3 év jótállás 14 napos elállási jog

Jégkockakészítő teszt és útmutató 

A jégkockagépek igazi életmentők a forró napokon vagy a partikon. Ha már unja, hogy kis jégkockatartókat tesz a fagyasztójába, amelyek kiömlenek, amikor bezárja a rekeszt - a Klarstein jégkockakészítő lesz a következő vásárlása! Jégkockák vagy akár zúzott jég higiénikus és gyors előállítása egy olyan készülékben, amely nem foglal sok helyet, de sok idegeskedéstől kíméli meg Önt, és vendégeinek, családjának és barátainak bármikor jégkockát biztosít az italokhoz. Jól hangzik? Akkor most hasonlítsa össze velünk, melyik jégkészítő a megfelelő az Ön számára.

Klarstein jégkocka készítő

Melyik a legjobb jégkészítő? Erre a kérdésre valószínűleg nincs egyértelmű válasz. Mi azonban megmutatjuk, hogy milyen különböző jégkészítő készülékek léteznek, mi a funkciójuk, mennyi jeget termelnek, mennyit fogyasztanak és mekkorák. Egyszerűen minden információ, amire szüksége van a helyes döntés meghozatalához. Akár otthoni használatra, akár bárban vagy étteremben: itt minden célra megtalálja az ideális jégkockakészítőt. Készen áll többet megtudni?

On-The-Rocks, jégkészítő

On-The-Rocks, jégkészítő

Termék tipp

On-The-Rocks, jégkészítő

Kompakt kialakítás, könnyű kezelhetőség és akár 12 kg jégkocka naponta. Az On-The-Rocks jégkészítő egyszerű és praktikus.

 • praktikus: egyszerű vezérlés
 • Egyszerű kialakítás: elegáns ezüst színben
 • Hatékonyság: 12 kg jégkocka 2 méretben
A jégkészítő készülékekről:

A Klarstein jégkockakészítők könnyen kezelhetők, kompaktak és egyszerűen kialakítottak. Így bármilyen otthonba illeszkednek, nem foglalnak sok helyet, és mégis jelentős előnyt jelentenek. Ezzel a jégkockakészítővel kétféle méretű jégkockát készíthet mindössze 6-12 perc alatt.

  Előnyök:

 • Kompakt és helytakarékos
 • Gyors jégkocka gyártás
 • Csendesen dolgozik

  Hátrányok

 • Nincs zúzott jég

Kis jégkészítő

Icemeister 2

Termék tipp

Icemeister 2

Kisméretű jégkockakészítőre van szüksége a konyhájába? Az Icemeister megfelelő lehet az Ön számára! Ez a készülék kis helyet foglal, minőségi rozsdamentes acél burkolatának köszönhetően elegánsan néz ki, és 3 különböző méretű jégkockát képes előállítani.

 • Egyszerű kezelés: az LC kijelzőnek köszönhetően
 • Figyelemfelkeltő: Rozsdamentes acél csomagolással
 • Keményen dolgozik: Akár 12 kg jég 24 óra alatt
A jégkészítő készülékekről:

Az Icemeister jégkockakészítő 3 különböző méretű jégkockát tud előállítani. Mindez egy rövid ciklus alatt történik, és a praktikus kijelzőnek köszönhetően mindig tudja, mi történik. Egyszerű kialakításának köszönhetően a jégkészítő bármilyen otthonba illeszkedik.

  Előnyök:

 • Kompakt kialakítás
 • LC kijelzővel
 • 3 lehetséges méretű jégkocka

  Hátrányok

 • Nincs zúzott jég

Jégkocka készítő készülék  Zúzott  jég

Crush Ice Age

Termék tipp

Crush Ice Age

Jégkocka készítő készülék jégzúzóval? Semmi probléma! Az Ice Age Crush professzionális hangulatot varázsol otthonába vagy bárjába. Jégkockák és jégkása formájában.

 • Multi-talentum: zúzott jég, hideg víz és jégkockák lehetősége
 • Profi: Praktikus kimeneti rendszerrel
 • Mindig használatra kész: vízcsatlakozás az automatikus feltöltéshez
A jégkészítő készülékekről:

Az Ice Age Crush jégkockakészítő igazi profi, ha a "hűvösben tartásról" van szó. Legyen szó hideg vízről, kétféle méretű jégkockáról vagy zúzott jégről: itt mindent megkap egy gombnyomással. Az LCD kijelzőnek köszönhetően könnyen kezelhető, és mindig mutatja, hogy mi történik. Akár 18 kg jeget is előállít 24 óra alatt, és praktikus adagolórendszerrel rendelkezik. Nincs szükség kanálra vagy jégkocka tárolóra!

