3 év jótállás 14 napos elállási jog

Etanol kandallók


Dekoratív melegség etanolos kandallóval

Az etanolos kandalló biztonságos és nagyon dekoratív hőforrás az otthonában. A nappali és az étkező vizuális fénypontja, és füstmentes sárga lángjával lenyűgöz.

Hogyan működik egy etanolos kandalló

Az etanolos kandalló rozsdamentes acél kádból, tartályból és védő üveglapokból áll. A láng mindig olyan forrón ég, amennyire a fürdő engedi. Ez nagy szabadságot biztosít az etanolos kandalló kialakításakor. Ez a dekoratív fűtőtest a következő változatokban kapható:

  • Asztali kandalló
  • Etanol kandalló szabadon álló
  • Etanol kandalló a falon

Az etanol asztali kandallók olyan könnyűek és kompaktak, hogy akár egy asztalra is elhelyezheti őket. A hőálló és jól szigetelő lábak megakadályozzák a hőátadást az asztallapra. Az asztali kandallókat azonban sürgősen védeni kell a felborulástól. Ezért a háziállatokat és a játszadozó gyerekeket távol kell tartani az asztali kandallóktól. Az asztali kandallók elsősorban dekoratívak. A szabadon álló etanolos kandallók vizuális mérföldkőnek számítanak a nappaliban. Kellemes otthonosságot árasztanak, különösen az őszi hónapokban. Különösen előnyös, hogy az etanolláng füst nélkül ég. A falra szerelt kandallók különösen biztonságosak, mivel nem tudnak felborulni.

Az etanolos kandallók használata

Az etanolos kandallók elsősorban dekorációs célt szolgálnak. A nyílt láng kellemes, meleg pislákolását nyújtják. Konstruktív intézkedésekkel ezt a lángot a lehető legjobban megóvjuk a továbbterjedéstől. A lángoló zselék vagy paszták használata tovább csökkenti a tűzveszélyt, ha azok leesnek. Ezek a tüzelőanyagok azonban füstöt és szagot bocsátanak ki. Használatukat ezért alaposan meg kell fontolni. Az etanolos kandalló azonban kevésbé alkalmas konkrét helyiségek fűtésére. Legnagyobb hátrányuk a magas oxigénigényük. Egy kémény például pontosan annyi levegőt fogyaszt, mint 16 felnőtt egy óra alatt. Az etanolos kályha hőteljesítményét ezért ellensúlyozza a rendszeres szellőztetés szükségessége. A Klarstein ezért a gazdaságos helyiségfűtéshez megfelelőbb megoldásokat kínál.

Környezetbarát működés bioetanollal

Az etanol közönséges tiszta alkohol. Gyümölcsök erjesztésével nyerik. A bioetanol előállítása rendkívül környezetbarát módon történik, és a CO2-kibocsátás szempontjából teljesen semleges. A bioetanolos kandalló tehát jó lelkiismerettel járó vizuális élvezet. Önálló bioetanol kandallóként rendkívül dekoratív és kellemes hangulatot áraszt a nappaliban.

Vásároljon etanolos kandallót a Klarstein-nél

A Klarstein különböző típusú etanolos kandallókat kínál hatékony funkciókkal. Minden termék TÜV/GS által bevizsgált és maximális biztonságot nyújt. A termékhez mellékelt telepítési és üzemeltetési útmutató tartalmazza a termék biztonságos használatára vonatkozó információkat. A Klarstein fűtőberendezések részletes áttekintését a elektromos fűtőberendezésekről szóló útmutatóban találja:.

Az etanolos kandalló biztonságos kezelése

Ha minden előírást betartanak, az etanolos kandalló teljesen ártalmatlan és biztonságosan használható. Az etanol kályhák azonban nyílt tüzelésű kandallók. Ezért javasoljuk, hogy etanolos kandalló üzemeltetésekor mindig legyen kéznél egy megfelelő tűzoltó készülék. Figyelmeztetés: a víz nemcsak alkalmatlan az etanoltűz oltására, hanem nagyon veszélyes is! A láng vízzel érintkezve egyre tovább terjed! Az etanoltűz gyors és biztonságos eloltásához a legjobb eszköz a tűzoltótakaró vagy a haboltó készülék. A tűzvédelmi takarók ideális tűzvédelmi termékek a konyhában is. A kigyulladt serpenyők és serpenyők szintén gyorsan és biztonságosan megfékezhetők ezzel a praktikus eszközzel.

fel