikus, de nem túl vonzó konyhai kiegészítőknek tartották. Ettől a képtől azonban már régen megszabadultak. A modernizált változatokban a friss élelmiszereket és kenyeret tartalmazó üvegek, valamint a tárolóedények és fűszeres üvegek stílusos és bájos, praktikus mindennapi társként mutatkoznak be, amelyek előnyei messze túlmutatnak a tároláson.

Tároló dobozok a konyhába: kifinomult anyagok a vonzerő bónuszával

Az anyagválasztás önmagában a tárolódobozok érdekes újjáéledését hozta. A korábban sokoldalúan felhasználható műanyag átadta helyét az olyan környezetbarát anyagoknak, mint az üveg és a bambusz, amelyek sokkal vonzóbbá teszik ezeket a praktikus segítőket. A kiváló minőségű kivitelezésnek és a vonzó formáknak köszönhetően az új tárolódobozok egyenesen a konyhából az asztalra kerülnek. Így elkerülheti a dekantálást vagy az ételek elrendezését, és egyenesen a hűtőszekrényből tálalhatja azokat.

Ez nemcsak a hideg húsok vagy sajtok esetében előnyös, hanem a fedeles üvegtálban tálalt saláta vagy a müzli vagy zabpehely éjszakai tárolására szolgáló tartály esetében is. Az ízletes vacsorához vagy reggelihez szükséges összes hozzávalót a friss élelmiszerek tárolására szolgáló konzervdobozokkal vagy tárolóedényekkel együtt lehet az asztalra tenni anélkül, hogy az esztétikai megjelenés sérülne.

Tárolódobozok: könnyen karbantarthatók, multifunkcionálisak és aromamentesek

Az üvegből és bambuszból készült tárolóedények azonban nemcsak jobb megjelenésükkel, hanem számos más előnyükkel is lenyűgöznek. Ez elsősorban higiéniai szempont. A korábban használt műanyag edényekkel ellentétben a tárolóedények hőállóak, így forrón könnyen tisztíthatók és tisztán tarthatók. A bemutatott modellek némelyike még lángálló is, így főző- vagy sütőeszközként is használhatja őket pörköltek, sültek vagy raguk elkészítéséhez. Ez növeli a tárolóedények használhatóságát és hasznosságát.

A fedelek készítéséhez használt bambusz szintén számos előnyével nyűgöz le. A megújuló anyag természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megvédik az élelmiszer-tartályok vagy fűszertartályok tartalmát a baktériumoktól. Ezenkívül a bambusz rendkívül méret stabil és tartós, mivel kevéssé zsugorodik és duzzad. Ezáltal ideális "kupak" a konyhában használt tárolóedényekhez. Mivel itt magasabb a páratartalom, a tárolóedényeknek különösen jól záródó, légáteresztő fedelekre van szükségük.

Vásároljon tároló dobozokat: Speciális igényekre optimalizálva

Végül, de nem utolsósorban, az üvegedények támogatják a konyhában végzett munka során. Annak köszönhetően, hogy tartalmuk látható, mindig szem előtt vannak az összetevők és a fűszerek. Így nem csak azt látja, hogy mihez kell nyúlnia, hanem azt is, hogy mikor fogyott ki valamiből. Az ilyen "előrelátás" azonban csak korlátozott mértékben ajánlott, mivel egyes élelmiszerek nagyon érzékenyek a fényre, és a nyílt kiszerelés miatt szenvedhetnek.

Ehhez azonban megfelelő tárolóedények is rendelkezésre állnak. Ezek bevált modellek szerint készülnek, és évszázados tudást ötvöznek az innovatív tervezéssel. A hagyma, a burgonya és a fokhagyma cserépben történő tárolása megakadályozza, hogy a tárolt növények kicsírázzanak és ehetetlenné váljanak. A kerámia vagy fém kenyértartó megakadályozza a kenyér kiszáradását, és hosszabb ideig frissen tartja.

fel