Sütők

Beépített elektromos sütő, Illuminosa Smart, 2800W, 11 funkció, applikációval vezérelhető
Illuminosa Smart beépített sütő Fekete 2800 watt
208 590 Ft 284 290 Ft
Beépített elektromos sütő, Vilhelmine, fekete, sütő, 55 l, beépített, A energiahatékonysági osztályú
Vilhelmine beépített sütő Fekete Sütő
110 490 Ft 193 990 Ft
Beépített elektromos sütő, Victoria, retro megjelenés, 9 funkció, 50 - 250 °C, fekete
Victoria beépített sütő Sütő Fekete
152 490 Ft 243 690 Ft
Beépített elektromos sütő, Victoria, retro megjelenés, 9 funkció, 50 - 250 °C, elefántcsont színű
Victoria beépített sütő Sütő Vintage krém
164 690 Ft 243 690 Ft
Beépített elektromos sütő, Elizabeth, retro megjelenés, 6 funkció, 50 - 250 °C, fekete
Elizabeth beépített sütő Sütő Fekete 2200 watt
188 090 Ft 210 090 Ft
Beépített elektromos sütő, Elizabeth, retro megjelenés, 6 funkció, 50 - 250 °C, krém színű
Elizabeth beépített sütő Sütő Vintage krém 2200 watt
143 290 Ft 210 090 Ft
Beépített elektromos sütő, Kalahari, elektromos 2300 W, 7 funkció, fekete
Kalahari beépített sütő Sütő Rozsdamentes acél 2300 watt
137 390 Ft 198 290 Ft
Szabadon álló sütő, MasterFresh, gőzsütő, 230°C, 24 l, érintőképernyős vezérlőpanel, fekete
MasterFresh gőzsütő Fekete
205 890 Ft

Sütők és mini sütők modern funkciókkal a Klarsteinnél

Egy modern konyhában egy sütőt, egy mini sütőt vagy egy beépített sütőt használ, amely számos funkcióval rendelkezik. A felső és alsó fűtés vagy a forró levegő mellett a sütőben grillezhet vagy finom pizzát süthet. Az egyes sütők magas szekrénybe integrálhatók. A főzőlap külön van beépítve a munkalapba.

Egyszerű vagy beépített sütő készlet

Külön sütők állnak rendelkezésre, és kombinálhatók az Ön által választott főzőlappal. Ez az opció akkor ajánlott, ha már van főzőlapja. Alternatívaként választhat egy sütőszettet is. A készletek vagy főzőlapot, vagy főzőlap és páraelszívók kombinációját tartalmazzák.

Ha teljesen új készülékekkel szeretné felszerelni konyháját, ez a készlet megfizethető választás. Kiváló minőségű felszerelést kap, és pénzt takarít meg az egyedi vásárláshoz képest. A készletek rugalmasan integrálhatók bármely beépített konyhába.

Fontos tudni:

A hagyományos elektromos sütőkkel ellentétben a beépített sütők saját kezelőpanellel rendelkeznek. Ugyanez vonatkozik a főzőlapra is. Így konyháját egyénileg, az Ön ízlésének és igényeinek megfelelően alakíthatja ki.

Vásároljon egy sütőt, és építse be egy magas egységbe

A sütő beszereléséhez szükség van egy magas szekrényre, amely készen áll a készülék beépítésére. Előnye, hogy a beépített sütő szemmagasságban építhető be. Többé nem kell lehajolnia, hogy kivegye a tartalmát. Ugyanez vonatkozik a folyamat ellenőrzésére a nagy üvegen keresztül.

A Klarstein beépíthető sütői kialakításukban és a konyhába való integrálásuk módjában az amerikai modellt követik. A klasszikus beépített sütő következő evolúciójának tekinthetők, ahol a főzőfelület és a sütő egyetlen kezelőpanellel rendelkezik. A konyha kialakítása dinamikusabbnak és modernebbnek tűnik a különálló beépített sütőnek és főzőlapnak köszönhetően.

Fontos tudni:

A beépített sütők szabványos méretekkel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy bármilyen magas szekrényben elfér, függetlenül a konyhamodelltől. Győződjön meg azonban arról, hogy a magas készülék készen áll a beépített sütő integrálására. Az ajtók elrendezésének az egység felett és alatt egységesnek kell lennie. Ezek a magas szekrények szinte minden konyhai programhoz megrendelhetők.

A beépített sütő jellemzői

A beépített sütők nemcsak elegáns kialakításukkal, hanem nagyon jó tulajdonságaikkal is lenyűgöznek. A kezelőpanel közepén lévő kijelzőn a beállított hőmérséklet és a megfelelő program látható. Kikapcsolás után folyamatosan leolvashatja az időt.

Számos modell főzőterének űrtartalma 70 liter. Ez elegendő a többszintű sütéshez vagy pirításhoz. A pizzasütéshez külön szint biztosítja, hogy a pizzaalap ropogósra süljön, a feltét pedig szaftos maradjon. A beépített sütők sokoldalúak és könnyen kezelhetők.

A Klarstein mini sütő vásárlásának előnyei

Szereti a múlt századi megjelenést, amikor a konyhai készülékek igazi látványosságnak számítottak? A Klarstein egyes beépített sütői és mini sütői retro stílusban készültek. Az érdekes színek, mint például a fekete vagy a krémszínű, és a nosztalgikus kezelőgombok a régmúlt időkre emlékeztetnek. Párosítsa elektromos készülékeinek kialakítását konyhabútorával, vagy állítson be érdekes hangsúlyokat.

Népszerű mini sütők is vannak a kínálatban. A minisütő helytakarékos alternatívát kínál a kis háztartások számára. A konvekciós minisütő bármilyen kihívásnak megfelel, legyen szó süteményről vagy pizzáról. Van lehetőség grillnyársak vagy grillezett csirke elkészítésére is. Egy kis sütő vagy minisütő ezért több mint megfelelő alternatívája egy nagyobb sütőnek.

Sütőszett új konyhai berendezésekhez

Felújította konyháját, és vadonatúj elektromos készülékeket szeretne vásárolni, például sütőt vagy beépített sütőt? Akkor a páraelszívóval kombinált elektromos tűzhely a megfelelő választás az Ön számára. A beépíthető tűzhelykészlet különböző változatokban kapható. A beépített tűzhely és a páraelszívó funkcióit és kialakítását igazítsa konyhájához.

Minden konyhában ajánlott páraelszívót használni. Felszívja a zsírt és a szagokat. Így megelőzheti, hogy a főzés során zsíros füstök kerüljenek a konyhabútorra. A modellek szűrővel vannak felszerelve, és külső elszívás nélkül is üzemeltethetők.

Szeretne sütőt vásárolni, és nagy hangsúlyt fektet az elegáns kialakításra és a magas funkcionalitásra? A Klarstein sütőmodellek széles választékát kínálja, például minisütőket, kerámialapos sütőket és beépíthető sütőket, amelyek szettben is megvásárolhatók. Nézze meg az ajánlatokat a Klarstein weboldalán.

fel