3 év jótállás 14 napos elállási jog

Mosogatógépek

Mosogatógépek

Egy mosogatógép segítségével időt és vizet takaríthat meg egyidejűleg, így mindenképpen előnyös választás otthonára és konyhájára nézve. Étkezés után csak pakolja be a használt tányérokat, tálakat és evőeszközöket, majd miután a gép megtelt, indítsa el a kívánt programot. A legtöbb Klarstein termék 6 terítékes mosogatógép, így akár 6 edénykészletet is képes tárolni egyidejűleg. Egy beépíthető mosogatógép segítségével energiatakarékos módon varázsolhatja tisztává tányérait és poharait, miközben nem kell a kétkezi mosogatás fáradalmaival bajlódnia.

Beépíthető mosogatógép

A legtöbb Klarstein beépíthető mosogatógép széles kialakítású, de léteznek keskeny mosogatógép berendezések is. Jellemzően 6 edénykészlet vagy étkészlet egyidejű tárolására és tisztítására alkalmasak, de létezik 12 terítékes mosogatógép is. Egy Klarstein mosogatógép nagy teljesítménye ellenére rendkívül energiatakarékos, mindössze 0,6 kWh-val kell kalkulálni mosási ciklusonként a legtöbb termék esetében.

A beépíthető mosogatógépek hat különböző programban indíthatók, köztük a gazdaságos ECO móddal vagy speciális üvegtisztító móddal. A Klarstein készülékei teljes mértékben beépíthetők és konyhabútorba integrálhatók, sőt léteznek rejtett modellek is, melyek ajtaja konyhabútor borítást kapott, így kívülről egy szekrényajtó hatását kelti. A mosogatógépek érintőképernyős vezérlőpanel segítségével üzemeltethetők, így könnyen és kényelmesen tud választani a különböző programok közül.

Mini mosogatógép

A Klarstein mini mosogatógépek tökéletesek kis háztartásokba, olyan konyhákba, ahol nincs lehetőség mosogatógép beépítésére, illetve hordozható kialakításuknak köszönhetően akár sátrazáshoz vagy kempingezéshez is jó választásnak bizonyulnak. A kis méret ellenére egy mini mosogatógép akár két teljes étkészletet is képes elmosogatni egyidejűleg és akár gyümölcs mosására vagy bébiételes edények fertőtlenítésére is használhatók. Utazás során mindössze 5 liter víz elegendő a mosogatógép működtetéséhez, így igazán praktikus kiegészítője az utazó konyhának. A készülék 6 különböző programmal működik, köztük az energiatakarékos ECO móddal, illetve a normál mosás programmal, amivel mindössze egy órán belül tisztává varázsolja a koszos edényeket és poharakat.

A mosogatógép készülékek fő tulajdonságai

A legtöbb Klarstein mosogatógép beépíthető, illetve konyhabútorba integrálható, illetve jellemzően 6 étkészlet egyidejű mosását teszi lehetővé. A termékekben közös az energiahatékonyság és a környezettakarékos működés. A mosogatógépek standard üzemmódban 50 Celsius fokon mosogatnak, ami garantálja a higéniát és az edények, evőeszközök makulátlan tisztaságát. Egy átlagos beépíthető mosogatógép jellemzően 82 cm mélységű nyitott ajtóval és hozzávetőlegesen fél méter széles, illetve magas. A legtöbb Klarstein termék beépített evőeszközkosarat tartalmaz, amivel könnyen tisztíthatók és tárolhatók az evőeszközök.

Hogyan válasszunk mosogatógépet?

Mosogatógép választása során fontos mérlegelni azt, hogy egy átlagos étkezés során mennyi tányér és evőeszköz kerül használásra, és az alapján a megfelelő kapacitású modellt választani. Túl nagy mosogatógép választása nem gazdaságos, ugyanis a berendezéseket akkor célszerű működtetni, amikor megtelnek mosandó edényekkel és tányérokkal. Emellett javasolt figyelembe venni a konyhabútor kialakítását és előre kiválasztani a mosogatógép helyét a beépítés végett.

Amennyiben a helyhiány vagy a konyhabútor kialakítása nem teszi lehetővé a beépíthető mosogatógép telepítését, érdemes mini mosogatógép készüléket beszerezni. Végül, de nem utolsósorban érdemes figyelembe venni a konyha színvilágát és a bútorok stílusát illetve kialakítását, hogy színben és formában is passzoló készüléket válasszon otthonába.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen a Klarstein mosogatógépek fogyasztása?

A Klarsten mosogatógépei meglehetősen energiahatékonyak, ugyanis mindössze 0,6 kWh fogyasztással kell számolni mosási ciklusonként.

Mennyire csendes a mosogatógép használat során?

A Klarstein mosogatógépei működés során is 50 dB zajszint alatt maradnak, így akár a késői órák során is használhatók.

Beépíthetők a Klarstein mosogatógépek?

Igen, a Klarstein termékei kialakításuknak köszönhetően konyhabútorba integrálhatók.

fel