Sütők

Azt mondják, hogy egy sütő a konyhának a szíve-lelke, így az új sütő vagy mini sütő vásárlása mindig kiemelten fontos és alapos feladat. A Klarstein sütő készülékek sütött finomságok egész világát hozzák el konyhájába, továbbá dekoratív módon is emelik konyhájának fényét. A Klarstein által forgalmazott legtöbb beépíthető sütő és elektromos sütő „A” energiahatékonysági besorolással rendelkezik, így használatuk kifejezetten energiatakarékos és környezetbarát egyszerre.

Beépíthető sütő

A Klarstein beépíthető sütő termékek jellemzően 64 literes térfogattal rendelkeznek, amely bőségesen elég sütemények, rakott ételek vagy akár pizzák és kenyérlángosok tepsis elkészítésére is. A sütők számos, akár 8 különböző funkcióval rendelkeznek. A hagyományos légkeveréses és alsó-felső sütés mellett grill, konvekciós grill, leolvasztás és akár pirolízis üzemmódban is működtethetők. A beépíthető sütők általában 50 és 250 Celsius fok közötti tartományon működnek, de számos sütő 270 vagy 280 Celsius fokosra is felmelegíthető.

A Klarstein beépíthető sütők két forgókapcsolóval, illetve digitális kijelzőn keresztül működtethetők és kezelhetők, amely egyszerű, felhasználóbarát, de ugyanakkor gyermekbiztos. Egyes Klarstein termékek a PyroClear technikával könnyen tisztíthatók, amely során a belső tér 500 Celsius fokosra hevül, így az összes belső zsír vagy olajmaradvány elég és kézi súrolásra nincsen szükség. A különböző ételek sütését 5 magasságban állítható sütőlap, tepsi vagy grillrács teszi lehetővé, így tetszőlegesen tehetjük közel a sütni kívánt ételt a belső tér felső részéhez vagy éppen aljához.

Pizzasütő kemence

Az olasz pizza és az itáliai konyha szerelmesei megtalálják számításaikat a Klarstein webáruházban, hiszen több különböző pizzasütő kemence modell is elérhető kínálatunkban. Ezek a pizzasütő készülékek otthoni használat mellett utcai árusok, pizzériák és étkeztetők számára is kiváló választásnak bizonyulnak. A csapófedeles ajtóval zárható pizzasütő kemence 1130 W teljesítmény mellett 10-15 percen belül elkészíti a finom, ropogós és omlós pizzát, hiszen a pizzasütő kamrái akár pár másodperc alatt felmelegednek és akár 300 Celsius fokon is képes sütni a kemence. A Klarstein pizzasütő kemence akár 30 cm átmérőjű pizzák sütésére is alkalmas, illetve a sütést követően alacsony hőfokon melegen is tudja tartani az elkészült pizzákat.

A beépíthető sütő készülékek fő tulajdonságai

A Klarstein beépíthető sütői jellemzően 8 különböző funkcióval rendelkeznek, köztük kiolvasztással, grill és pirolízis üzemmóddal. A sütő belsejében 5 csúszkanyílás segíti a sütőrács vagy sütőlap megfelelő pozicionálását. A felhasználóbarát kezelőfelület segítségével akár 10 óráig visszaszámláló időzítő beállítása lehetséges, illetve beállítható az is, hogy a sütő egy tetszőleges időpontban álljon le. A Klarstein beépíthető sütők teljesítménye jellemzően 2800 W.

Hogyan válasszunk sütőt?

Beépíthető sütő vásárlása esetén fontos átgondolni a tervezett konyhai elhelyezkedést, illetve a konyhabútor kialakítását, hiszen ezen paraméterek nagyban meghatározhatják és behatárolhatják a vásárolandó sütő típusát. Egy másik fontos szempont a sütő teljesítménye, amely elsősorban a sütni kívánt ételek fajtájától függ, de a legtöbb háztartásban bármelyik sütő teljesítménye elégséges még a különleges igényű ételek elkészítéséhez is. Emellett érdemes figyelembe venni a konyha és a konyhabútorok stílusát és színvilágát, valamint a gáztűzhely vagy indukciós főzőlap stílusát, hogy mindenképpen egy színvilágban és kialakításban is megfelelő terméket válasszunk otthonunkba.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen hőmérsékleten működik a beépíthető sütő?

A legtöbb Klarstein által forgalmazott elektromos sütő 50 és 250 Celsius fok között működik.

Milyen egy beépíthető sütő fogyasztása?

A Klarstein sütőinek jellemző teljes teljesítménye 2800 W.

Milyen pizzák készíthetők a Klarstein pizzasütő kemencében?

Az általunk forgalmazott pizzasütő kemencékben akár 30 cm átmérőjű pizzák is készíthetőek mindössze 10-15 perc alatt.

fel