  Előnyök:

 • Professzionális: Víz, jégkockák és zúzott jég közvetlen adagolása
 • Hatékony: jégkészítő vízcsatlakozóval
 • Elegáns: Menő dizájn, amely lenyűgöz

  Hátrányok

 • Nagyobb, mint más eszközök
 • Viszonylag drága más eszközökhöz képest

Jégkocka készítő, áttetsző jégkockák

Clearcube, jégkockakészítő készülék

Termék tipp

Clearcube, jégkockakészítő készülék

Kristálytiszta jég egy gombnyomással! A Clearcube jégkockakészítő rövid idő alatt átlátszó jégkockákat készít.

 • Professzionális: Áttetsző jégkockák gyártása
 • Akár 13 kg jégkocka naponta
 • Különösen jó koktélokhoz.
A jégkészítő készülékekről:

Az áttetsző jég gyakran rejtély a fogyasztók számára. A kézi előállításban ismert a lassú fagyasztás, a fedés és sok más módszer. Nem a Clearcube-bal! Kristálytiszta jégkockákat készít. És a lehető legrövidebb időn belül. Tehát a következő kerti és koktélparti mindenképpen jöhet!

  Előnyök:

 • Gyorsaság: jégkockák mindössze 6 perc alatt
 • Mindenhol gond nélkül elfér
 • Naponta akár 12 kg jég

  Hátrányok

 • Nincs zúzott jég

Elektromos jégzúzó

Icebreaker, jégzúzó

Termék tipp

Icebreaker, jégzúzó

Ez nem jégkockakészítő, hanem egy nagy teljesítményű jégdaráló: Ebben a praktikus készülékben jégkockákat és jégdarabokat használhat, és könnyen zúzott jéggé alakíthatja őket.

 • Kompakt méretek: mindössze 17x37x27 cm (SzxMaxMé)
 • Zúzott jég másodpercek alatt
 • Egyszerű vezérlés
A jégkészítő készülékekről:

Ha nincs szüksége jégkészítőre, hanem csak egy konyhai eszközre a jég összetöréséhez - akkor az Icebreaker jégzúzó az Öné! Az öntapadó lábak a helyén tartják, miközben óránként akár 15 kg jeget is összezúzhat. A biztonság természetesen fontos: a jégzúzó készülék csak akkor kezd el működni, ha a csepegtető tálca megfelelően fel van szerelve, és a gombot megnyomja.

  Előnyök:

 • Zúzott jég másodpercek alatt
 • Praktikus: gyors és egyszerű feldolgozás
 • Jó ár/teljesítmény arány

  Hátrányok

 • Nincs saját jégkészítés

Tippek a jégkészítő megvásárlásához

Most már többet tud a jéggépekről. Pontosan mire van szüksége az italaihoz? Elég ha a jégkocka golyó formájában van? Szeretne egyidejűleg zúzott jeget is készíteni? Vagy a kristálytiszta jégkockák megfelelnek Önnek? Gondolja át, mennyi hely áll rendelkezésre az eszköz számára. Egy másik fontos tényező, hogy vízcsatlakozást vagy csak víztartályt szeretne-e. A kívánt jégkockák formája is fontos a döntésben.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk az összes fontos tényezőt, az árakat és még sok mást. Így eldöntheti, hogy melyik jégkockakészítő a megfelelő az Ön számára. Egy biztos: ezek az eszközök mindegyike megkönnyíti a mindennapjait és a vendégekkel töltött következő pillanatokat. Mert a higiénikus és hibátlan jég egy gombnyomással olyan kiváltság, amelyet nem akarunk többé nélkülözni.

Jégkészítők tesztje - különbségek és  hasonlóságok

jégkészítő Kis jégkészítő Jégkocka készítő készülék  Zúzott  jég Jégkocka készítő, áttetsző jégkockák Jégtörő
ár / teljesítmény​​ ​​157,99 Euró, nagyon jó ​​220,99 Euró, jó ​​379,99 Euró, nagyon jó ​​241,99 Euró, nagyon jó 74,99 Euró, nagyon jó
A termék méretei​​ ​​24 x 32.5 x 35 cm ​​24 x 32 x 34 cm ​​34 x 45 x 45.5 cm 29 x 36 x 37 cm 17 x 37 x 27 cm
térfogat​​ ​​600 g ​​800 g ​​600 g 3,5 liter
jégkockák ​​gömb alakú jégkockák 2 méretben ​​gömb alakú jégkockák 3 méretben ​​gömb alakú jégkockák 2 méretben, zúzott jég Átlátszó jég lapos formában Zúzott jég
Funkciók kompakt jégkészítő  2,1 literes víztartállyal és átlátszó fedéllel Alacsony vízszint vagy teli jégkockatartó kijelzője 3 az 1-ben készülék,  napi 15 - 18 kg jeget termel alacsony energiafogyasztás R600a hűtőközeggel 3,5 literes (kb. 1,75 kg) gyűjtőtartály, akár 15 kg zúzott jég óránként 
Különleges jellemzők egyszerű vezérlés ​​kiváló minőségű rozsdamentes acél burkolat ​​professzionális készülék praktikus teljesítménnyel Kristálytiszta jégkockák Jégtörő nagy teljesítményű motorral
Színválaszték ezüst ​​ezüst / Sötétszürke ​​ezüst / pasztellkék ezüst Piros / ezüst

Jégkészítők gyakran feltett kérdések

A legtöbb jégkockakészítő készülék úgynevezett golyó alakú jégkockákat készít. A víz lehűl és körbefolyik a hűtőrudakon. Rétegről rétegre megfagy a pálcika körül, amíg jégkocka nem keletkezik. Ezek egy gyűjtőtartályba potyognak, és a folyamat megismétlődik.

Általánosságban elmondható, hogy a jégkockakészítő készülékekből származó jégkockák általában átlátszóbbak, mint a kézzel készítettek. Ez azért van, mert a víz belülről kifelé fagy meg, és nem fordítva, mint a fagyasztóban lévő kockák esetében. A benne lévő levegő nem tud kitágulni, és a kockák átlátszóbbak. Vannak olyan speciális készülékek, amelyek jégkockákat készítenek jégtáblák formájában (amelyeket aztán saját maga törhet össze). Ezek a készüléken belül egy speciálisan szabályozott folyamatnak köszönhetően kristálytisztává válnak. Ezért ezt a fajtát Klareis-nek is nevezik. Egy példa az átlátszó jeget előállító jégkockakészítőre a Clearcube készülékünk.

A jégkészítő tisztítása előtt feltétlenül húzza ki a készüléket a hálózatból. A használati utasításban gyakran tisztítási utasításokat is találunk. Fontos, hogy a készülék minden felületét tisztítsa meg, a levehető részeket alaposan mossa el, és a használat függvényében körülbelül 4 hetente rendszeresen fertőtlenítse.) Ügyeljen arra, hogy élelmiszer biztonságos terméket használjon. Minden használat után az összes alkatrészt és a tartályt egyszerűen nedves ruhával meg kell tisztítani. Mivel a vizet nem melegítik, a baktériumok jól elszaporodhatnak.

Mindig attól függ, hogy milyen gyakran használja. Javasoljuk, hogy kövesse a használati útmutatóban található utasításokat. Iránymutatásként javasoljuk: minden használat után végezzen egyszerű tisztítást. 4 hetente fertőtlenítés és hathavonta nagyon alapos tisztítás (szükség esetén vízkőmentesítéssel együtt).

Sok! Először is, ott van az időtényező: a jégkockakészítő legfeljebb 15 - 20 perc alatt állítja elő az első jégkockákat, míg a fagyasztóban ez legalább több órát vesz igénybe. A jégkockatartók is helyet foglalnak a fagyasztóban. A jégkockák más élelmiszerekből származó szagokat és ízeket is magukba szívhatnak, ami nem túl higiénikus. Ez azt jelenti, hogy a készülékből származó jégkockák jobb minőségűek. És természetesen a jégkockakészítő több jégkockát is készíthet. Ez nagyobb és állandó elérhetőséget biztosít.

A legtöbb jégkockakészítő 150 - 200 wattot fogyaszt. Ha napi 8 órán át hagyja dolgozni, 0,40 eurós kilowattárral számolva ez napi 0,48 eurós fogyasztást jelent. Megjegyzés: Ha lehetséges, soha ne hagyja a jégkészítőt készenléti üzemmódban. Ha nem használja, húzza ki a tápegységből.

A legtöbb jégkockakészítő 9 - 12 jégkockát készít ciklusonként. Egy ciklus körülbelül 10-20 percig tart. Egy jégkockakészítő általában 10 - 13 kg jeget termel naponta.

fel